- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
İnatlaşmaya başladı demekki:)) İnadı kırırlı bu hafta canım üzülmeuzgunum 82.2
tebrik ederim canım,bu gruptan ilk sen mezun olacaksın galiba :)Geçen hafta 53.5
Bu hafta 53.00
Fark -500 gr
Saol canım 3 kilom kaldı ama ben çok az az kilo veriyorum bazen veremiyorum emzirdiğim için yiyorum hatta bu gece sütüm gitti çocuk kaç saat ağladı mız mız kalktım bir dilim ekmeğe erik reçeli sürdüm yedim bi güzel su içtim gece baktım süt geldi. Bu nedenle kilo az az veriyorum..tebrik ederim canım,bu gruptan ilk sen mezun olacaksın galiba :)
canim harikasinn :)Geçen hafta 53.5
Bu hafta 53.00
Fark -500 gr
Aslındaİnatlaşmaya başladı demekki:)) İnadı kırırlı bu hafta canım üzülme
merakla bekliyoruz canim :)Herkese günaydın,
Bu hafta tartıda herkes umarım istediği kiloyu görür.. Ben artık benim tartında 53.00 ı gördüm haftaya 52 görücem umarım. Bugün 13:30 da diyetisyende randevum var. Bakalım esas onun değerleri ne gösterecek
Sonuçları bildiricem
3 kilocuk kalmış az az versende en fazla 1 aya mezunsun bence :) ayy kıyamam açlıktan mı ağladı ,iyiki gelmiş sütünSaol canım 3 kilom kaldı ama ben çok az az kilo veriyorum bazen veremiyorum emzirdiğim için yiyorum hatta bu gece sütüm gitti çocuk kaç saat ağladı mız mız kalktım bir dilim ekmeğe erik reçeli sürdüm yedim bi güzel su içtim gece baktım süt geldi. Bu nedenle kilo az az veriyorum..
Canim doktora gorundun mu?Vallahi pek iyi sayılmam, çok sıkıldım bi o kadar bunaldım. 2-3 günüm hastalıkla geçti şimdide yine yatılı misafirim var. Misafiri severim ama bu yaz biraz ağır oldu. Allahtan bugün kaçıyorum anneme nefes alacağım biraz:)Her Pazartesiye umutla bakıyorum düzenimi oturtacağım, sakin geçecek hafta diye ama olmuyor. Ben yine umutla bakıyorum, bu hafta sakin geçecek inşallah :))
Bugün geçmi kaldın yatmakta , uykumu tutmuyor:)
cok saol canım.ohh keyfiniz bol olsun canim :)
demek ondan ugrayamiyorsun sen takima:)
benim asabım bozuluyo kilo alıcam diyebende 2 kere yapıyorum doymadığımdan
başlıyayım yarından itibarencanim yumurtani, zeytin,peynirini, yesilliklerini ye guzelce kahvaltini yap canim:)
bebiş olunca aç mı bırakcan karnındaki bebeği mecbur yiyceksin ,şimdiden alıştır kendini. ara öğünlerle felan sabretmeye çalışcok saol canım.
aynen
benim asabım bozuluyo kilo alıcam diye
başlıyayım yarından itibaren
canim yap kahvaltini guzelce, az yemene gerek yok, saglikli beslenme ve yuruyusunle kilo verirsin zaten hic merak etme:)cok saol canım.
aynen
benim asabım bozuluyo kilo alıcam diye
başlıyayım yarından itibaren
ara ögün iyi kötü yapıyorum.bebiş olunca aç mı bırakcan karnındaki bebeği mecbur yiyceksin ,şimdiden alıştır kendini. ara öğünlerle felan sabretmeye çalış
inşallah kuzummmmcanim yap kahvaltini guzelce, az yemene gerek yok, saglikli beslenme ve yuruyusunle kilo verirsin zaten hic merak etme:)
Tebrikler canımGeçen hafta 53.5
Bu hafta 53.00
Fark -500 gr
Ağrılar geçince doktor işide yatıyor:)) Ama en kısa zamanda görüneceğim canımCanim doktora gorundun mu?
ilaclarini yarida birakma..
misafiri bende cok severim ama evin duzeni sasiyor, insan yorgunluktan mahvoluyor.
sen anne evi dinlenme tesislerinde dinlen biraz cicegim...
Yok kuzum niye kırılayım,eczaneye gitme şansım yok canım 7,30 iş başındayım :))saricicek123 kız sen bana kırıldınmı eczanede tartıl dediğim için hiç cevap vermedin :) ben senin hasta olduğunu unuttum kuzum ya özür dilerim ,senin dertler sana yeter bakma sen bana olurmu :)
aralik 12 kismetse ama Akinda 2 hafta erken dogum yapmistim.ara ögün iyi kötü yapıyorum.
ayy zaten bebişten dahada düzene girmek istiyorum ya
inşallah kuzummmm
senin bebiş nasıl
doğumun hangi ay oluyo
Tebrikler canım
Ağrılar geçince doktor işide yatıyor:)) Ama en kısa zamanda görüneceğim canım
Yok kuzum niye kırılayım,eczaneye gitme şansım yok canım 7,30 iş başındayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?