İyim ablacım stres sinir geçiyor heycecan sanki çok yok :)Iyiyiz kuzum:) Asil sen nasilsin?:) Heyecan durumlari nasil?:)
Vallaha abla bende anlamadım aşırı derece ni ağrı oluşmuştu ama Allah'tan sabaha bişi kalmadı:)Canim sen ne zamandir spor yapiyosun agrimamasi lazim allah allah. Tuzlu su o kadar farkediyo muymus ya
Noldu ki canım spor yapmiyomusun beslenmen falan ne durumda istersen menulerini paylaşmaya devam et. Kilo vermek kadar sabit kalmakta önemli.Canlar ben kilo almaya başladım yaYawrukush ne yapacamı bilmiyorum ben ya
Izinliyim ya sporda Yapmıyorum çok yemek yiyorumNoldu ki canım spor yapmiyomusun beslenmen falan ne durumda istersen menulerini paylaşmaya devam et. Kilo vermek kadar sabit kalmakta önemli.
İşte hemen yemeye başlayınca geri alınıyor kilolar kiloyu sabitlemek için beslenme tarzına ve spora devam etmen gerek.Izinliyim ya sporda Yapmıyorum çok yemek yiyorum
Kızlar selam grup nabersinz ben buaralar çok motive değilim bana bi el atıverin moralmen hemde 27 gün sonra kardeşim evleniyo aman Allahım @melinda23Selammm kızlar :) dolgu yaptırdın ağızım yamuk
4.GRUP
happy_moon @melinda23 tatlışlar grup olmuşuz nasılsınz bakım
İyim ablacım stres sinir geçiyor heycecan sanki çok yok :)
Selam canım şuanda yuruyuş bandından yazıyorum düşün burda fırsat buldum yine gündüz misafir geldi bana giremedim speed 4 deyim bu yazımı sonlandırıp tempo yapıcamAyyy aglayacagim artik
Nerede bu takim, bugun pazartesi kimse yok
Uyandim bir hevesle geldim takima bir suru sayfa birikmistir diye ama 2 sayfa okudum sadece..
feyzanur bugunluk takima gelemeyecek yarin bizimle olacak kizlar..
@AKovser den de haber yok..
Sonbahar yapraklari gibi dagiliyoruzzz
Gunaydin ablacim nasilsin?Gnydın canlar
haydi hayirlisi Saadetim:)Günaydın kuzum iyiyim şükür bugün spor salonlarına gidip bakacağım aklıma yatan olursa iki hafta sonra başlayacam sen nasilsin
tahmin ettim gulum :)Ay çok komik olmuş sebzeler yazmışım tlfunun kelimelerinde o kelime geçiyor onu yazmış
kolay gelsin canim :)gunaydin
115km yolu trafikten 3.5saatte geldik gelir gelmez dus ve uyku dun takima gelemedim
esyalari yerlestirip yemeklik almam lazim...
hemen gelicem
bugun kimse yok bu seferde temizlik derdi acmissin basina Senayim, bugunluk dinlenseydin ya:)Evet cnm misafir olunca yemek saat düzenim de gidiyo ama elimden geleni yapıyorum bugün kimse yok ama temizlik yapıcam akşam da spora gidicem
Günaydınnn
canim cok kosturdunuz, yoruldun haklisin..Hayırlı günler kızlar, düğün bitti ve benim üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum, şu son iki haftadır tüm düzenim kaçtı, ne çocuklarımla ne evimle ne kendimle doğru düzgün ilgilenemedim, herşeyi yarım yamalak bıraktım. Sakin bi hafta olur umarım. Çok ihtiyacım var çünkü
KaptanımYawrukush grupları ayarlamışsın ellerine sağlık birde yarışmamız varmış yeni gördüm bugün olmayaymış iyiymişte artık yapmaya çalışacağız.:))
sorma ablacigim, nerede bu hatunlar??Herkes nerde bakiim pazartesi oldu kimse yok takıma nazarım değdi nooldu acaba hadi toparlanıp gelin kızlar
haftasonu cok bir kacamak da yapmadin halbuki ablam, pazartesi sendromu olabilir:)Pazartesi bildirimi yapan da yok ben yapayım bari oynak kilonun bildirimini.
