- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
senden bi sen daha olursa zaten vayki vay vayyok ben akını istiyorum o tam benim istediğim çocuk kriterlerindezıpzıpzıp sürekli hareketli şımarık ele avuca sığmaz tam benim çocuğum olmalık
yok canım oy istemek yasak yoksa atıyorlar yarışmadan ,herkes en beğendiğine versin boşver :):)
ay sus feyzoss sonra basini taslara vuracaksin :)yok ben akını istiyorum o tam benim istediğim çocuk kriterlerindezıpzıpzıp sürekli hareketli şımarık ele avuca sığmaz tam benim çocuğum olmalık
biz bir yolunu buluruz :)yavrucumu buralara sokmucam
watsapdanda cıkarım
cocugumun aklına girceniz dimi
bizde maganda gibi gelir basariz yemek yarismasiniyok canım oy istemek yasak yoksa atıyorlar yarışmadan ,herkes en beğendiğine versin boşver :):)
amin :)Evet burda gördüm emzirmek artı bi avantaj. Daha çok kolori harcıyor bünye sür üretiminden dolayı:)) @shrrr de öyleydi kulakları çınlasın, Çok güzel kilo verdi burda bizim kadar çabalamadan hemde :)) Maşallah deyim ben yavrunun rızkı bolsun canım:) Çok şükür büyüyorlar canavar oldular sağolsunlar, Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
aman söyleme hergün bdv ye konu açar çocuğum beni istemedi bunların yüzünden diyeehehe cocuga solicem dogunca :)
bak çocuğum senin bu anne kaka kötüüü seni bize vermeye kalktı diycemyavrucumu buralara sokmucam
watsapdanda cıkarım
cocugumun aklına girceniz dimi
biz bir yolunu buluruz :)
26 :)senden bi sen daha olursa zaten vayki vay vay
yaşın kac bakim senin
evlendirelim seni yaşın gelmişsse
90li misin canim? :)
sorması ayıp hadi beni ikna ettin adamı nerden bulcaz90li misin canim? :)
yasin gelmis ucundan kiyisindan, psikolojik baskiyla evlendiririz biz seni:)
onu da okulda sen bulacaksin canimm aaaa :)sorması ayıp hadi beni ikna ettin adamı nerden bulcaz
biz akıncımla taşları birbirine vururuz sen rahat olay sus feyzoss sonra basini taslara vuracaksin :)
zaten boy boy dizildiler hadi seç beğen diye ben seçemiyorum mavi gözlü olan mı kirli sakallı olan mı ayy hiç bilemedim şimdionu da okulda sen bulacaksin canimm aaaa :)
her seyi devletten bekleme :)
en son Akin tasi telefonuma vurup ekrani cok sekilli bir hale getirdi:)biz akıncımla taşları birbirine vururuz sen rahat ol
o sondaki sigarali icon ne yavrucum, sigara mi iciyorsun sen ??zaten boy boy dizildiler hadi seç beğen diye ben seçemiyorum mavi gözlü olan mı kirli sakallı olan mı ayy hiç bilemedim şimdi
çocukkk çocukkkk bakk helee böleeee bakkk çocuksan çocukluğunu bil derim özür diler sonra mutlu mesut bahtiyar yaşarız onlan :)en son Akin tasi telefonuma vurup ekrani cok sekilli bir hale getirdi:)
sende yeni telefon aliyorsun aklinda olsun ciniiiim :)
ikon o ikon ,benim alerjim var içemem zaten.sigara demişken ebruş hamile olunca sigarayı bıraktı demi sormak hiç aklıma gelmedio sondaki sigarali icon ne yavrucum, sigara mi iciyorsun sen ??
kiz ne yapsam bilet parasina kiyip yollasam mi sana :)çocukkk çocukkkk bakk helee böleeee bakkk çocuksan çocukluğunu bil derim özür diler sonra mutlu mesut bahtiyar yaşarız onlan :)
hah super, birakti canim, takimca biraktirdik el birligiyle yegenimiz icin:)ikon o ikon ,benim alerjim var içemem zaten.sigara demişken ebruş hamile olunca sigarayı bıraktı demi sormak hiç aklıma gelmediE-brulim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?