sağol kuzu iltahaptan bu ağrılarım biliyorum aslında ama bi türlü tam anlamıyla tedaviyi bitirmediğimden tazeleniyor.Artık bende sıkıldım bu ağrıları dönem dönem çekmekten,sanırım gideceğim doktora hiç istemesemdedoktora gitseydin canım,belki ciddi bişeydir ihmal etme lütfen
Kuzum tedavilerini yarım bırakmasağol kuzu iltahaptan bu ağrılarım biliyorum aslında ama bi türlü tam anlamıyla tedaviyi bitirmediğimden tazeleniyor.Artık bende sıkıldım bu ağrıları dönem dönem çekmekten,sanırım gideceğim doktora hiç istemesemde
mavişin dediği gibi tedavilerine dikkat et canım,hastalık ihmale gelmezsağol kuzu iltahaptan bu ağrılarım biliyorum aslında ama bi türlü tam anlamıyla tedaviyi bitirmediğimden tazeleniyor.Artık bende sıkıldım bu ağrıları dönem dönem çekmekten,sanırım gideceğim doktora hiç istemesemde
hiç mutlu olma çoğu benim kendi kendime konuşmamHuu huu nasilsiniz canlarim:)
fyzanur nabersin guzellik:)
ay bugun sayfalar birazilerlemis cok mutlu oldumm..
tuh canim ya dikkat et kendine, toparlandin mi bugun?yok kaptanim gunes gecti sonra eve gelip banta ciktim
dus falan almadan
hararetim artti
supersin canim :)Seninde 20 li günler gelinliğin içinde harika olucaksın canım ben bu 24 gün karın egzersizlerine ağırlık verşcem bu günde spor günm
cok sicak kuzum, yavrularda hakli...Dün bugün çok sıcak. Benim yatakodası çok serin doğal klimalı 2 gündür hasanı odasına yatıramıyorum gündüzleri. Terden uyuyamıyoor
ohh mis ellerine saglik.Kızlar dün 5 lt süt aldım yoğurt mayalamak için kesti bende lır peynirini aldım süzdüm peynir altı suyunu da hemen dolaba koydum. Bu suyun protein bakımından çok faydalı olduğunu duymuştum. Günde kaç bardak içebilirim bilgisi olan var mı ? Bu arada lor peynirim oldu bi sürü tatlı miss
canim iyisin suan hic strese sokma kendini, vucudunu da cok dinleme.anladım canım dr um özelde değil o yüzden acile gitmek gerekiyor acilede hareket etmiyor diye gitsem sopayla kovalarlar heralde o gün gittiğimde sabaha sabah etmiştim ağrıdan eşim şehir dışından geldi beni adam duş bile almadan götürdü hemen dr iyiydi Allahı var ama stajer kızdı galiba hemşire değildi dövecek gibi hareket ediyor ağrım var çok fena diyorum eeee yani diyor parazitiş yaptığımdan dolayıda olabilir,ama bazen az hissediyorum bazen hiç bazende net şekilde hissediyorum
kizzz sen dun +1 degil miydin??ya ben +2yim ya nasil olur yaaaaaa
oyy cok az kaldi Ebrummm ne heyecanliii :)1 ay 11 gün canım :)
eheheh bu nasil matematik kuzum?:)yanlış hesap yapmışım ben pardon hay bu matematiğimin
degerlendir ablam :)İyiyim canım sen nasılsın
Kalorisi az olmadığı için dikkatimi çekti önümüzdeki günlerde değerlendireyim ben bunu
sana gorev feyzos hergun konus bu takimda dussun cenen kuzum:)hiç mutlu olma çoğu benim kendi kendime konuşmam
tamam kaptişimmm sen istesana gorev feyzos hergun konus bu takimda dussun cenen kuzum:)
ahh incir ahh :)Canim kadrisim duymasan da gerçekler bunlar :)))
Yawrukush um kisir yemedim. Ama incir yedim yine bu hafta benim icin kotu geciyor diyet anlaminda
hem karpuz, hem incir anam anam diyim ben sana Busem :)Dunku menum
Sabah
2 yumurta
2 3 dilim koy peyniri
Bir yesil biber
Domates
Incir incir incir
Ogle
karpuz tarlada yedik ama yemeyeni dovuyolardi
Aksam
Kofte
Salata
Spor yok
Su az 2 lt anca
selam seker nasilsin:)Selam genclikkkkk
cok guzel kuzum:)dünkü menüm
öglen
bir dilim dalyan köfte
1 kasık patates püresi
2 kasık pilav
1 kase corba
aksam
2-3 kasık sögürme
salatalık.domates
3lt su içtim
1,5 saat yürüyüş
