ablam alerjik rinit esimde de var, surekli burun spreyi kullaniyor.Kolay gelsin kuzum
Okurken yoruldum canım kolay gelsin.
Ayy gözümden kaçmış kuzum kusura bakma lütfen. Alerjik rinit var bende çocukluğumdan beri hep vardı ara ara ataklar oluyo hapşırık tiksirik nefes almakta zorluk ödem oluyo falan öyle bişey işte
Aynen gözlerim falan kaşınıyor fena
İlk görüşte aşk
Deme benim kızımda tek çocuk tırstım şimdi
dinlen ablacim, cok gecmis olsun..Ben fenayım eve geldim duş aldım hop yatak eşim gelmiş baktı ben yatağa yapışık yemek hazırlamış sağolsun bulasiklarida ona bıraktım şimdi ısırgan otu çayı yaptım içiyorum biraz oturayım ilaç alıp geri yaticam sanırım
Bu arada ödem kabızlık Vs Vs
ohh anne ile cay keyfi, bizde yapariz anacumla insallah:)annem geldide cay iciyoruz kuzum
oyy kiyamam sana 1 kase yogurt ye Kadriyem..açım kaptanim aç
korkumdan yiyemedimmm
midem bagiriyor ya sabah icin endiseliyim
wuhuuuu linc edelim
benim buyuk kiz sarisini yemiyor ablasi
2yumurta dedigim bir tam bir sariii
cok seviyorum yaaa
kayisi birdeeee off offf
sabah olsada yesekkkk
haydi guzel haberler getir canim hastaneden..sabah ac karnina hastaneye gitmeyi planliyorum
kizlari anneme birakip
kan degerlerime baktirmam lazimmmm
saclarim cok dokuluyor tirnaklarim soyuluyorr neyim eksik acabaaaa
ve cok açimYawrukush yaktin beni ozgecim
ama annem 6haftadir falan gormuyordu beniii cok iltifat etti
bilirsinizki cok destek verdiiiii bu surecimdeee
maşallahlarla geziyorrr
seni simdiye kadar hic boyle gormemistim diye de ekliyorrr....
yerim ya anne isteee kiyamam...
Nabersin guzellik?Off yaa butun alintilarim gitti aklimsa kaldikca yazayim
Oncelikle gecmise baktim kizlar gelemesemde aklim burda emin olun o yuzden gecmisi okumama cezasindan yirttim@Yawrukush fyzanur
Mavibocuk kuzum eski turk muziklerinin hareketlileri varya onlardan yapabilirsin mesela benimki senden baska sarkisiydi hani bimbam bom falan var bilmem ilgini çekermi ama
Yawrukush kuzum benimde erkek bebisim olursa Ali Aras düşünüyoruz yada Adem Aras .. guzel isimler düşünmüşsün saglikli olsunda insallah canim benim
abesle_istigal kuzum neyin var senin cok gecmis olsun yarin doktora falan gidersen haber mutlaka
birde annen gelmis gözün aydinn canim
E-brulim bebegimin bebeği nasil kuzumm ?
Off yaa butun alintilarim gitti aklimsa kaldikca yazayim
Oncelikle gecmise baktim kizlar gelemesemde aklim burda emin olun o yuzden gecmisi okumama cezasindan yirttim@Yawrukush fyzanur
Mavibocuk kuzum eski turk muziklerinin hareketlileri varya onlardan yapabilirsin mesela benimki senden baska sarkisiydi hani bimbam bom falan var bilmem ilgini çekermi ama
Yawrukush kuzum benimde erkek bebisim olursa Ali Aras düşünüyoruz yada Adem Aras .. guzel isimler düşünmüşsün saglikli olsunda insallah canim benim
abesle_istigal kuzum neyin var senin cok gecmis olsun yarin doktora falan gidersen haber mutlaka
birde annen gelmis gözün aydinn canim
E-brulim bebegimin bebeği nasil kuzumm ?
ablam alerjik rinit esimde de var, surekli burun spreyi kullaniyor.
yok mu bor tedavisi?
tek cocuklar ailelerine yakin olsunlar hep insallah
dinlen ablacim, cok gecmis olsun..
ohh anne ile cay keyfi, bizde yapariz anacumla insallah:)
oyy kiyamam sana 1 kase yogurt ye Kadriyem..
haydi guzel haberler getir canim hastaneden..
yarin doyasiya yersin kuzum, ayran ic , yogurt ye, ya da 1 kase salata hazirla yiyebilirsin simdi.
oh ohh anne destegi gibisi var mi , hakettin ama:)
canim bende bu takimla kilo verdim, mezun oldum.sen nerdesin zeynepcim ozledim seniii
degerlerime baktircam canim
okadar kilo gitti ters birsey yapmayayim
vallahi acim napiyimmmm ya ozgecim
ne hayallerim vardi baksanaaa resmen arti cikiyorummmm
Nabersin guzellik?
Keyfin sagligin yerinde mi?
