Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beni affetmezseniz caniniz sagolsun ben ozumde iyiyim aslinda. Sucu da kimseye atmiyorum. Yedimse yedim diye de piskin degilim. Dayanamadim yedim evet. Tek suc icimdeki incir askiydi. Sevdim. Delice sevdim. Bugun sondu. Burada incirle yollarimi ayiracagim. Altin vurusu aksam yemeginden sonra yapip yarindan itibaren hayatima onsuz devam edeceğim. Bu ask burada bitmeli ve bitecek.
Gh 61.3
Bh 61.9
F + 600

Beni affetmezseniz caniniz sagolsun ben ozumde iyiyim aslinda. Sucu da kimseye atmiyorum. Yedimse yedim diye de piskin degilim. Dayanamadim yedim evet. Tek suc icimdeki incir askiydi. Sevdim. Delice sevdim. Bugun sondu. Burada incirle yollarimi ayiracagim. Altin vurusu aksam yemeginden sonra yapip yarindan itibaren hayatima onsuz devam edeceğim. Bu ask burada bitmeli ve bitecek.
Gh 61.3
Bh 61.9
F + 600

Selam
Diyetisyene gittimm. Ağırlık olarak 100 gr eksi gördüm 52.5 çıktım(geçen hafta dr tartısında 52.6 idim) amaaaa yağdan 1 kg verip kastan 900 gram almışımmmm
Yağ ağırlığım 11.2 kg
Sıvı 28.5 kg
Yağ dışı kg 41.3
Kas 39.2 kg
Kemik 2.1 kg

Toplam 52.5

Şimdi hedef kas kütlesini 40 kilonun üstüne çıkarmak ve tabii vucudumdaki yağ kg azaltmak

Dr a kalsa" kilo korumaya alalım gayet iyisin " dedi ama ben 50 kg olmak istiyorum zayıflamaya ve emzirmeye devammm

Haftaya cuma yine randevum var bakalım 1 haftalık bu sefer 500 gr yağ kaybı hedefi koydum tabi kas kütlemi arttırarak. Spora devam

Tartıda eksi görmesemde ciddi sıkılaştığımı anlıyorum.. Bunuda değerlerlede teyit etmiş oldum Böyle devam haftaya bakalım neler bekliyor beni Yawrukush Mavibocuk @melinda23

beni affetmezseniz canıma kıyarım diye bi giriş yapcan gibi geldi başını okuyunca

hiçte kıskanmadım
ne kıskancamkiii hemmmm

duu bakimmm düşününce
sanki caktım köfteyı
ama cok berbat ya cocuk varmidur yokmidur diye düşünmek
oldimi olmadimu
hani varya bi caps nasıldı o . birisi hamile kadın görünce ayy ne şeker der.ötekide ayy kadın kesin seviş miş diye komik bişeydi. hah ben o ikinci oluyorum D:

Saol canım biliyomusun emzirirken bu şekilde programlı gidip düzenli beslenince sütüm arttı benim. Diyetisyene gidiyorum kalori olarak +500 veriyor hatta süt olsun diye valla çatır çatır yağ yakıyorum ve çok şükür sadece anne sütü ile besliyorum. Ama sizler kadar diyete uyamıyorum tabii kaçamaklarım olmaz mıı bu arada kiminde süt olmayınca olmuyor Allah evladının canını sağ etsin. Büyümedimi büyüdü

Çok tatlısın :))

Arti 600 nasil koyduysa artik mesaj 3 kere gelmis
Bende ona baktım haha

Kızlar çok özür diliyorum bildirim yapmayı unutmuşum hemen yapayım de durumları bakayım.

Geçen hafta: 75.3
Bu hafata: 74.9
Fark: 400
Oran: 0.53
Süpersin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…