aa ne demek simdi bu?aynenkimse beni tınlamamış .... kimse benlen konuşmuyo yazdım üstüne birbirinizle konuşup beni görmemişsiniz bilee....başka takımlarda fink atarım bendee..beni kaybettinizzz bitmiştiirrrrrrr
gecmis olsun cicegim, bir doktora gitsen gulum..Hayırlı günler bayanlar, hala atamadım üstümden yorgunluğu şimdide kasıklarımda ağrı var tüm dermanımı aldı işe bile zor geldim, akşamda hap alıp direk yattım. O kadar düğünde ağzıma lokma vurmadım şimdi ne oldu bana anlamıyorum. Bu hafta affedin beni, gerçekten hiç iyi değilim, menülerimde güzel değil zaten( Dünki ve bugünki menülerimide vereyim
Dünki Menüm:
Sabah: yarım poaça
Öğlen: tavuk sote, salata, soğuk çorba
Ara: türk kahvesi
Akşam: yarım dilim ekmek, 2 biber kızartması, domates, salatalık, peynir
Bugünki Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğlen: Patates kızartması
Akşam: yeşil fasulye, salata, yoğurt
canim ozlicez seni ama iyi yapmissin kuzum:)Oradan da buradanda çok takip edemiyorm orayı okumaya başlayınca kkya girmezsem diye çıktım ablacım ya sayfanın zaten enerjisi az
oyy bir dusuneyim bulursam yazayim Mervem..Kızçeler nasılsınız bakım bana düğün pasta müziği lazım yaaaa yardım edin hadin hep bir elden:)))
canim hicbir zaman tedavini yarim birakma..sağol kuzu iltahaptan bu ağrılarım biliyorum aslında ama bi türlü tam anlamıyla tedaviyi bitirmediğimden tazeleniyor.Artık bende sıkıldım bu ağrıları dönem dönem çekmekten,sanırım gideceğim doktora hiç istemesemde
neler yaptin bugun feyzos?tamam kaptişimmm sen iste
yaya tabi :)akın bi yandan karnındaki bebiş bi yandan ,sen daha markete gidemiyosun özgem:) kocişe yıkıp kaçıcam hepsini diyosan varım ben ,ebruşun kocasınıda atarız evden biz kalırızneler yaptin bugun feyzos?
Ebrunun bebegi dogsun gormeye gidelim :)
Yeni nesil şarkıları pek bilmem ama fikrimin ince gülü çok severim birde nazende sevgilim varKızçeler nasılsınız bakım bana düğün pasta müziği lazım yaaaa yardım edin hadin hep bir elden:)))
Planlara bak dogru be kiz ben markete zor gidiyorummm :)yaya tabi :)akın bi yandan karnındaki bebiş bi yandan ,sen daha markete gidemiyosun özgem:) kocişe yıkıp kaçıcam hepsini diyosan varım ben ,ebruşun kocasınıda atarız evden biz kalırızE-brulim
Fikrimin ince gulunu bende cok severim acayim dinleyeyim :)Yeni nesil şarkıları pek bilmem ama fikrimin ince gülü çok severim birde nazende sevgilim var
tuh canim ya dikkat et kendine, toparlandin mi bugun?
supersin canim :)
cok sicak kuzum, yavrularda hakli...
ohh mis ellerine saglik.
canim ayran niyetine 1-2 bardak ic guzelim..
canim iyisin suan hic strese sokma kendini, vucudunu da cok dinleme.
her sey yolunda sukur guzelim..
kizzz sen dun +1 degil miydin??
oyy cok az kaldi Ebrummm ne heyecanliii :)
eheheh bu nasil matematik kuzum?:)
degerlendir ablam :)
ya Kadriyecim masallah diyeyim de oncelikle, nasil hergun bir is yapiyorsun?sabah
klasik menum
2dilim tbe kizarmis tereyagli
az bal
2yumurta
3zeytin
domates salatalik
ara
1dilim seftali
1kucuk elma
ogle
yarim tabak bulgurlu semizotu yemegi
3yk yogurt
2yk firinda sebze
ara
komsuda 2minik lokum
aksam
yarim uskumru
2mezgit
salata
1parca helva
2parca kavun
su sayamadim
spor
25dk bantta isinma
35dk diger egzersizler
yemekten sonra mutfak dolap kapak ve ustlerini sildim buzdolabi falan helva garanti eridi cunku mutfagim asiri gunes aliyo
bugun ki artionceki gun +2idim
dun + 1
bu sabah +2
bence metabolizmam oyle degil boyle zorlanir diye dalga geciyor
maydanoz saplarim hazir dolapta
yarin icecegim insaallah
cumaya degisim olmazsa degisiklik yapmam lazim
7lere bu kadar yakinkennnn cok moralim bozuk vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?