Biz iyiyiz gr gr eriyoruz sen nasilsin yaz nasil geciyor demetim oglun esin hepiniz iyisinizdir umarim
Tamam canimin ici, ye dondurmani yazmadim zaten :)Günaydııııııııınsabah 6da kalktım sporumu yaptım ohhh yandan.. tabi uykumu alamadım kızım da yatakta dönüp duruyor uyandı uyanacak
Yazma kaptişim dondurma yicektim ben dahaannelerin ortak kaderi artık yemek kanımca ona en sağlıklısını yedirmeye çalışıyorum zaten ondan ben de yırtmış oluyorum ama tabi ödül demeye de bin şahit lazım tam buğday unuyla şekersiz (muzlu) üzerine de azcık ğekmez sürdüm çünkü o haliyle ne tuzlu ne tatlı garip bişey olmuştu ama bu sefer zorla yedirsem de eşim bile beğendi
Yazma kaptişim dondurma yiciktim
50 de geçen haftadan vardı bugün ikisini de yapacağım kaptişim tişikkürler
Iyiyiz Demetim sen nasilsin, merak ettik seni, ozledikte:)Gunaydin canlar keyifli haftasonlari:) Net paketim bitince (wifi dan dizi izledigimi sanirken modemin azizligine ugrayip 3G den izlemisim) ugrayamadim dun. Hepiniz iyisinizdir insallah
evet canim aynen oyle:)9 mu zaten 11 grup var heralde
ahh ne yapacagim ben bu yumusak yuzlulugumu, Akinda hep bu yuzden tepeme cikti ya :)yok kaptanım ne ödülü şaka yapıyorum,kilo alıp gelmişim bide utanmadan ödülmü yiycem :):)bu kadar iyi olma yaaa azarla benii ez geçç
guzel bir dinlen ablam :)Ben çıktım nöbetten eve gidiyorum duş kahvaltı sonra öğlen Mevlüt var bebek mevludu sonra pazara gidilecek en son spor ve yuzmeyle gün bitecek inşallah ama bütün bunlar nasıl olacak bilemiyorum.
Afiyet olsun dondurman canim, sabah neden kahvalti yapamiyorsun?dünkü menüm
öğle
1 kase tavuk corbası
patates patlıcan tava
2 kaşık pilav
1 bardak şekersiz nescafe
3-4 bardak şekersiz siyah cay
dondurma yedim
akşam
1 tane lahmacun
4 lt su
yarım saat yürüyüş
Meraba cnaim, nasilin, aramiza dondun sonunda :)Günaydın kızlar :)
Ahh Ebrum sen bu anayi dinle ve uyu bol bol, kitap oku, kendine zaman ayir..Nasılda günahımı alıyor
Keşke uyuyabilsem feyzoş ama nerdeee :)
fast food yemedigin icin kocamannn opucukler , tebrikler sana kuzum :)dünki menüm
sabah
domates
2 kk peynr
5-6 zeytn
2 dilim ekmek
çay
salatalık
öğlen
1 kase corna
ton balıklı slata
ayran
ara
1 elma
tarcnlı sut
aksam
2 y.k bamya
3-4 y.k taze fasulye
yogurt
1 dilim ekmek
kahve
1 minik lokum
gecede cok acıktm fastfood yıesm vardı deli gibi ama yimedim
naptım
4 y.k yogurt 2 y.k taze fasulye yedm yıne malesef hıc bsy yememeye engel olamadm
spor parkta 45 dkka
bıde sabah yapmstm dambıl karın hareketleri
ohh ohh ne mutlu bir haftasonu :)bu sabahta gune sporla basladım dusumu aldm ve işe geldim
ay ablam okurken ben yoruldum, bizde sabahtan beri evde dinleniyoruz ailecek :)Haftasonu durgunlugu çökmüş takıma galiba . Ben sabah biraz uyudum kahvaltı mevlute gittim geldim bi çocuk üstümüze ayran döktü eve uğrayıp üstümü değiştirdim şimdi kvalideye gidiyoruz pazara gitcez ordan dönüşte spora ve yüzmeye inşallah. Yorgun hissediyorum kendimi ama spora Ara vermiycem bir daha.
canim diyetini bozma, sporunuda eksik etme gidecek o kilolar, sende kendi dugununde sov yapacaksin insalllah :)Akşam düğüne gidiyorum kızlar her bi düğün ben ve tombik canlarım için zulum biliyosunuz topuklu ayakkabı zaten nasıl bi zulum anlrsınız beni :) parmak arası bi sandalet giycem sanırım abiye falan hiç bulaşmıyorum bile bizimde düğünlerde şov yapçağımız zamanlar gelecek mi
super menu, super hatun , super spor :))hizlica menu yazip cikicam
sabah
2yumurta
2dilim tbe
peynir 3zeytin
ogle
tambugday ekmegi arasi peynirli sandvic
elme kucucuk
findikli krokanli birsey kucuk isirik
aksam 17.00
yarim porsiyon firinda balik
salata
4parca karpuz
az once 5kasik ev yogurdu
su2lt
sabah yuruyus 1saat
yuzme
7.000adim kadarda carsida gezdim extra
simdide yesil cay iciyorun
oyy kiyamam onlara, canlari cekmis kuzularin:)ay evet normalde yemezler
yemek istediler birde daha yokmu daha yokmu diyor buyuk kucuk agliyor....
yolda giderken aldim bilseydim alirdim yaniiii....
ama cok guzel yapmis adamlar:)
Yawrukush canim sana alinti yapmistim yapamamisim
Aksam menune bayildim :)Menüm
Sabah
2 bol yumurtalı krep
Reççel kaymak
2 yumurta beyazından omlet
Ara
Kahve
Bitter
Akşam
1 fındık lahmacun
Slagam suyu (yasak mı bilemedim :s )
Adana
Salata
2 yeşil
Spor 30 days shred 2
canim menun gayet guzel, spor icinde doktorun ne derse o hiicc sIkIntiya sokma kendini :)Slm kızlar bugün ki menüm ilk gün tam oturmadı ama zamanla düzelir inşallah
Sabah
Zeytin
Peynir
Tahin
2 ince dilim tbe
Öğlen
Menemen
Ayran
Ara armut
Yeşil çay
Akşam
Yoğurt çorbası
1 dilim kadar gözleme
Su 2 litre
Çok fena bu feyzoş abla :)))Ne bakalim alis sen uyumaya da bebis gelince gorcem seni ben. Erken kalmak iyidir sakin alisma uzun uyumaya sabahlari sonra zorlanirsin. Bakma sen bu feyzosa. Hatun bazal metabolizmaya baglamis yav sevgili diyo saadet yok almayim diyo bak sen bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?