Harpy , fyzanur , @oluroylebazen neredesiniz kizlar?DUn menude yazmadiniz merak ettim..
Dahlia_ gulum iyi misin bugun?
Harpy , fyzanur , @oluroylebazen neredesiniz kizlar?DUn menude yazmadiniz merak ettim..
Dahlia_ gulum iyi misin bugun?
Farklı laboratuvarda yapıldı anladığım kadarıyla farklı kitlerle calisildigi için olabilir her doktor alıştığı lab sonucuna göre yorumlamistir belki.Bir de kızlar kafamı karıştıran birşey var; görümcem kızını üni hastanesinde bi profa götürüyor kan tahlilinde demir 9 çıkmış noktor iyi demiş. Ama benim kızımın 11.5 çıktı ve benim gastroenteroloji profu; düşük bağırsakta kaçak olabilir dedi (alerjiden dolayı) niye böyle bi fark olmuş olabilir. İkisi de aynı yaşta aralarında 15 gün var.
Herkese iyi geceler :*
Neee kahve iyi gelir iste cok gecmis olsunAyy kahve canımı çektirdin buse bende iciyim. Yanlız ben kayısı maydanoz yeşil çay derken ishal oldum fenaaa
Sağol canım içtim kahveyiNeee kahve iyi gelir iste cok gecmis olsun
Ayni degerden mi bahsediyo acaba iki dr da cunku kandaki demirle depo demir farkli. Ferritin depo demir. O az oldugunda bagirsak nide kacaklarindan yaralarindan suphe ediyolar.Bir de kızlar kafamı karıştıran birşey var; görümcem kızını üni hastanesinde bi profa götürüyor kan tahlilinde demir 9 çıkmış noktor iyi demiş. Ama benim kızımın 11.5 çıktı ve benim gastroenteroloji profu; düşük bağırsakta kaçak olabilir dedi (alerjiden dolayı) niye böyle bi fark olmuş olabilir. İkisi de aynı yaşta aralarında 15 gün var.
Bende maydanoz kaynatiyorum kizlari babalarina sattim kimbikir nerelerdelerSağol canım içtim kahveyi
yasasin az kaldi
Iyi geceler guzeller yarin görüşürüz
İyi geceler kızlarKizlaaaaar eve geldik sonunda
Doktorumun asistanida hamileydi haftaya doguruyormus
Dolarciya gittik gecen hafta Akinin istediklerini alamadik diye, birde markete ugradik..
Araba surerken yedim oglen yemegimi
Simdide Akin banyoya girdi kirlenmis disarilarda beyzadem
Onu cikartip yatiricam bende biraz dinlenicem insallah..
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler, yarin basgul hepimizi birden guldursun canlarim
benim ikiside uyandiBende maydanoz kaynatiyorum kizlari babalarina sattim kimbikir nerelerdeler
ohh mis gibi sarilin yatin kuzularla, tatli ruyalar canim :)benim ikiside uyandi
babayi salona kizlari yanima aldim
aman sabahlar olmasin
iyi geceler canimmm..İyi geceler canlar..
ablam iyi geceler..İyi geceler kızlar
feyzooooss yarin o menu yazilacak kuzum o kadarrrbenden bunu istemesen git gez ben seni tutmayım
ben gezmedim sekerim bugun doktora gittim, sevgilim de yoknerde bu gençlik hepiniz mi geziyosunuz , hepinizin mi sevgilisi var hiç mi yalnız yok aranızda hepinizden bıktımmmm koydunuz beni buralarda tek başımaküstümmm küstümmm şarkısını açıp dinlerim bende
ellerine saglik ablacimmKüçük minder olacak inşallah eski sandalyeler var onlara yapıyorum.
yok yok sen askeri ozlemissin belli, az kaldi ama canisi sabret biraz daha...Eh işte canım fena değilim.. Kilo veremiyorum, moralim bozuk, moralim bozuldukca kaşınma geliyor
Takıma da doğru düzgün gelemedim, birşey yazmak gelmiyor içimden..
