afiyet olsun canim:)dünkü menüm
öğlen
1 kase ezo gelin corba
taze fasulye 3 kasık
yogurt
2 kasık pilav
3-4 bardak siyah cay
1 bardak ıhlamur
aksam
sebzeli pilav
1kase cacık
3 lt su
1 saat yürüyüş
sabah nerde önemli olan sabahhhtırr kahvaltısız güne gün mü denir :):)):dünkü menüm
öğlen
1 kase ezo gelin corba
taze fasulye 3 kasık
yogurt
2 kasık pilav
3-4 bardak siyah cay
1 bardak ıhlamur
aksam
sebzeli pilav
1kase cacık
3 lt su
1 saat yürüyüş
özgecim sen ne kadar ılımlı yaklaşıyosun herşeye senin yanında kendimi çok sert hissediyorum ,afiyet olsun canim:)
Iremcim sen ise gittigin icin mi kahvalti edemiyorsun canim?
İzmire yeni taşındık zaten. valla altına üstüne getiriyoruzohh ne guzel, cocuk olmadan bol bol gezin, filmlere, tiyatrolara gidin :)
köyden indim şehre vardıgünaydınn,hangisini izlediniz :)
hmmmm pekiiii
onun yerine şöyle bol vampirli bişeeee yokmuyduİzmire yeni taşındık zaten. valla altına üstüne getiriyoruz
köyden indim şehre vardı
ya bende onu sorcam size.sabah nerde önemli olan sabahhhtırr kahvaltısız güne gün mü denir :):)):
bence türk sineması cok güzel. nostaljiydionun yerine şöyle bol vampirli bişeeee yokmuydu
ay kuzum sana yazayım bi kacdır unutuyorumafiyet olsun canim:)
Iremcim sen ise gittigin icin mi kahvalti edemiyorsun canim?
ah feyzos benim karakterim boyle, kimseyi, kiramam, uzemem hep kendim uzulurum..özgecim sen ne kadar ılımlı yaklaşıyosun herşeye senin yanında kendimi çok sert hissediyorum ,
ohh keyfiniz bol olsun canim :)İzmire yeni taşındık zaten. valla altına üstüne getiriyoruz
köyden indim şehre vardı
önceki kaçtı ?uzgunum 82.2
aa sende benim gibi korku filmci misin:)onun yerine şöyle bol vampirli bişeeee yokmuydu
bende 2 kere yapıyorum doymadığımdanay kuzum sana yazayım bi kacdır unutuyorum
ya ben kahvaltı yapınca akşama kadar herşeyyiyesim geliyor.
bundan yapmıyorum. ama şimdi şin rengi değişti malum bebek işi.
akıl ver kuzum
canim yumurtani, zeytin,peynirini, yesilliklerini ye guzelce kahvaltini yap canim:)ya bende onu sorcam size.
ya ben kahvaltı yapınca akşama kadar herşey yiyesim geliyo. ondan yemek istemiyorum
ama malum cocuk düşündügümden dahada saglıklı beslenmem gerek.
yesem. midem alışır sanırım düzen oluştururmuyum bilemiyorumki
aynen ,korku, fantastik :)aa sende benim gibi korku filmci misin:)
canin sagolsun,biliyorum haftaya yine eksiler yuzumuzu guldurur..uzgunum 82.2
Olsun cnm deli gibi kilo veriyosun haftaya eksi olucak sakın moralini bozmuzgunum 82.2
Vallahi pek iyi sayılmam, çok sıkıldım bi o kadar bunaldım. 2-3 günüm hastalıkla geçti şimdide yine yatılı misafirim var. Misafiri severim ama bu yaz biraz ağır oldu. Allahtan bugün kaçıyorum anneme nefes alacağım biraz:)Her Pazartesiye umutla bakıyorum düzenimi oturtacağım, sakin geçecek hafta diye ama olmuyor. Ben yine umutla bakıyorum, bu hafta sakin geçecek inşallah :))tamam canim listede olsan sIkInti olurdu ama pazartesiye pili mutlaka yetistir cicegim.
nasilsin kuzum, gorusemedik birkac gundur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?