sen uyumuş olacaksın o saatte,diğer kaptanlarda kayıp ,nasıl olacak ?zaten bugun kilo bildirimi yapmak icin herkes takima ugrayacak diye bekliyorum, ceza kesmek lazim:)
canim bol yumurtali kahvalti yap, 2kerede yapsan bir sey olmaz:)nasıl alıştırıyım tavanı izliyorum bir süre tık yok kalkıyorum kahvaltı yapıyorum ,saat 9 olmadan tekrar acıkıyorum .
öyle yapıyorum zaten :)canim bol yumurtali kahvalti yap, 2kerede yapsan bir sey olmaz:)
canim gonca abla, ebru, merve arka fonda ben uyurken cogunlukla listeyi hallediyorlar sagolsunlar.sen uyumuş olacaksın o saatte,diğer kaptanlarda kayıp ,nasıl olacak ?
gonca ablayla ebruşu bilmiyordum ,fatimeyle mavikuş ortalıkta yokya onları deddim ben . mavikuşta dün girmiş ama yeni gördüm :)canim gonca abla, ebru, merve arka fonda ben uyurken cogunlukla listeyi hallediyorlar sagolsunlar.
ki halledemeseler bile ben zaten tr saatiyle 17.30da kalkiyorum.
listeler 20.00a kadar paylasilabiliyor.
Yani hic sorun yok:)
canım sonuç öğleden sonra çıkar büyük ihtimal ,banada haber versabah ac karnina hastaneye gitmeyi planliyorum
kizlari anneme birakip
kan degerlerime baktirmam lazimmmm
saclarim cok dokuluyor tirnaklarim soyuluyorr neyim eksik acabaaaa
ve cok açimYawrukush yaktin beni ozgecim
ama annem 6haftadir falan gormuyordu beniii cok iltifat etti
bilirsinizki cok destek verdiiiii bu surecimdeee
maşallahlarla geziyorrr
seni simdiye kadar hic boyle gormemistim diye de ekliyorrr....
yerim ya anne isteee kiyamam...
göz kaşıntısı burun kaşıntısı ayyy Allah kolaylık versin abla çok pis bişey o yaa ,spreylerde rahatlatmıyor onuKolay gelsin kuzum
Okurken yoruldum canım kolay gelsin.
Ayy gözümden kaçmış kuzum kusura bakma lütfen. Alerjik rinit var bende çocukluğumdan beri hep vardı ara ara ataklar oluyo hapşırık tiksirik nefes almakta zorluk ödem oluyo falan öyle bişey işte
Aynen gözlerim falan kaşınıyor fena
İlk görüşte aşk
Deme benim kızımda tek çocuk tırstım şimdi
beğenmedim de ondan ayrılmıyorum ordan demi vicdansız ördekHee bak bak zamanında bizi begenmezdin bi deeeeNe olduu
Ben de buraya geleyim dedim azıcık muhabbet dönsün diye :)
mavikus :)gonca ablayla ebruşu bilmiyordum ,fatimeyle mavikuş ortalıkta yokya onları deddim ben . mavikuşta dün girmiş ama yeni gördüm :)
ayakta uyuyorsun hala kanimca :)
galibaayakta uyuyorsun hala kanimca :)
günaydın,eczanede tartılda gelGünaydın kızlar, tartımın pili bitmiş geçen haftadan beri tartılmıyordum uğraştım ama olmadı.Akşamada direk anneciğime yatılı gidiyorum 2 gün, yarın eşime pil aldırıp ancak pazartesi tartılabilirm(
tamam canim listede olsan sIkInti olurdu ama pazartesiye pili mutlaka yetistir cicegim.Günaydın kızlar, tartımın pili bitmiş geçen haftadan beri tartılmıyordum uğraştım ama olmadı.Akşamada direk anneciğime yatılı gidiyorum 2 gün, yarın eşime pil aldırıp ancak pazartesi tartılabilirm(
canimgünaydın,eczanede tartılda gel
ohh ne guzel, cocuk olmadan bol bol gezin, filmlere, tiyatrolara gidin :)günaydınnnnnn
aksam bi avm de eski türk filmi gösterimi vardı. izlemeye gittik cok güzeldi ya
günaydınn,hangisini izlediniz :)günaydınnnnnn
aksam bi avm de eski türk filmi gösterimi vardı. izlemeye gittik cok güzeldi ya
hmmmm pekiiiicanimsaricicek123 Esra'miz liste disi yarisiyor , pazartesi de tartilsa olur bu seferlik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?