yorulmussun ablam bugun dinlenmeyi hakettmissin :)Ben spora gittim geldim buzluk için biber kızarttım patlıcanlar hazır biraz dinleneyim onlarıda kizartcam sonra ayakları uzatıp örgü keyfi yapabilirim umarım.
Senay yaa senin bu temponu okurken gozlerim yuvalarindan firliyor.Selam kızlar uğrayamadım nolur kusura bakmayın. Dün misafirlerim geç gitti bende evi tıparlayıp eşimle çocukları alıp sahile indik beraber bi sahilde yürüyelimdedik oturduk bi çay kahve molası verdik amma velakin hasan bir yandan mız mız totosunu doldurdu cafede alt değiş hamza yorgunum der başını masaya koydu uyumayan çocuk sızdı kaldı amaan dedim yeaaa evden çıkmak çok yorucu. Çok kalabalıktı malum demokrasi nöbetlerine devam zar zor eve geldik bu sabah gözümü zor açtım tekrar kahvaltı hazırla yine misafirler akşama doğru onları yolcu ettim bi yarım saat çocukları eşim aldı ben uyudum. Şimdi de hiç halim yok
Geçmişi okuyamadım ama çok yazışma olmamış sanırım
Yapalım Evet göbeğe iyi gelirCanlarim biz oyun parkina gidiyoruz, umuyorum ki orada sohbet edebilirim sizlerle, hayde gelinde azcik konusalim
Bu arada yarin ayakta mekik yarismasi yapalim.
@AKovser ses ver gulum??
Umarım eşin bulur gülüm çabuk kurtlanma olmuyor.ama tabi evde kötü koku oluyorKimse ugramamis yahu bugun
Herkesler gexip tozuyor galiba,fyzanur bugun bende sana hak verdim kuzum
Yarina bir yaris duzenleyelim de takim canlansin..
Biz simdi kahvalti edicez sonra ben Akinla oyun parkina gidecegim.
Esimde kertenkeleyi bulmak icin koltufu sokecek.
Artik koku dayanilmaz bir hal aldi.
Akinda esimin is yapasina izin vermiyor, en son dun kolileri matkapla deliyordu.
Birde dun esimin ayagina cok kotu basti, resmen yeniden kirildi adamcagizi ayagi sipsis
Su kertenkeleyi bir bulup cikarabilsek, yaa kurtlanmistir diye odum kopuyor
Oyun parkina pngisayarimida goturicimm gelinde azicik sohbet edelim kizlar
evet ablacim erisin gobisler :)Yapalım Evet göbeğe iyi gelir
cok kotu kokuyor Saadetim, sen nasilsin canim?Umarım eşin bulur gülüm çabuk kurtlanma olmuyor.ama tabi evde kötü koku oluyor
afiyet olsun ablam :)Menümü yazayım.Benim spor yalan oldu kızım yüzücü gözlüğünü koparmış avm ye gittik alalım diye aldık eve geldik saat 8:30 ü geçti üstünü değiştir dedim gitti geldi regl olmuş saat 9 e salon haftasonu 10 da kapanıyor çay yaptık oturduk zaten enerjim bitmiş kimsenin canı spor istemiyor gündüz yuruduklerim az da olsa yanıma kar kaldı.
Sabah 1 dilim pide ekmeği peynir zeytin yumurta domates salatalık
Akşamüstü 1 kıymalı pide ayran
Akşam 1 incir bikaç fıstık
Su 2.5
Spor 3000 adım
canimin icin dun spor yapmadin mi?dünki menüm
sabah:2 yumurta
domates
peynir
1dilim tb ekmeği
ara:1 muz
öğlen: peynirli omlet
karpuz
1dilim ekmek
ara:1 muz
akşam: bamya
1dilim ekmek
2 avuç çekirdek
2litre su
Yawrukush
oy oy oy neyse kahvalti candir :)
yok kuzum biz suan oyun parkina geldik, esimde maske, eldiven vs takti ariyor:)bulabildiniz mi kertenkeleyi sonuç ne ?
ohh super ablam bende suan oyun parkinda kahve keyfi yapiyorum:)Eki Görüntüle 1864517
Ama önce #kahvekeyfi
Adimlar cok guzel olmus kuzum?Dünkü menüm
Sabah
2 kk peynir
Domates salatslık
Sahanda yumurta
5 adet zeytin
Yufka
Ara
2 adet incir
Öğle
Sulu yemek
Yoğurt
1 dilm ekmk
Ara
4 adet badem
Akşm yok
Ara
Süt
2 fincan yeşil çay
Adım 10500
Su 3.5 litre
@AKovser
firinda sezeryan ne kuzum ?Bugün ki menüm
Sabah
Zeytin
Tahin
2 ince dilim tbe
Öğlen
Fırında sezeryan
3 yk pilav
Cacık
Ara
Yeşil çay
Akşam
Salata
Azcık çiğ köfte
Ayran
Su 2 litre olmuştur
1 gun falan gelemedigi oluyordu da ablam bu kadar uzun sureli olmamisti hic..Bazen fatimenin interneti kesiliyordu yine öyle oldu galiba birkaç gündür yok.
ablacim ekmeklerini ayir kenara, etini ve marul vslerini ye guzelce :)
İnşallah başka bir sorunu yoktur.1 gun falan gelemedigi oluyordu da ablam bu kadar uzun sureli olmamisti hic..
endise ediyorum artik...
Haftada bir fazla olur şunu ayda bir yapalım zaten kola hiç içmiyorum ayran tercihim eh patatesten yemiyim artık.ablacim ekmeklerini ayir kenara, etini ve marul vslerini ye guzelce :)
Haftada 1 kez odul olarak tamamini da yiyebilirsin, sadece hamburgerini yersin..
Kizartma ve iceceksiz :)
Iyi geceler canım.Kizlar hepinize iyi geceler, iyi istirahatler, yeni haftanizin guzel olmasi dilegiylee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?