beni affetmezseniz canıma kıyarım diye bi giriş yapcan gibi geldi başını okuyuncaBeni affetmezseniz caniniz sagolsun ben ozumde iyiyim aslinda. Sucu da kimseye atmiyorum. Yedimse yedim diye de piskin degilim. Dayanamadim yedim evet. Tek suc icimdeki incir askiydi. Sevdim. Delice sevdim. Bugun sondu. Burada incirle yollarimi ayiracagim. Altin vurusu aksam yemeginden sonra yapip yarindan itibaren hayatima onsuz devam edeceğim. Bu ask burada bitmeli ve bitecek.
Gh 61.3
Bh 61.9
F + 600
ahahhaahbu aralar cok belim agrıyo ya
hiçte kıskanmadımSelam
Diyetisyene gittimm. Ağırlık olarak 100 gr eksi gördüm 52.5 çıktım(geçen hafta dr tartısında 52.6 idim) amaaaa yağdan 1 kg verip kastan 900 gram almışımmmm
Yağ ağırlığım 11.2 kg
Sıvı 28.5 kg
Yağ dışı kg 41.3
Kas 39.2 kg
Kemik 2.1 kg
Toplam 52.5
Şimdi hedef kas kütlesini 40 kilonun üstüne çıkarmak ve tabii vucudumdaki yağ kg azaltmak
Dr a kalsa" kilo korumaya alalım gayet iyisin " dedi ama ben 50 kg olmak istiyorum zayıflamaya ve emzirmeye devammm
Haftaya cuma yine randevum var bakalım 1 haftalık bu sefer 500 gr yağ kaybı hedefi koydum tabi kas kütlemi arttırarak. Spora devam
Tartıda eksi görmesemde ciddi sıkılaştığımı anlıyorum.. Bunuda değerlerlede teyit etmiş oldumBöyle devam haftaya bakalım neler bekliyor beni Yawrukush Mavibocuk @melinda23
bir an 74 ün 75 ten büyük olduğunu düşünüp kilomu almışKızlar çok özür diliyorum bildirim yapmayı unutmuşum hemen yapayım de durumları bakayım.
Geçen hafta: 75.3
Bu hafata: 74.9
Fark: 400
Oran: 0.53
duu bakimmm düşününceahahhaahaklıma bişey geldi yazdım yazdım sildim neyseee
hani varya bi caps nasıldı o . birisi hamile kadın görünce ayy ne şeker der.ötekide ayy kadın kesin seviş miş diye komik bişeydi. hah ben o ikinci oluyorumduu bakimmm düşününce
sanki caktım köfteyı
ama cok berbat ya cocuk varmidur yokmidur diye düşünmek
oldimi olmadimu
hangi gün seviştiginin hesabınıda yapar dimi ohani varya bi caps nasıldı o . birisi hamile kadın görünce ayy ne şeker der.ötekide ayy kadın kesin seviş miş diye komik bişeydi. hah ben o ikinci oluyorumD:
Saol canım biliyomusun emzirirken bu şekilde programlı gidip düzenli beslenince sütüm arttı benim. Diyetisyene gidiyorum kalori olarak +500 veriyor hatta süt olsun diye valla çatır çatır yağ yakıyorum ve çok şükür sadece anne sütü ile besliyorum. Ama sizler kadar diyete uyamıyorum tabii kaçamaklarım olmaz mııBiliyorum kuzum teşekkürler
Çok muhteşem gerçekten, her bebek bir mucize. Rabbimde senin gönlüne göre versin inşallah:)
Hayırlı olsun canım hem sana hem kızına:)
Komşulardan sonra daha çok istersin kesin :)) Herkesi şok edeceksin çünkü iltifatlara hazırla kendini :))
Bence bu bile başarı, ben hiç rejim falan düşünmemiştim aman süt olacak diye, hoş yinede olmadıya :))
4 kilo çok geldi çoğu şişliktir canım, hemen atarsın sen
Çok tatlısın :))Beni affetmezseniz caniniz sagolsun ben ozumde iyiyim aslinda. Sucu da kimseye atmiyorum. Yedimse yedim diye de piskin degilim. Dayanamadim yedim evet. Tek suc icimdeki incir askiydi. Sevdim. Delice sevdim. Bugun sondu. Burada incirle yollarimi ayiracagim. Altin vurusu aksam yemeginden sonra yapip yarindan itibaren hayatima onsuz devam edeceğim. Bu ask burada bitmeli ve bitecek.
Gh 61.3
Bh 61.9
F + 600
Bende ona baktım hahaArti 600 nasil koyduysa artik mesaj 3 kere gelmis
Süpersin canımmKızlar çok özür diliyorum bildirim yapmayı unutmuşum hemen yapayım de durumları bakayım.
Geçen hafta: 75.3
Bu hafata: 74.9
Fark: 400
Oran: 0.53
yaaa aynı bir meleksinhangi gün seviştiginin hesabınıda yapar dimi o
bilmiyorum aslında o karikatürü
ne kadar masum ve safım
dimiiiiiyaaa aynı bir meleksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?