Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cumartesi

Sabah
1 yumurta (1patatesli )
1dilim tambuğday ekmeği

Öğlen
Yarım tbak makarna

Akşam
1meyveli yoğurt
1soda
1 türk kahvesi

Spor yok
Su 2litre

Pazar

Sabah
2 ücgen peynir
2 dilim ekmek

Öğlen
2dilim kızarmış peynirli ekmek
1çay

Akşam
1parça haşlanmış tavuk
Yarım tabak bamya
1kaşık bulgur pilavı

1saat yürüyüş
Yarım saat yüzme

2 litre su

Yine yalnız geldim ve yine yalnız gidiyorum hHahahah öpüyorum kızlar hepinizi bu arada sabah kalktım 77.50 olmusum acayip sevindim bi kavaltı yaptım tartıya cıktım 78 olmuşum yine yaaaa çıldırcam 77yi gördüm ya o bile motive edici

İnşallah başka bir sorunu yoktur.

Haftada bir fazla olur şunu ayda bir yapalım zaten kola hiç içmiyorum ayran tercihim eh patatesten yemiyim artık.

Iyi geceler canım.
tamam ablacim ayda 1 kez, ayranla huplet :)

canim gece yarisi geliyorsun azicik erken ugra kuzum, ki haftasonlari genelde kimse olmuyor takimda :)

Kızlar bu arada babam bugün bana sarıldı öptü özür diledi kıyamadım napyım uzatmadım ben de
cok sevindim canim, uzatmamakla iyi yapmissin, baban sonucta..

afiyet olsun canim :)

canim tok karinan tartildigina bakma, cok dogru yoldasin aynen devam :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESI - PAZAR GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy50DK -----
Mavibocuk ------
melinda23- -----
abesle_istigalODUL -----
haeshin50DK ------
gogo2405ODUL DINLENME -----
tiffany20- -----
happy_moon-------
AKovser-------
KarKralicesiODUL ------
fyfyfy-------
Ollalla-------
zey zey-------
saricicek ------
fyzanur ODUL -----
Saadetim33- MUAF MUAF----
oluroylebazen- 10DK Y ----
engindenizz-------
kilomagduruODUL 50M------

[/td][/td][/td][/td]

çok güzellllll

Hayırlı günler kızlar, düğün bitti ve benim üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum, şu son iki haftadır tüm düzenim kaçtı, ne çocuklarımla ne evimle ne kendimle doğru düzgün ilgilenemedim, herşeyi yarım yamalak bıraktım. Sakin bi hafta olur umarım. Çok ihtiyacım var çünkü
Kaptanım Yawrukush grupları ayarlamışsın ellerine sağlık birde yarışmamız varmış yeni gördüm bugün olmayaymış iyiymişte artık yapmaya çalışacağız.:))

Kaptaaann olsun artık olsun çok bıktım halsiLikten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…