Bakalım :)yavaş yavaş uzun uyumayada alışırsın :)
Ablacım nasılsın özlettin kendini :)Gunaydin canlar keyifli haftasonlari:) Net paketim bitince (wifi dan dizi izledigimi sanirken modemin azizligine ugrayip 3G den izlemisim) ugrayamadim dun. Hepiniz iyisinizdir insallah
tabiside hayırgünaydın canım,napıyosun ,yine kimi çizsem ,çıkışta yakalasam diye planlardamısın
Listemizi paylastik canlar, bu hafta derece yok ama notada almiyoruz.
Kilo veren herkese tebrik ediyorum.
Bugun ve yarin odullerinizi yiyin, pazara sarkmasin guzeller.
Ne dersiniz bir takimla yaris duzenleyelim mi?
Bugun takim ici eslestirmeyide yapacagim, herkes esini kollasin:)
Kaptan ve gogocum uğramadım bana kızmadınız umarım. erkek arkdaşım geldi çok güzeldi kuşadasına gittik 2gün beraberdik sonra ailevi problemler oldu onu erken uğurlamak durumunda kaldım iyi olcam inşallah
tabiside hayır
beni cok yanlış tanımışssın
çizimmi seni
bu sabahta gune sporla basladım dusumu aldm ve işe geldim
İnşallah canım babamla muhattap olmuyorum hiç anneminde kalbini kırdım onun yüzünden neyse kendime geldim bıgün uykumu da aldımhuhuuuu çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar
tamam tamam sölemicem devamını sustum
neyse bunada şükür özgemherhalimize şükretmei öğrendm sanırım
canım umarım problemler kısa zamanda hallolur
babanla niye konuşmuyosunuz,geçmişe de baktım bişey bulamadımİnşallah canım babamla muhattap olmuyorum hiç anneminde kalbini kırdım onun yüzünden neyse kendime geldim bıgün uykumu da aldım
Biz iyiyiz gr gr eriyoruz sen nasilsin yaz nasil geciyor demetim oglun esin hepiniz iyisinizdir umarimGunaydin canlar keyifli haftasonlari:) Net paketim bitince (wifi dan dizi izledigimi sanirken modemin azizligine ugrayip 3G den izlemisim) ugrayamadim dun. Hepiniz iyisinizdir insallah
Ne bakalim alis sen uyumaya da bebis gelince gorcem seni ben. Erken kalmak iyidir sakin alisma uzun uyumaya sabahlari sonra zorlanirsin. Bakma sen bu feyzosa. Hatun bazal metabolizmaya baglamis yav sevgili diyo saadet yok almayim diyo bak sen bak.Bakalım :)
Canim sen ne zamandir spor yapiyosun agrimamasi lazim allah allah. Tuzlu su o kadar farkediyo muymus yaGünaydın kızlar:) ayy airobiği ağır yapmışız dün kalçama kadar ağrıyorbenim biraz dizlerim ve kollarım güçsüz bazı hareketler beni zorlamış tabi hocamı dinlyip tuzlu su ile duş almadım
Ablacım nasılsın özlettin kendini :)
Günaydın kızlar:) ayy airobiği ağır yapmışız dün kalçama kadar ağrıyorbenim biraz dizlerim ve kollarım güçsüz bazı hareketler beni zorlamış tabi hocamı dinlyip tuzlu su ile duş almadım
Ablacım nasılsın özlettin kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?