Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

göz kaşıntısı burun kaşıntısı ayyy Allah kolaylık versin abla çok pis bişey o yaa ,spreylerde rahatlatmıyor onu
Sprey rahatlatıyor canım ama ilaçlar iştah açıyor kilo alıyorsun
CNm ben kilo almışım izinden dönünce aldığım kiloylamı başlayacam yoksa 55,1 le mi izne ayrıldım onunla
Izne ayrıldığın kiloya dönmen lazım canım

canim enfeksiyon rahatsizliklarini hic ihmal etme, tedaviyi tamamlamazsan tekrarliyor..
cok yogunsun , cocuklar var biliyorum ama sen saglikli ol ki aileni ayakta tutasin Esram..
Biliyorum kuzum teşekkürler

maşallahhh.
ayyy cok heyecan verici ya. yeni bi can. yeni biri oyyyyyy
isim düşündünüzmü?
evet başladım canım
Çok muhteşem gerçekten, her bebek bir mucize. Rabbimde senin gönlüne göre versin inşallah:)
kan verdim
adimsayar aldim
kizima scooter aldim
kahvaltimi yapip gelecegim
Hayırlı olsun canım hem sana hem kızına:)

Komşulardan sonra daha çok istersin kesin :)) Herkesi şok edeceksin çünkü iltifatlara hazırla kendini :))

Bence bu bile başarı, ben hiç rejim falan düşünmemiştim aman süt olacak diye, hoş yinede olmadıya :))

4 kilo ve haftaya geleceğim ve kendim diyet yapayım baride biraz olsun vereyim
4 kilo çok geldi çoğu şişliktir canım, hemen atarsın sen

amin canımmm cok teşekkürler

tesekkur ederim canim

Dünkü menüm
Kahvaltı
Yufka
Domates salatalık
2 haşlanmış yumurta
Biber
1 kk peynir
6 adet yeşil zeytin
Ara
2 dilim kavun
Öğle
Sulu yemek
Cacık
Yufka
Yarım tabak puding
Ara
4 adet ceviz
Akşam
Sulu yemek
Ekmek yok
1 dilim karpuz
Su 3 litre
Adım 10320
@AKovser oluroylebazen KarKralicesi Yawrukush

Beni affetmezseniz caniniz sagolsun ben ozumde iyiyim aslinda. Sucu da kimseye atmiyorum. Yedimse yedim diye de piskin degilim. Dayanamadim yedim evet. Tek suc icimdeki incir askiydi. Sevdim. Delice sevdim. Bugun sondu. Burada incirle yollarimi ayiracagim. Altin vurusu aksam yemeginden sonra yapip yarindan itibaren hayatima onsuz devam edeceğim. Bu ask burada bitmeli ve bitecek.
Gh 61.3
Bh 61.9
F + 600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…