canim enfeksiyon rahatsizliklarini hic ihmal etme, tedaviyi tamamlamazsan tekrarliyor..Tebrikler canım
Ağrılar geçince doktor işide yatıyor:)) Ama en kısa zamanda görüneceğim canım
Yok kuzum niye kırılayım,eczaneye gitme şansım yok canım 7,30 iş başındayım :))
maşallahhh.aralik 12 kismetse ama Akinda 2 hafta erken dogum yapmistim.
cok sukur sagligim iyi canim:)
sen folik asite basladin mi?
arti yok en azindan canim :)ben aynıyım
69.30
evet Allah isteyen herkese nasip etsin.maşallahhh.
ayyy cok heyecan verici ya. yeni bi can. yeni biri oyyyyyy
isim düşündünüzmü?
evet başladım canım
evet o konu iyi en azındanarti yok en azindan canim :)
cok güzel. arın ı ilk kez duyuyorumevet Allah isteyen herkese nasip etsin.
isim olarak aklimizda ARIN ve ARAS var.
ama daha net karar vermedik :)
iyi geceler canım :)Canlarim saat gece 1.30 burada, ben izninizle yatiyorum, aksamustu gorusmek uzere, opucukler.
canin sagolsun,biliyorum haftaya yine eksiler yuzumuzu guldurur..
Olsun cnm deli gibi kilo veriyosun haftaya eksi olucak sakın moralini bozm
Geçen hafta 53.5
Bu hafta 53.00
Fark -500 gr
İnatlaşmaya başladı demekki:)) İnadı kırırlı bu hafta canım üzülme
Aslındaabesle_istigal o kadar uzun zamandır maşAllah deli gibi kilo veriyor ki bu zamana kadar inatlaşmaması mucize. Süpersinnn kadriye haftaya çok eksi gelicel
Şook olacaklar seni görünceee yaşasınnnnninsaallah
simdiye kadar birkere arti ciktim jilliandan
5aydir surekli verdimmmm
belki de durdu direnise gecti yada bi haftaki spor programim gercekten cok zorlayiciydi ondanda olabilir bilemiyorum....
bu aksam kina yarin dugun var
eski komsularim ilk defa gorecekkkk
en son ufaklik 6aylik ben emziriyordum 115 beden emzirme sutyeniyle geziyordum ve 110lu kilolardaydimmm
aman Allahim 110lu kilolarrrr
cok heveslendim 7lere ama bakalim
umuyorumki uzun surmez
Teşekkür ederim canımmmcanim harikasinn :)
Bende merak ediyorum bu hafta kötü sonuçta gelebilir bilmiyorummerakla bekliyoruz canim :)
Yook nerde 1 ayda 3 kilo asla veremem canım. Ancak 1 kilo bu hafta nasıl oldu 500 gr anlamadım yanii haftaya artı çıkmam umarım3 kilocuk kalmış az az versende en fazla 1 aya mezunsun bence :) ayy kıyamam açlıktan mı ağladı ,iyiki gelmiş sütün
Ya aç bırakmıyorum ama ne bilim inşallah emer ben işe dönene kadar 3 ay daha varhappy_moon canim ac birakma kendini sakin beslenmen guzel zaten, ac kalip sutunu etkileme canim...
Saol canımmTebrikler canım
Ağrılar geçince doktor işide yatıyor:)) Ama en kısa zamanda görüneceğim canım
Yok kuzum niye kırılayım,eczaneye gitme şansım yok canım 7,30 iş başındayım :))
İyi bile dayandın canım bu saate kadar iyi uykularCanlarim saat gece 1.30 burada, ben izninizle yatiyorum, aksamustu gorusmek uzere, opucukler.
Zeynebim çok şükür iyiyiz, sen nasılsın? Bu mübarek günde evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimize dua ediyoruzOff yaa butun alintilarim gitti aklimsa kaldikca yazayim
Oncelikle gecmise baktim kizlar gelemesemde aklim burda emin olun o yuzden gecmisi okumama cezasindan yirttim@Yawrukush fyzanur
@Mavibocuk kuzum eski turk muziklerinin hareketlileri varya onlardan yapabilirsin mesela benimki senden baska sarkisiydi hani bimbam bom falan var bilmem ilgini çekermi ama
Yawrukush kuzum benimde erkek bebisim olursa Ali Aras düşünüyoruz yada Adem Aras .. guzel isimler düşünmüşsün saglikli olsunda insallah canim benim
abesle_istigal kuzum neyin var senin cok gecmis olsun yarin doktora falan gidersen haber mutlaka
birde annen gelmis gözün aydinn canim
E-brulim bebegimin bebeği nasil kuzumm ?
CNm ben kilo almışım izinden dönünce aldığım kiloylamı başlayacam yoksa 55,1 le mi izne ayrıldım onunlaHayırlı cumalar kızlar, kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
İzine ayrıldığın kilo ile devam ediyorsun ablacım, kaç etap uzak kaldıysan ortalaman o etap sayısına bölünüyor. Şok almadın inşallahCNm ben kilo almışım izinden dönünce aldığım kiloylamı başlayacam yoksa 55,1 le mi izne ayrıldım onunla
4 kilo ve haftaya geleceğim ve kendim diyet yapayım baride biraz olsun vereyimİzine ayrıldığın kilo ile devam ediyorsun ablacım, kaç etap uzak kaldıysan ortalaman o etap sayısına bölünüyor. Şok almadın inşallah
Haftaya kadar düşer belki şişlik falandır ablacım? Düğün oldu mu?4 kilo ve haftaya geleceğim ve kendim diyet yapayım baride biraz olsun vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?