eyvah eyvah ablam olsun, antremandan zarar gelmez..Böhhhööö antrenman sayısı 11 değilmiş 24 müş özge ama sıkıldım ben uzun sürdü yaa
afiyet olsun BusemmmKizlar menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
11 zeytin
Cok peynir
1 buyuk.domates
2 yesil biber
Bi kase cig fistik
Aksam
2 Patlican dolmasinim sadece patlicanlarini ve icindeki etleri yedim
Patlican gallesi
Iki buyuk.kase yogurt
Bi kase cig fistik
Simdi kahve icerim
Spor simdilik yok defne uyumadi gunduz.o uyursa belki lesli yaparim
Su cok ya 4 lt gecti bugun evdeydim.habire ictim
fyzanur bosluktan sikayet ettigine pisman olacagin gunler gelecek ve ben o gunleri gormek istiyorum belki hala irtibatta olursak sana gulecegim sadece :))) su grupta gozunu seveyim bosluktan sikayet etme. Cok kiskaniyorum bak ben yesil gozluyum gozum g.tne diye bi turk deyimi var biliyosan
afiyet olsun Kadriyemsabah
2dilim tbe
1cay kasigi kahvaltilik sos
az tereyag
cok az kayisi receli
2yumurta
peynir
2fincan yesilcay
ogle
tonbalikli bol soganli salata
ara
1hurma
1ceviz
aksam
2tavuk pirzola yagsiz derisiz
1yk pilav
1kase cacik
su3lt
spor
45 yada 40dk yuruyussssss unuttum yaaa miktarini
he birde kaydiraktan kaydim
umarim cozulur sorunlar canim hzursuzluk, gerginlik cok can sIkIci
cok şükür diyelim ozgem bu hafta ici kardesim ve nişanlısıyla ilgili bitakim sorunlar vardi kendileri disinda gelisen onlarla ilgilendik 2 3 akşam kizin evindeydik falan ama gergin ortamlar.
bi türlü kendime esime vakit ayiramiyorum.bekliyorum bakalim.
Ahah feyza güldürdün kiz beni nasilsinn ??
vayy enisteden tam destek, daha ne olsunnaksamki esimle sohbetimizzzzzden bir bolum
askim tartinin pili bitti
aliriz
ama yarin tarti gunu
eczaneye git tartil
olmaz tarti farki olur yarisma var
hadi git al askim
15dk sonra
5tane pil aldim hatunnnnn
haydi hayirlisi canim :)ctesi esimin spor salonunda yag kas olcumu yaptircam kismetsee
hoca before after gorunce gerek yok olcmeye demis ama bir konusalim bakalim
belki salona baslarim
gordum canim gormez olur muyum supersiniz kari koca
gecmis olsun ablam karistirmissin biraz..Ayy kahve canımı çektirdin buse bende iciyim. Yanlız ben kayısı maydanoz yeşil çay derken ishal oldum fenaaa
yorulmussun canimin ici insallah dinlenirsin bol bol..Kızlar nasılsınız :) bugün yine üzerimden tanker geçmiş gibiyim. Tüm gün koştırdum gene ve yine hiçbirşeye yetişemedim. Yeterince hızlı koşamıyorum kanımca :/
Tahlil sonuçlaeım iyi çıktı sadece d vitaminim azalmış tahmin ediyordum zaten.. kalsiyum da sınırda çıktı. Multi ve d vitamini başlıyorum.
Menümü yazıyorum hemen;
Sabah
Yok
Ara
1 avuç kadar çerez kuru meyve karışımı
Öğlen
Omlet
Tost
Salatalık
1/4 şeftali
Akşam
Tarçın-zencefil-zerdeçallı yoğurt
Çok az şeftali
Spor
30 days shred
1yeşil
1 form
harika fistigimMenüm
Kahvaltı
1 kk peynir,domates,salatalık
Çay,biraz bal,6 adet zeytin
Biraz yufka ekmek
Çökelek
Ara
Eti form
Öğle
Patlıcan yemeği
Salatalık domates
Yufka ekmek
Ara
Sade kahve
Akşam
Sulu yemek
Cacık
Su 2.5 litre
Adım 8000
Dahlia_
tamamdir canimAy ben dün menü yazmadım mı? Hiç hatırlamıyorum :/ kaptişim bu hafta kozımın yeni diyetine uyum sağlamaya çalışırken kendi diyetimi savsaklamış olabilirim ama bu hafta bjnun acısını çıkaracağım. Uykuya kaçıyorum :* sevgiler
hic bilgim yok bu konuda kan tahlilide hic yaptirmadik biz kusuruma bakma canim...Bir de kızlar kafamı karıştıran birşey var; görümcem kızını üni hastanesinde bi profa götürüyor kan tahlilinde demir 9 çıkmış noktor iyi demiş. Ama benim kızımın 11.5 çıktı ve benim gastroenteroloji profu; düşük bağırsakta kaçak olabilir dedi (alerjiden dolayı) niye böyle bi fark olmuş olabilir. İkisi de aynı yaşta aralarında 15 gün var.
Uyku tutmadı bi bakayım dedim herkes yattı herhalde.
Uyku tutmadı bi bakayım dedim herkes yattı herhalde.
Niye uyuyamadiniz siz guzeller?Bir uyku tutmayan da ben :)) Uyuyamadım ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?