Çok fena bu feyzoş abla :)))
Nooo uyku mu? O da neymiş :))
bulabildiniz mi kertenkeleyi sonuç ne ?Kizlaarr nasilsiniz, biz bugun eve cakildik esim haftaici cok yorulmus.
1 gun evde duralim, diger gun disari cikariz haftasonu dedi :)
Ya bu arada kac gundur kertenkeleyle hic karsilasmadik evde ve bugun misafir odamiz resmen les kokuyor
Hem zavallicik olmus, hemde bildiginiz evde les var..
Birde taaa koltugun icinde.
Koltugu sokmeye calisacagiz insallah bulur, cikaririz hayvancigi
tamam canım ,her şey bir an önce düzelir inşallahfyzanur kuzu evda kavga çıktı kardeşimle babam kavga etti babam eve gelmedi dükkanda yattı galan uzun mevzular gercekten hatırladıkça da sinirim bozuluyor :)
Melek yüzlü cadım benim :)haeshin ben bu yorumu görmedim ,görmeyim diye mi etiketlemediniz benii ben fena değill , ben bir melekkkk
Günaydın canımgünaydın kızlar :)
Sen doğuştan mı açsın acaba senin ebeni doyurmamis olabilirmi annen eskiler öyle derleriçimde yemek canavarı var ,2.kahvaltımı yaptım hala midem ağrıyor açlık gibi ayhhh bayılıcimmmm biri beni kurtarsınn
Ayy inşallah bulur eşin kertenkeleyi. İyi eğlenceler size esinede geçmiş olsun tekrar yazık iyilesemedi adamcağız.Kimse ugramamis yahu bugun
Herkesler gexip tozuyor galiba,fyzanur bugun bende sana hak verdim kuzum
Yarina bir yaris duzenleyelim de takim canlansin..
Biz simdi kahvalti edicez sonra ben Akinla oyun parkina gidecegim.
Esimde kertenkeleyi bulmak icin koltufu sokecek.
Artik koku dayanilmaz bir hal aldi.
Akinda esimin is yapasina izin vermiyor, en son dun kolileri matkapla deliyordu.
Birde dun esimin ayagina cok kotu basti, resmen yeniden kirildi adamcagizi ayagi sipsis
Su kertenkeleyi bir bulup cikarabilsek, yaa kurtlanmistir diye odum kopuyor
Oyun parkina pngisayarimida goturicimm gelinde azicik sohbet edelim kizlar
evet ablam bir turlu iyilesemedi esim..Ayy inşallah bulur eşin kertenkeleyi. İyi eğlenceler size esinede geçmiş olsun tekrar yazık iyilesemedi adamcağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?