Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar:) ayy airobiği ağır yapmışız dün kalçama kadar ağrıyor benim biraz dizlerim ve kollarım güçsüz bazı hareketler beni zorlamış tabi hocamı dinlyip tuzlu su ile duş almadım
Gunaydin canlar keyifli haftasonlari:) Net paketim bitince (wifi dan dizi izledigimi sanirken modemin azizligine ugrayip 3G den izlemisim) ugrayamadim dun. Hepiniz iyisinizdir insallah
Ablacım nasılsın özlettin kendini :)

huhuuuu çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar
tamam tamam sölemicem devamını sustum

neyse bunada şükür özgemherhalimize şükretmei öğrendm sanırım

canım umarım problemler kısa zamanda hallolur

dünki menüm

sabah
domates
2 kk peynr
5-6 zeytn
2 dilim ekmek
çay
salatalık

öğlen
1 kase corna
ton balıklı slata
ayran

ara
1 elma
tarcnlı sut

aksam
2 y.k bamya
3-4 y.k taze fasulye
yogurt
1 dilim ekmek

kahve
1 minik lokum

gecede cok acıktm fastfood yıesm vardı deli gibi ama yimedim
naptım
4 y.k yogurt 2 y.k taze fasulye yedm yıne malesef hıc bsy yememeye engel olamadm

spor parkta 45 dkka
bıde sabah yapmstm dambıl karın hareketleri

İnşallah canım babamla muhattap olmuyorum hiç anneminde kalbini kırdım onun yüzünden neyse kendime geldim bıgün uykumu da aldım

Haftasonu durgunlugu çökmüş takıma galiba . Ben sabah biraz uyudum kahvaltı mevlute gittim geldim bi çocuk üstümüze ayran döktü eve uğrayıp üstümü değiştirdim şimdi kvalideye gidiyoruz pazara gitcez ordan dönüşte spora ve yüzmeye inşallah. Yorgun hissediyorum kendimi ama spora Ara vermiycem bir daha.

Gunaydin canlar keyifli haftasonlari:) Net paketim bitince (wifi dan dizi izledigimi sanirken modemin azizligine ugrayip 3G den izlemisim) ugrayamadim dun. Hepiniz iyisinizdir insallah
Biz iyiyiz gr gr eriyoruz sen nasilsin yaz nasil geciyor demetim oglun esin hepiniz iyisinizdir umarim

Canim sen ne zamandir spor yapiyosun agrimamasi lazim allah allah. Tuzlu su o kadar farkediyo muymus ya

Iyiyiz kuzum:) Asil sen nasilsin?:) Heyecan durumlari nasil?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…