Sanada iyi geceler canim :)Kizlar iyi gecelerrr
Pasta için hızlı lazım dimi bizim kız dinliyordu kim söylüyor bilmiyorum ego diye bi şarkı var yabancı benim çok hoşuma gitti.Bende sizi özlüyorum kuzummm :) hareketli güzel bi şarkı istiyorum özgemm:)
Bende nazende Sevgilimi çok seviyorum ablacımm ama pasta için yavaş kalır:)
Klima yapabilir tabi benim hayat arkadaşım gibi oldu çocukluğum gözümde damla krem hep burnumu çekerim alıyo gibi Allah esinede yardım etsin.aynen ablacim, bizde klimadan supheleniyoruz.
evde, iste, arabada hep maruz kaliyoruz cok kotu oluyor esimde.
zor rahatsizlik Allah yardim etsin..
canim ozaman Zeynebin dedigi gibi eski turk muziklerinden, hareketliler olabilir:)
Afiyet olsun canım benim cezalar biriksin bikaç gün sonra yaparım artık.Kahve fincanim sekil , onumden cekil
Dipnot: yanda ki not defterinde sizin cezalar yaziyor ona gore :))
Eki Görüntüle 1866465
sagol ablam okuyacagim yaziyi, iyi istirahatler:)Pasta için hızlı lazım dimi bizim kız dinliyordu kim söylüyor bilmiyorum ego diye bi şarkı var yabancı benim çok hoşuma gitti.
Klima yapabilir tabi benim hayat arkadaşım gibi oldu çocukluğum gözümde damla krem hep burnumu çekerim alıyo gibi Allah esinede yardım etsin.
http://www.aid.org.tr/tr/allerjik-hastaliklar-menusu/allerjik-rinit-allerjik-nezle.html burda güzel anlatmış
Afiyet olsun canım benim cezalar biriksin bikaç gün sonra yaparım artık.
Bakıyorum kuzum kaç zamandır o mu bumu diye her şarkıya hayran kalıyorm sonra hepsi çalsın istiyorum nişanlım gülüyor
amin özgemm sagolasinn
sevindim canim bi kac oneride bulunurum bakimda sende bak tabi
Hımm bi bakayım ablişimmm yabancıları bende bilmiyorum :)Pasta için hızlı lazım dimi bizim kız dinliyordu kim söylüyor bilmiyorum ego diye bi şarkı var yabancı benim çok hoşuma gitti.
Klima yapabilir tabi benim hayat arkadaşım gibi oldu çocukluğum gözümde damla krem hep burnumu çekerim alıyo gibi Allah esinede yardım etsin.
http://www.aid.org.tr/tr/allerjik-hastaliklar-menusu/allerjik-rinit-allerjik-nezle.html burda güzel anlatmış
Afiyet olsun canım benim cezalar biriksin bikaç gün sonra yaparım artık.
tebrikler Mervemmm :)Günaydın kızlar:)
Haftalık bildirim
Geçen hafta:63
Bu hafta:62.7
Fark:0.3
Yüzde:0.48
Bakıyorum kuzum kaç zamandır o mu bumu diye her şarkıya hayran kalıyorm sonra hepsi çalsın istiyorum nişanlım gülüyor
Hımm bi bakayım ablişimmm yabancıları bende bilmiyorum :)
canim benim oglen onlar uyuyunca sende uyu, uykusuzlugu cok iyi bilirim...6.30da uyanan 2kizim varrrrrrrr ve coookkkk uykum varrrrrr
isyaeeeâaannn
tamam canim haftaya gider odemler, sislikler, regliler, gunaydin :)
günaydın özgecim :)tebrikler Mervemmm :)
canim benim oglen onlar uyuyunca sende uyu, uykusuzlugu cok iyi bilirim...
tamam canim haftaya gider odemler, sislikler, regliler, gunaydin :)
erkencisin feyzos, sinav zamanlarindan aliskanlik mi canim :)günaydın özgecim :)
aynen özgecim ,ders çalışırken kalkamıyordum şimdide uyuyamıyorum:)erkencisin feyzos, sinav zamanlarindan aliskanlik mi canim :)
bu boyle devam ediyor canim, sen yavas yavas alistir bunyeyi uyumaya :)aynen özgecim ,ders çalışırken kalkamıyordum şimdide uyuyamıyorum:)
ben diyorum hepsini asalım keselim diye
zaten bugun kilo bildirimi yapmak icin herkes takima ugrayacak diye bekliyorum, ceza kesmek lazim:)ben diyorum hepsini asalım keselim diye
nasıl alıştırıyım tavanı izliyorum bir süre tık yok kalkıyorum kahvaltı yapıyorum ,saat 9 olmadan tekrar acıkıyorum .bu boyle devam ediyor canim, sen yavas yavas alistir bunyeyi uyumaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?