Sagol canim insallah hayirli zamanda , hayirli evlatlar nasip etsin Allah kuzum..
sen nerdesin zeynepcim ozledim seniii
degerlerime baktircam canim
okadar kilo gitti ters birsey yapmayayim
vallahi acim napiyimmmm ya ozgecim
ne hayallerim vardi baksanaaa resmen arti cikiyorummmm
hakkinda hayirlisi olsun Zeynebim:)
cok şükür halimize özgemm iyilik guzellik diyelim hazir sektor acilmisken egitmenlige dönmek icin bir kac yere haber gonderdim bakalim olumlu haberler gelirse hersey daha iyi olacak insallah.
kuzum dedim ya yoneticimle yan yanayiz ekranim full görüş alaninda gunduz giremiyorum aksamda yogun geciyor gelmeye calisiyorm iste.
yoksam bende sizi seni özledim.
baktimki moralini sey etmissin etme kuzum bende kilo verme surecimde 1 ay boyunca 61.5 dan dusememistim sonra bi sekilde gitti olur bole seyler senki onca kiloyu verdin azminle herkesi kendine hayran biraktin bu gunlerde gececek.sanirim yasadigin saglik problemide psikolojik olarak etkiledi seni yoksam ustesinden gelemeyecegin bisey yok Allahin izni ile.Allahim saglik versin kuzum
Işte tedavisi burun spreyi antihistaminik ilaçlar falan ama tedavi etmek amaçlı değil belirtileri azaltıp geçici rahatlatıyor alerjene maruz kaldığında tekrar başlıyo kronik bişey neyin alerjisi anlamıyorsun bile bi koku bi toz hapsirmaya başlıyorsun etrafında sebep olacak bişey yok gibi geliyor ama oluyo iste. Ilaçlardan uzun vadede zararlı ben çok kötü olduğumda kullanıyorum bikaç gün sonra bırakıyorum.ablam alerjik rinit esimde de var, surekli burun spreyi kullaniyor.
yok mu bor tedavisi?
tek cocuklar ailelerine yakin olsunlar hep insallah
dinlen ablacim, cok gecmis olsun..
ohh anne ile cay keyfi, bizde yapariz anacumla insallah:)
oyy kiyamam sana 1 kase yogurt ye Kadriyem..
haydi guzel haberler getir canim hastaneden..
yarin doyasiya yersin kuzum, ayran ic , yogurt ye, ya da 1 kase salata hazirla yiyebilirsin simdi.
oh ohh anne destegi gibisi var mi , hakettin ama:)
Bende sizi özlüyorum kuzummm :) hareketli güzel bi şarkı istiyorum özgemm:)canim ozlicez seni ama iyi yapmissin kuzum:)
oyy bir dusuneyim bulursam yazayim Mervem..
hareketli mi olacak, slow mu, turkce mi, yabanci mi azicik aydinlat bizi:)
Bende nazende Sevgilimi çok seviyorum ablacımm ama pasta için yavaş kalır:)Yeni nesil şarkıları pek bilmem ama fikrimin ince gülü çok severim birde nazende sevgilim var
Ah kuzum form bisküvi de olsa yeme bence:) diğer yediklerin güzelSabah
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 sb süt
Peynir
Öğle
5 adet eti form
1 nektari
Akşam
1 tabak lahana yemeği
1 sb yoğurt
1 kepçe çorba
Salata
2 dilim tbe
Ara
1 sb peynir altı suyu
2 sb kefir
2 lt su
1 saat spor salonu egzersizler
Programım değişti dahada zorluyorum kendimi...
Mavibocuk @melinda23 Yawrukush
Hmm hiç bilmiyorum ablacım dinleyim sağolasın :))Canim ne tur muzik seversin bilmiyorum ki. Dance me to the end of love var standart cok caliniyo dugunlerde ben cok severim.
aynen ablacim, bizde klimadan supheleniyoruz.Işte tedavisi burun spreyi antihistaminik ilaçlar falan ama tedavi etmek amaçlı değil belirtileri azaltıp geçici rahatlatıyor alerjene maruz kaldığında tekrar başlıyo kronik bişey neyin alerjisi anlamıyorsun bile bi koku bi toz hapsirmaya başlıyorsun etrafında sebep olacak bişey yok gibi geliyor ama oluyo iste. Ilaçlardan uzun vadede zararlı ben çok kötü olduğumda kullanıyorum bikaç gün sonra bırakıyorum.
canim ozaman Zeynebin dedigi gibi eski turk muziklerinden, hareketliler olabilir:)Bende sizi özlüyorum kuzummm :) hareketli güzel bi şarkı istiyorum özgemm:)
Bende nazende Sevgilimi çok seviyorum ablacımm ama pasta için yavaş kalır:)
Ayy bayılıyorum o şarkılara çok mantıklı kuzum :))Mavibocuk kuzum eski turk muziklerinin hareketlileri varya onlardan yapabilirsin mesela benimki senden baska sarkisiydi hani bimbam bom falan var bilmem ilgini çekermi ama
Aynn kuzumm:))aynen ablacim, bizde klimadan supheleniyoruz.
evde, iste, arabada hep maruz kaliyoruz cok kotu oluyor esimde.
zor rahatsizlik Allah yardim etsin..
canim ozaman Zeynebin dedigi gibi eski turk muziklerinden, hareketliler olabilir:)
hakkinda hayirlisi olsun Zeynebim:)
Ayy bayılıyorum o şarkılara çok mantıklı kuzum :))
sanada Mervem :)İyi geceler kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?