hareket etmiyor demezsinde ağrım var felan dersin o bahaneyle baktırmış olmazmısın acaba :) ne paraziti var sende canım özel değilse ,çok geçmiş olsun bu arada .
kıza mı dediydinn ahahhahhay sen çok yaşa emi ben o stajer kız için parazit dedim gülüm öyle de gitmem canım ya gerçekten acillik olmayana kadar gitmem ben acile hafta içi olduğunda dr uma gidiyorum zaten.
aynen
benide götürrrrrraynenkimse beni tınlamamış .... kimse benlen konuşmuyo yazdım üstüne birbirinizle konuşup beni görmemişsiniz bilee....başka takımlarda fink atarım bendee..beni kaybettinizzz bitmiştiirrrrrrr
doktora gitseydin canım,belki ciddi bişeydir ihmal etme lütfenHayırlı günler bayanlar, hala atamadım üstümden yorgunluğu şimdide kasıklarımda ağrı var tüm dermanımı aldı işe bile zor geldim, akşamda hap alıp direk yattım. O kadar düğünde ağzıma lokma vurmadım şimdi ne oldu bana anlamıyorum. Bu hafta affedin beni, gerçekten hiç iyi değilim, menülerimde güzel değil zaten( Dünki ve bugünki menülerimide vereyim
Dünki Menüm:
Sabah: yarım poaça
Öğlen: tavuk sote, salata, soğuk çorba
Ara: türk kahvesi
Akşam: yarım dilim ekmek, 2 biber kızartması, domates, salatalık, peynir
Bugünki Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğlen: Patates kızartması
Akşam: yeşil fasulye, salata, yoğurt
Asıl sen beni illa erken doğurtacaksın :)))eylülün 14 ü demedikmi kafana göre erteliyomusun napıyosun
merak ediyorum bebişi napıyımAsıl sen beni illa erken doğurtacaksın :)))
Beni merakının kurbanı etme :)merak ediyorum bebişi napıyım
Oradan da buradanda çok takip edemiyorm orayı okumaya başlayınca kkya girmezsem diye çıktım ablacım ya sayfanın zaten enerjisi azMavibocuk mervisim whatsapp tan cikmissin ya neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?