- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Geçmiş olsun cnm hayırdırbu aralar cok belim agrıyo ya
Napim bacım buda benim uğraşım yaş gelmiş 30'a ben şimdi uğraşmazsam ne olur benim halim.hiçte kıskanmadım
ne kıskancamkiii hemmmm
Selam canım nasılsın? Eksi eksidiray hepten unuttum kızlar kbakmayın
geçen hafta 57,6
bu hafta 57,5
ben ilk kez bugün gördüm bunu :)kuscam böyle caps görmekten
dimiiiii
anlıyamıyorum kuzum agrımıGeçmiş olsun cnm hayırdır
Napim bacım buda benim uğraşım yaş gelmiş 30'a ben şimdi uğraşmazsam ne olur benim halim.
Selam canım nasılsın? Eksi eksidir
ooo bi sürü var.ben ilk kez bugün gördüm bunu :)
ben bunu biliyorum bi :)ooo bi sürü var.
tv var.
rte amcamız vaaaa
varda var
ben bunu biliyorum bi :)
yettim guzelim :)
yettim guzelim :)
aa ilk kez takimimizdan biri yemek yarismasina katiliyor.özgecim bitanem ben burdaki pasta yarışmasına katılıcam da yapınca ne kadar yeme hakkım var yada yeme hakkım var mı azıcık ucundan
öhümmm sorulara gel :) ankara,bekar,bekar olunca çocukta yok. gerçi
eeee nerde yaşıosun bakim. evli bekar. cocuk combalak vamııı
tarifi bulur bulmaz . ebruşta vakit bulursa katılacak tek ben değil :) birlikte anlaştık :)aa ilk kez takimimizdan biri yemek yarismasina katiliyor.
tum takim arkandayiz kuzummm :)
1 dilim ye odul olarak seker..
ne zaman yapcaksin?
bilet parasıyla cocuk yuvasından alarsınöhümmm sorulara gel :) ankara,bekar,bekar olunca çocukta yok. gerçiYawrukush un akınında gözüm var ama bilet parası pahalı geldi
Evet burda gördüm emzirmek artı bi avantaj. Daha çok kolori harcıyor bünye sür üretiminden dolayı:)) S shrrr de öyleydi kulakları çınlasın, Çok güzel kilo verdi burda bizim kadar çabalamadan hemde :)) Maşallah deyim ben yavrunun rızkı bolsun canım:) Çok şükür büyüyorlar canavar oldular sağolsunlar, Rabbim hepimizin yavrusunu korusunSaol canım biliyomusun emzirirken bu şekilde programlı gidip düzenli beslenince sütüm arttı benim. Diyetisyene gidiyorum kalori olarak +500 veriyor hatta süt olsun diye valla çatır çatır yağ yakıyorum ve çok şükür sadece anne sütü ile besliyorum. Ama sizler kadar diyete uyamıyorum tabii kaçamaklarım olmaz mııbu arada kiminde süt olmayınca olmuyor Allah evladının canını sağ etsin. Büyümedimi büyüdü
ehehe cocuga solicem dogunca :)bilet parasıyla cocuk yuvasından alarsın
benki ikiz olursa verim tekini
yok ben akını istiyorum o tam benim istediğim çocuk kriterlerindebilet parasıyla cocuk yuvasından alarsın
benki ikiz olursa verim tekini
nasilsin cicegim anne evi dinlenme tesislerine ulastin mi?Evet burda gördüm emzirmek artı bi avantaj. Daha çok kolori harcıyor bünye sür üretiminden dolayı:)) S shrrr de öyleydi kulakları çınlasın, Çok güzel kilo verdi burda bizim kadar çabalamadan hemde :)) Maşallah deyim ben yavrunun rızkı bolsun canım:) Çok şükür büyüyorlar canavar oldular sağolsunlar, Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
yavrucumu buralara sokmucamehehe cocuga solicem dogunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?