Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler canım

Ağrılar geçince doktor işide yatıyor:)) Ama en kısa zamanda görüneceğim canım

Yok kuzum niye kırılayım,eczaneye gitme şansım yok canım 7,30 iş başındayım :))
canim enfeksiyon rahatsizliklarini hic ihmal etme, tedaviyi tamamlamazsan tekrarliyor..
cok yogunsun , cocuklar var biliyorum ama sen saglikli ol ki aileni ayakta tutasin Esram..

***4. Takım 477. Etap ***

Mavibocuk (63/62.7/0.3/%0.48)
haeshin (61.3///%)
melinda23 (65.7///%)
gogo2405 (65.6///%)
abesle_istigal (81.5/82.2/+0.7/%-0.86)
harpy (75.3/75.1/0.2/%0.27)
tiffany20 (54.1///%)
happy_moon (53.5/53/0.5/%0.93)
KarKralicesi (69.3///%)
kilosu sabit.
AKovser (54///%)
Olalla (48.2///%)

4. Takim Ortalaması: %

***CITIR MI CITIRLAR***

engindenizz (82///%) 445. etapta kilo bildirimi yapmadan 77.7 kilo ile izne ayrildi

oluroylebazen (78///%) 393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
saricicek123 (59.9///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
fyzanur (79.9/80/+0.1/%-0.13) 429. etapta 66.5 kg ile izne ayrildi.Baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49
Hilositko (55.5///%)
zey zey (57.6///%)
fyfyfy (55.1///%)476. etapta bildirimsiz izne ayrildi.Hedef:52
Saadetim33 (69///%) 449. etapta 63.5 kg ile izne ayrildi.

Ortalama: %

canin sagolsun,biliyorum haftaya yine eksiler yuzumuzu guldurur..

Olsun cnm deli gibi kilo veriyosun haftaya eksi olucak sakın moralini bozm

Geçen hafta 53.5
Bu hafta 53.00
Fark -500 gr

İnatlaşmaya başladı demekki:)) İnadı kırırlı bu hafta canım üzülme

Aslında abesle_istigal o kadar uzun zamandır maşAllah deli gibi kilo veriyor ki bu zamana kadar inatlaşmaması mucize. Süpersinnn kadriye haftaya çok eksi gelicel

insaallah
simdiye kadar birkere arti ciktim jilliandan
5aydir surekli verdimmmm
belki de durdu direnise gecti yada bi haftaki spor programim gercekten cok zorlayiciydi ondanda olabilir bilemiyorum....

bu aksam kina yarin dugun var
eski komsularim ilk defa gorecekkkk
en son ufaklik 6aylik ben emziriyordum 115 beden emzirme sutyeniyle geziyordum ve 110lu kilolardaydimmm
aman Allahim 110lu kilolarrrr

cok heveslendim 7lere ama bakalim
umuyorumki uzun surmez

Şook olacaklar seni görünceee yaşasınnnnn

canim harikasinn :)
Teşekkür ederim canımmm

merakla bekliyoruz canim :)
Bende merak ediyorum bu hafta kötü sonuçta gelebilir bilmiyorum

3 kilocuk kalmış az az versende en fazla 1 aya mezunsun bence :) ayy kıyamam açlıktan mı ağladı ,iyiki gelmiş sütün
Yook nerde 1 ayda 3 kilo asla veremem canım. Ancak 1 kilo bu hafta nasıl oldu 500 gr anlamadım yanii haftaya artı çıkmam umarım

happy_moon canim ac birakma kendini sakin beslenmen guzel zaten, ac kalip sutunu etkileme canim...
Ya aç bırakmıyorum ama ne bilim inşallah emer ben işe dönene kadar 3 ay daha var

Tebrikler canım

Ağrılar geçince doktor işide yatıyor:)) Ama en kısa zamanda görüneceğim canım

Yok kuzum niye kırılayım,eczaneye gitme şansım yok canım 7,30 iş başındayım :))
Saol canımm

Canlarim saat gece 1.30 burada, ben izninizle yatiyorum, aksamustu gorusmek uzere, opucukler.
İyi bile dayandın canım bu saate kadar iyi uykular

Zeynebim çok şükür iyiyiz, sen nasılsın? Bu mübarek günde evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimize dua ediyoruz
İşlerin yoğunlaştı görüşemiyoruz pek gülüm

CNm ben kilo almışım izinden dönünce aldığım kiloylamı başlayacam yoksa 55,1 le mi izne ayrıldım onunla
İzine ayrıldığın kilo ile devam ediyorsun ablacım, kaç etap uzak kaldıysan ortalaman o etap sayısına bölünüyor. Şok almadın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…