Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrik ederim canım,bu gruptan ilk sen mezun olacaksın galiba :)
Saol canım 3 kilom kaldı ama ben çok az az kilo veriyorum bazen veremiyorum emzirdiğim için yiyorum hatta bu gece sütüm gitti çocuk kaç saat ağladı mız mız kalktım bir dilim ekmeğe erik reçeli sürdüm yedim bi güzel su içtim gece baktım süt geldi. Bu nedenle kilo az az veriyorum..

merakla bekliyoruz canim :)

3 kilocuk kalmış az az versende en fazla 1 aya mezunsun bence :) ayy kıyamam açlıktan mı ağladı ,iyiki gelmiş sütün

Canim doktora gorundun mu?
ilaclarini yarida birakma..
misafiri bende cok severim ama evin duzeni sasiyor, insan yorgunluktan mahvoluyor.
sen anne evi dinlenme tesislerinde dinlen biraz cicegim...

bebiş olunca aç mı bırakcan karnındaki bebeği mecbur yiyceksin ,şimdiden alıştır kendini. ara öğünlerle felan sabretmeye çalış
ara ögün iyi kötü yapıyorum.
ayy zaten bebişten dahada düzene girmek istiyorum ya
canim yap kahvaltini guzelce, az yemene gerek yok, saglikli beslenme ve yuruyusunle kilo verirsin zaten hic merak etme:)
inşallah kuzummmm
senin bebiş nasıl
doğumun hangi ay oluyo

Geçen hafta 53.5
Bu hafta 53.00
Fark -500 gr
Tebrikler canım

Canim doktora gorundun mu?
ilaclarini yarida birakma..
misafiri bende cok severim ama evin duzeni sasiyor, insan yorgunluktan mahvoluyor.
sen anne evi dinlenme tesislerinde dinlen biraz cicegim...
Ağrılar geçince doktor işide yatıyor:)) Ama en kısa zamanda görüneceğim canım

saricicek123 kız sen bana kırıldınmı eczanede tartıl dediğim için hiç cevap vermedin :) ben senin hasta olduğunu unuttum kuzum ya özür dilerim ,senin dertler sana yeter bakma sen bana olurmu :)
Yok kuzum niye kırılayım,eczaneye gitme şansım yok canım 7,30 iş başındayım :))

ara ögün iyi kötü yapıyorum.
ayy zaten bebişten dahada düzene girmek istiyorum ya

inşallah kuzummmm
senin bebiş nasıl
doğumun hangi ay oluyo
aralik 12 kismetse ama Akinda 2 hafta erken dogum yapmistim.
cok sukur sagligim iyi canim:)
sen folik asite basladin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…