menu cok guzel canimin ici:)sabah
2haslanmis yumurta
1.5dilim tb ekmek
peynir
zeytin
ogle
1yumurtali menemen
peynir zeytin
1dilim tbe
aksam
4parca kavun
yarim kase semizotu yemegi
2kucuk tavuk baget izgara
su 2ltden fazla
spor bugun dinlenme
2bardak maydanoz sapi suyu
bıktım bunlardan hem konuşmuyolar hem geçmişi okumuyolar canıma tak dediler ,benlen konuşmuyosunuz diyorum onuda tınlamıyolar ,yakacam hepsiniguzel fikir , yazili , sozlu de yapalim, kimse kalmasin takimda :))
benide takmiyorlar hic, toptan atese verelim:)bıktım bunlardan hem konuşmuyolar hem geçmişi okumuyolar canıma tak dediler ,benlen konuşmuyosunuz diyorum onuda tınlamıyolar ,yakacam hepsini
sonunda kendime benzettimm ahahahhahabenide takmiyorlar hic, toptan atese verelim:)
bak guzelim, banada rapor ver :))sonunda kendime benzettimm ahahahhahasenin verdiğin cezaları bakalım bugün kimler yapmış olacak hepsine bakıcam akşam tek tek .
çok güzel olmuş canım,senide 1 yumurta kesmiyor benim gibisabah
2haslanmis yumurta
1.5dilim tb ekmek
peynir
zeytin
ogle
1yumurtali menemen
peynir zeytin
1dilim tbe
aksam
4parca kavun
yarim kase semizotu yemegi
2kucuk tavuk baget izgara
su 2ltden fazla
spor bugun dinlenme
2bardak maydanoz sapi suyu
haydi iyi seyirler canim :)ozaman 4 saat sonra görüşmek ümidiyle çaw bella
Hee bak bak zamanında bizi begenmezdin bi deeeeburdan canlı orası. ama kendi takımımızı niye bırakalım okadarda değilyaz tatili olduğu için durgun bizim grup .yakında hareketlenir .dükkana sahip çıkkk:)
Kolay gelsin kuzumKizlar ben de cocuklarin basinda nobetteyim basim catladi agridan gece uyumadi cocuklar
Okurken yoruldum canım kolay gelsin.Selamlar guzeller tartiya son gunumuz, nasil geciyor gununuz?
Yarin ki yarisma beni epey korkutuyor, bu hafta nasil bir gozumu korkuttuysaniz artik..
Dun aksamin 17.15inde esimin arkadasinin gelecegini , calisacaklarini ogrendim.
Zaten yemek hazirliyordum,sardi beni bir telase..
Bir yandan da kizdim esime, son dakika haberlerini hic sevmiyorum.
Dun o kadar enerjisizdim ki, tum gun Akindan kacacak delik aradim, birde aksam boyu nasil idare edecegim diye dusunmekten patladim.
Yemekleri, caylari, tatlilari, maden sulari, cerezleri derken artik gece bitse diye saate bakip durdum.
Ve sagolsunlar 23.15te isi birakabildiler..Sonra Akini yatirdi esim..
Ben direk sizmisim zaten..
Offf dun sonunda app'i play store'a koymuslardi sabah bir kalktik hala yuklenmemis..
Allahim insallah bir aksilik cikmamistir da bugunde calisalim demezlerr, artik atacam kendimii bir yerlerden...
Ayy gözümden kaçmış kuzum kusura bakma lütfen. Alerjik rinit var bende çocukluğumdan beri hep vardı ara ara ataklar oluyo hapşırık tiksirik nefes almakta zorluk ödem oluyo falan öyle bişey işteben en son gonca ablaya laf attım neye alerjin var diye ordan çenemle yürürüm dedim sayfalar dolar dedim,beni tınlamadı oturdum popişimin üstüne geri
Aynen gözlerim falan kaşınıyor fenaalerjidendir o :))
İlk görüşte aşkkuzum esim Ankarada cok iyi bir sirkette calisiyormus sene 2008, maasi falan o bicim.
ama adam ben burada istedigim isleri yapamiyorum, istedigim arastirmalari yapamiyorum diye dellenmis, istifa etmis.
texas houston universitesinden doktora kabulu aldi.
biz tanismadan 1 gun once is yerinden esime veda yemegi hazirlamislar.
orada cheseecake yemis ve midesi fena bozulmus.
10 gun sonrada abdye gidyor bileti mileti her seyi hazir.
son is gununde arabasi falanda yok, satmis savmis her seyi gidecegi icin, mideside bozuk ya kuzenim esimle ayni is yerinde calisiyormus o ben seni eve birakayim diyor.
ama oncesinde kiz arkadasiyla gazi spor merkezinde bulusacak onu alayim, seni eve birakayim diyor.
Gazi spor merkezine bir geliyorlar ben universite 1. siniftaydim ve spor merkezinde calisiyordum
Kuzenimi gordum , selamlastik opustuk, sohbet derken bu arkadasi hoop cikti aradan
Elini uzatti merhaba diye, birakmiyor elimi Alla Alla
Sonra bir telefon yengemden anneme boyle boyle biri varmis bizim oglanin arkadasi niyeti ciddiymis, Ozgeyle bir gorussunler mi
Adam 10 gun sonra texasa uctu
1 yil bekledik birbirimizi, 2 kez geldi o sene.
Sonra 2.sinifin bittigi yaz dedigim gibi kinayi getir aney caliniyordu
Son 2 sene okulu houston-ankara arasinda git gel yaparak bitirim mezun oldum
ayyy ne yazdim da yazdimmm, gozleriniz sasi olaceeeek
Deme benim kızımda tek çocuk tırstım şimdibirde ben evin tek cocuguyum, ailemi dusun
annem geldide cay iciyoruz kuzumabesle_istigal napıyosun canım ,naptın bugün :)
açım kaptanim açmenu cok guzel canimin ici:)
güzel fikir ama demi
çok güzel olmuş canım,senide 1 yumurta kesmiyor benim gibi
hosgeldin canim, her zaman beklerizHee bak bak zamanında bizi begenmezdin bi deeeeNe olduu
Ben de buraya geleyim dedim azıcık muhabbet dönsün diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?