Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bulabildiniz mi kertenkeleyi sonuç ne ?

Kimse ugramamis yahu bugun
Herkesler gexip tozuyor galiba, fyzanur bugun bende sana hak verdim kuzum
Yarina bir yaris duzenleyelim de takim canlansin..
Biz simdi kahvalti edicez sonra ben Akinla oyun parkina gidecegim.
Esimde kertenkeleyi bulmak icin koltufu sokecek.
Artik koku dayanilmaz bir hal aldi.
Akinda esimin is yapasina izin vermiyor, en son dun kolileri matkapla deliyordu.
Birde dun esimin ayagina cok kotu basti, resmen yeniden kirildi adamcagizi ayagi sipsis
Su kertenkeleyi bir bulup cikarabilsek, yaa kurtlanmistir diye odum kopuyor
Oyun parkina pngisayarimida goturicimm gelinde azicik sohbet edelim kizlar

Ayy inşallah bulur eşin kertenkeleyi. İyi eğlenceler size esinede geçmiş olsun tekrar yazık iyilesemedi adamcağız.

Selam kızlar uğrayamadım nolur kusura bakmayın. Dün misafirlerim geç gitti bende evi tıparlayıp eşimle çocukları alıp sahile indik beraber bi sahilde yürüyelimdedik oturduk bi çay kahve molası verdik amma velakin hasan bir yandan mız mız totosunu doldurdu cafede alt değiş hamza yorgunum der başını masaya koydu uyumayan çocuk sızdı kaldı amaan dedim yeaaa evden çıkmak çok yorucu. Çok kalabalıktı malum demokrasi nöbetlerine devam zar zor eve geldik bu sabah gözümü zor açtım tekrar kahvaltı hazırla yine misafirler akşama doğru onları yolcu ettim bi yarım saat çocukları eşim aldı ben uyudum. Şimdi de hiç halim yok
Geçmişi okuyamadım ama çok yazışma olmamış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…