- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
ayyyy ben sana kıyarmıyımm atılacak kadınmısın sen ablammm :):)Günaydın canım
Attinmi beni takımdan be yaa
yoğun insanın hali başka :) hadi kolay gelsin :)Ben çıktım nöbetten eve gidiyorum duş kahvaltı sonra öğlen Mevlüt var bebek mevludu sonra pazara gidilecek en son spor ve yuzmeyle gün bitecek inşallah ama bütün bunlar nasıl olacak bilemiyorum.
günaydın canım,napıyosun ,yine kimi çizsem ,çıkışta yakalasam diye planlardamısıngünaydınnnn
günaydın canım,napıyosun :)Günaydın kızlar :)
Iyiyim canım tembel tembel oturym sen ne yapıyongünaydın canım,napıyosun :)
bende senin gibi takılıyorum boş boş :9Iyiyim canım tembel tembel oturym sen ne yapıyon
Yazın tadını çıkar kız çık gez dolaş. Benim gibi oturmabende senin gibi takılıyorum boş boş :9
hiç bişeyin tadı yok :):)Yazın tadını çıkar kız çık gez dolaş. Benim gibi oturma
Sabah sabah bunalımlar diyorsun he :)hiç bişeyin tadı yok :):)
sabah öğle akşam hiç farketmiyor :)Sabah sabah bunalımlar diyorsun he :)
Desene yaz zor geçiyorsabah öğle akşam hiç farketmiyor :)
aman Allah korusun bide başıma o çıkmasınDesene yaz zor geçiyorbir sevdiceğin olsun o zaman gör bunalımları
Bak hemen bunalımdan çıktınaman Allah korusun bide başıma o çıkmasıniyi böyle iyi
çok şükür :)Bak hemen bunalımdan çıktın
Nasılda günahımı alıyorE-brulim ohhh tatile girdinya öğlen 2 ye kadar uyursun şimdi :))
niye uykusuz kaldın,bugün annenlerdemi kaldınız ?Nasılda günahımı alıyor
Keşke uyuyabilsem feyzoş ama nerdeee :)
Yok canım evdeyiz. Bünye alışık ya erken kalkmaya ister istemez uzun uyuyamıyorum. Sağlık olsun :)niye uykusuz kaldın,bugün annenlerdemi kaldınız ?
yavaş yavaş uzun uyumayada alışırsın :)Yok canım evdeyiz. Bünye alışık ya erken kalkmaya ister istemez uzun uyuyamıyorum. Sağlık olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?