Sprey rahatlatıyor canım ama ilaçlar iştah açıyor kilo alıyorsungöz kaşıntısı burun kaşıntısı ayyy Allah kolaylık versin abla çok pis bişey o yaa ,spreylerde rahatlatmıyor onu
Izne ayrıldığın kiloya dönmen lazım canımCNm ben kilo almışım izinden dönünce aldığım kiloylamı başlayacam yoksa 55,1 le mi izne ayrıldım onunla
Evet oldu çok güzeldiHaftaya kadar düşer belki şişlik falandır ablacım? Düğün oldu mu?
Hayırlı olsun ablacımEvet oldu çok güzeldi
Saol canım hayırlı cumalarHayırlı cumalar kızlar, kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
Hayırlı cumalar sen nasılsın canım?Selam canlar, hayirli cumalar:) Keyifler yerindedir insallah
Vealeyküm selam canım hayırlı cumalar:) Nasılsın herşey yolundamı pek görünmedinSelam canlar, hayirli cumalar:) Keyifler yerindedir insallah
Biliyorum kuzum teşekkürlercanim enfeksiyon rahatsizliklarini hic ihmal etme, tedaviyi tamamlamazsan tekrarliyor..
cok yogunsun , cocuklar var biliyorum ama sen saglikli ol ki aileni ayakta tutasin Esram..
Çok muhteşem gerçekten, her bebek bir mucize. Rabbimde senin gönlüne göre versin inşallah:)maşallahhh.
ayyy cok heyecan verici ya. yeni bi can. yeni biri oyyyyyy
isim düşündünüzmü?
evet başladım canım
Hayırlı olsun canım hem sana hem kızına:)kan verdim
adimsayar aldim
kizima scooter aldim
kahvaltimi yapip gelecegim
Komşulardan sonra daha çok istersin kesin :)) Herkesi şok edeceksin çünkü iltifatlara hazırla kendini :))insaallah
simdiye kadar birkere arti ciktim jilliandan
5aydir surekli verdimmmm
belki de durdu direnise gecti yada bi haftaki spor programim gercekten cok zorlayiciydi ondanda olabilir bilemiyorum....
bu aksam kina yarin dugun var
eski komsularim ilk defa gorecekkkk
en son ufaklik 6aylik ben emziriyordum 115 beden emzirme sutyeniyle geziyordum ve 110lu kilolardaydimmm
aman Allahim 110lu kilolarrrr
cok heveslendim 7lere ama bakalim
umuyorumki uzun surmez
Bence bu bile başarı, ben hiç rejim falan düşünmemiştim aman süt olacak diye, hoş yinede olmadıya :))Bugün tamm 4 ay olmuş takıma geleli ve ben tam 4 kilo 200 gr vermişim
Yahu ekipte arkadaşlarım ayda 4 kilo verirken ben ayda 1 kilo
Tek suçlusu ahanda bu
Takıma minimum katkı sağlayan biri olarak kusura bakmayın a dostlar
4 kilo çok geldi çoğu şişliktir canım, hemen atarsın sen4 kilo ve haftaya geleceğim ve kendim diyet yapayım baride biraz olsun vereyim
amin canımmm cok teşekkürlerBiliyorum kuzum teşekkürler
Çok muhteşem gerçekten, her bebek bir mucize. Rabbimde senin gönlüne göre versin inşallah:)
Hayırlı olsun canım hem sana hem kızına:)
Komşulardan sonra daha çok istersin kesin :)) Herkesi şok edeceksin çünkü iltifatlara hazırla kendini :))
Bence bu bile başarı, ben hiç rejim falan düşünmemiştim aman süt olacak diye, hoş yinede olmadıya :))
4 kilo çok geldi çoğu şişliktir canım, hemen atarsın sen
yazdan dolayı sanırım, kış olsa daha aktif olur heralde :) Sen tartıldın mı bu hafta ne durumdasın, ben göremedim kaçırdım mı acaba :))5.takımda en az 10 sayfa doldurdum ,burda da kendi kendime konuşarak doldurayımda eksik kalmasın burasıda
Biliyorum kuzum teşekkürler
Çok muhteşem gerçekten, her bebek bir mucize. Rabbimde senin gönlüne göre versin inşallah:)
Hayırlı olsun canım hem sana hem kızına:)
Komşulardan sonra daha çok istersin kesin :)) Herkesi şok edeceksin çünkü iltifatlara hazırla kendini :))
Bence bu bile başarı, ben hiç rejim falan düşünmemiştim aman süt olacak diye, hoş yinede olmadıya :))
4 kilo çok geldi çoğu şişliktir canım, hemen atarsın sen
reglden dolayı 100gr aldım canımyazdan dolayı sanırım, kış olsa daha aktif olur heralde :) Sen tartıldın mı bu hafta ne durumdasın, ben göremedim kaçırdım mı acaba :))
Sağolasın kuzum :) Annemle yufka ekmeği yaparız.Ya senin doğal menülerine yufkana közlenmiş tüketmene hastayım:))
Sağolasın bitanem:)oyy Allah kolaylik versin canim benim...
yufka derken. lavaş mı?Dünkü menüm
Kahvaltı
Yufka
Domates salatalık
2 haşlanmış yumurta
Biber
1 kk peynir
6 adet yeşil zeytin
Ara
2 dilim kavun
Öğle
Sulu yemek
Cacık
Yufka
Yarım tabak puding
Ara
4 adet ceviz
Akşam
Sulu yemek
Ekmek yok
1 dilim karpuz
Su 3 litre
Adım 10320
@AKovseroluroylebazen KarKralicesi Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?