Cuma 65.6
Pazartesi 66.6
Niye bu kadar oynuyo anlamıyorum hiç
bugun nasilsin canim?Kaptaaann olsun artık olsun çok bıktım halsiLikten :))
ablacim takim burada bizleri motive ediyor, tek basina olunca o kadar kolay kilolar verilmiyor.Canlar ben kilo almaya başladım yaYawrukush ne yapacamı bilmiyorum ben ya
gecmis olsun Mervem , curuk mu vardi?Selammm kızlar :) dolgu yaptırdın ağızım yamuk
4.GRUP
happy_moon @melinda23 tatlışlar grup olmuşuz nasılsınz bakım
İyim ablacım stres sinir geçiyor heycecan sanki çok yok :)
kolay gelsin bol ter atmalar canim :)Kızlar selam grup nabersinz ben buaralar çok motive değilim bana bi el atıverin moralmen hemde 27 gün sonra kardeşim evleniyo aman Allahım @melinda23Mavibocuk
Selam canım şuanda yuruyuş bandından yazıyorum düşün burda fırsat buldum yine gündüz misafir geldi bana giremedim speed 4 deyim bu yazımı sonlandırıp tempo yapıcam
Bu cuma hem tartı günümüz hem diyetisyene gidicem bakalım ne haldeyim tırsıyorum
Noldu senin kertenkele
menun cok guzel canim:)menum
sabah
2yumurta haslanmis
peynir
1dilim kepekli ekmek
az tereyagi ve kayisi marmelati
1ince dilim kavun
ogle
1tabak sulu kofte
1ince dilim kavun
ara
1hurma
aksam
1kase sulu kofte(ince bulgurla yaptim )
1kase firinda sebze
1kase cacik
su henuz 2lt
spor suana kadar yok aksam yapmayi dusunuyorum
Ağlama dur gelirler akşam @AKovser yok O olalla da yok onların memlekette internet sorunu var bence telaş yapma canimAyyy aglayacagim artik
Nerede bu takim, bugun pazartesi kimse yok
Uyandim bir hevesle geldim takima bir suru sayfa birikmistir diye ama 2 sayfa okudum sadece..
feyzanur bugunluk takima gelemeyecek yarin bizimle olacak kizlar..
@AKovser den de haber yok..
Sonbahar yapraklari gibi dagiliyoruzzz
Evet kuzum 2 haftaya izin verir.eylülde dershanede tekrar başlarım işe.evde oturmaktan iyidirGunaydin ablacim nasilsin?
haydi hayirlisi Saadetim:)
Doktor 2 hafta sonrasi icin izin verdi mi?
Birde senin is durumlarin ne oldu kuzum?
tahmin ettim gulum :)
kolay gelsin canim :)
bugun kimse yok bu seferde temizlik derdi acmissin basina Senayim, bugunluk dinlenseydin ya:)
canim cok kosturdunuz, yoruldun haklisin..
insallah bir sure dinlenebilirsin cicegim:)
hayirli olsun tekrardan dugununuz..
sorma ablacigim, nerede bu hatunlar??
haftasonu cok bir kacamak da yapmadin halbuki ablam, pazartesi sendromu olabilir:)
bugun nasilsin canim?
ne var ne yok?
ablacim takim burada bizleri motive ediyor, tek basina olunca o kadar kolay kilolar verilmiyor.
takimdan uzak kaldigin icin kilon artmistir..
gecmis olsun Mervem , curuk mu vardi?
kolay gelsin bol ter atmalar canim :)
kertenkeleyi 2 kotukta da bulamadik, odada bakmadigimiz yer kalmadi.
esim 2 koltugunda her noktasina kadar sokup bakmis ama yok yok, delirecegiz
menun cok guzel canim:)
sporunuda yapinca yaz guzelim :)
cok guzel ablacim :)Ben Menümü yazayım
Sabah yani öğlen yulaf ezmesi keten tohumu süt ve 1 kaşık kadar damla bitter çikolatalı karışım
Ara yarım şeftali 2 dilim kavun
Akşam fırında 3 köfte bir parça tavuk 1 elma dilim patates mercimekli salata 3 mercimek köftesi
Su 2 yi geçiyor
Spor salona gitcem ayakta melike yapıyorum arada
Anladim canim..Evet kuzum 2 haftaya izin verir.eylülde dershanede tekrar başlarım işe.evde oturmaktan iyidirbide giriyorum kimse yok geri çıkıyom
evet ablacim...Bak şimdi baya meraklandım habersiz bıraktığı olmamıştı daha önce
kaptanim cocuklar esimle parka gittiGunaydin ablacim nasilsin?
haydi hayirlisi Saadetim:)
Doktor 2 hafta sonrasi icin izin verdi mi?
Birde senin is durumlarin ne oldu kuzum?
tahmin ettim gulum :)
kolay gelsin canim :)
bugun kimse yok bu seferde temizlik derdi acmissin basina Senayim, bugunluk dinlenseydin ya:)
canim cok kosturdunuz, yoruldun haklisin..
insallah bir sure dinlenebilirsin cicegim:)
hayirli olsun tekrardan dugununuz..
sorma ablacigim, nerede bu hatunlar??
haftasonu cok bir kacamak da yapmadin halbuki ablam, pazartesi sendromu olabilir:)
bugun nasilsin canim?
ne var ne yok?
ablacim takim burada bizleri motive ediyor, tek basina olunca o kadar kolay kilolar verilmiyor.
takimdan uzak kaldigin icin kilon artmistir..
gecmis olsun Mervem , curuk mu vardi?
kolay gelsin bol ter atmalar canim :)
kertenkeleyi 2 kotukta da bulamadik, odada bakmadigimiz yer kalmadi.
esim 2 koltugunda her noktasina kadar sokup bakmis ama yok yok, delirecegiz
menun cok guzel canim:)
sporunuda yapinca yaz guzelim :)
Gider canim artilar hic suphem yok:)kaptanim cocuklar esimle parka gitti
evi supurdum sildim
onlar gelince uyutup spor yapcam insaallah...
o artilar gidiciiiikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?