Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Off yaa butun alintilarim gitti aklimsa kaldikca yazayim
Oncelikle gecmise baktim kizlar gelemesemde aklim burda emin olun o yuzden gecmisi okumama cezasindan yirttim @Yawrukush fyzanur
Mavibocuk kuzum eski turk muziklerinin hareketlileri varya onlardan yapabilirsin mesela benimki senden baska sarkisiydi hani bimbam bom falan var bilmem ilgini çekermi ama
Yawrukush kuzum benimde erkek bebisim olursa Ali Aras düşünüyoruz yada Adem Aras .. guzel isimler düşünmüşsün saglikli olsunda insallah canim benim

abesle_istigal kuzum neyin var senin cok gecmis olsun yarin doktora falan gidersen haber mutlaka
birde annen gelmis gözün aydinn canim

E-brulim bebegimin bebeği nasil kuzumm ?

ablam alerjik rinit esimde de var, surekli burun spreyi kullaniyor.
yok mu bor tedavisi?
tek cocuklar ailelerine yakin olsunlar hep insallah

dinlen ablacim, cok gecmis olsun..

annem geldide cay iciyoruz kuzum
ohh anne ile cay keyfi, bizde yapariz anacumla insallah:)

oyy kiyamam sana 1 kase yogurt ye Kadriyem..

haydi guzel haberler getir canim hastaneden..
yarin doyasiya yersin kuzum, ayran ic , yogurt ye, ya da 1 kase salata hazirla yiyebilirsin simdi.
oh ohh anne destegi gibisi var mi , hakettin ama:)

Nabersin guzellik?
Keyfin sagligin yerinde mi?
Sagol canim insallah hayirli zamanda , hayirli evlatlar nasip etsin Allah kuzum..

sen nerdesin zeynepcim ozledim seniii
degerlerime baktircam canim
okadar kilo gitti ters birsey yapmayayim

vallahi acim napiyimmmm ya ozgecim
ne hayallerim vardi baksanaaa resmen arti cikiyorummmm

canim bende bu takimla kilo verdim, mezun oldum.
sor kizlara arti ciktigim, sabit geldigim haftalari...
demem o ki uzme kendini, bu uzun bir surec, sabir ve azimle hedefine ulasacaksin, yilmak yok

Nabersin guzellik?
Keyfin sagligin yerinde mi?
Sagol canim insallah hayirli zamanda , hayirli evlatlar nasip etsin Allah kuzum..

cok şükür halimize özgemm iyilik guzellik diyelim hazir sektor acilmisken egitmenlige dönmek icin bir kac yere haber gonderdim bakalim olumlu haberler gelirse hersey daha iyi olacak insallah.

kuzum dedim ya yoneticimle yan yanayiz ekranim full görüş alaninda gunduz giremiyorum aksamda yogun geciyor gelmeye calisiyorm iste.
yoksam bende sizi seni özledim.
baktimki moralini sey etmissin etme kuzum bende kilo verme surecimde 1 ay boyunca 61.5 dan dusememistim sonra bi sekilde gitti olur bole seyler senki onca kiloyu verdin azminle herkesi kendine hayran biraktin bu gunlerde gececek.sanirim yasadigin saglik problemide psikolojik olarak etkiledi seni yoksam ustesinden gelemeyecegin bisey yok Allahin izni ile.Allahim saglik versin kuzum

hakkinda hayirlisi olsun Zeynebim:)

Işte tedavisi burun spreyi antihistaminik ilaçlar falan ama tedavi etmek amaçlı değil belirtileri azaltıp geçici rahatlatıyor alerjene maruz kaldığında tekrar başlıyo kronik bişey neyin alerjisi anlamıyorsun bile bi koku bi toz hapsirmaya başlıyorsun etrafında sebep olacak bişey yok gibi geliyor ama oluyo iste. Ilaçlardan uzun vadede zararlı ben çok kötü olduğumda kullanıyorum bikaç gün sonra bırakıyorum.

canim ozlicez seni ama iyi yapmissin kuzum:)

oyy bir dusuneyim bulursam yazayim Mervem..
hareketli mi olacak, slow mu, turkce mi, yabanci mi azicik aydinlat bizi:)
Bende sizi özlüyorum kuzummm :) hareketli güzel bi şarkı istiyorum özgemm:)
Yeni nesil şarkıları pek bilmem ama fikrimin ince gülü çok severim birde nazende sevgilim var
Bende nazende Sevgilimi çok seviyorum ablacımm ama pasta için yavaş kalır:)

Ah kuzum form bisküvi de olsa yeme bence:) diğer yediklerin güzel

aynen ablacim, bizde klimadan supheleniyoruz.
evde, iste, arabada hep maruz kaliyoruz cok kotu oluyor esimde.
zor rahatsizlik Allah yardim etsin..

Bende sizi özlüyorum kuzummm :) hareketli güzel bi şarkı istiyorum özgemm:)

Bende nazende Sevgilimi çok seviyorum ablacımm ama pasta için yavaş kalır:)
canim ozaman Zeynebin dedigi gibi eski turk muziklerinden, hareketliler olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…