Canımsın kuzum :)Oh mis gibi valla çok beğendim cok beğeniyorum senin menüleri zaten
sen sevgiline uyupta diyeti bozmadaLanet olası hyatımgece başlıyor kardeşimle dışarı çıkıyoruz hep geç dönüyoruz ondan oluyor gğndüz denizde sahilde zTen tel kurcalammıyo
Yarın izmire gidiyorum bu arada sevdiceğim de orda beraber diyet yapar benle o mis gibi olur
Canımsın kuzum benim :)Oh mis gibi valla çok beğendim cok beğeniyorum senin menüleri zaten
Canımsın kuzum benim :)Oh mis gibi valla çok beğendim cok beğeniyorum senin menüleri zaten
Tam annem gibi besleniyosun aynı hayt tarzınız bayılıyo tatlaya gitsin öyle beslensinCanımsın kuzum :)
yok kız sporcu o haytta ağzına sürmez ben diyeti bozarım o yine bozmaz öyle bir taş kaya nın ynında pamuk şeker olarak yuvarlanıyorum bensen sevgiline uyupta diyeti bozmada
ahahhahyok kız sporcu o haytta ağzına sürmez ben diyeti bozarım o yine bozmaz öyle bir taş kaya nın ynında pamuk şeker olarak yuvarlanıyorum ben
aşk hayatınıza yeni fantaziler katarsınız iyi olur
çoğu kişinin varmış burda bnede gittim face açtım,keşke ınstagram açsaydım,onuda açayım bari :/Yaa instagram yokmiduuuurr
Zayıflayınca bi denerim hahahahhahhaşk hayatınıza yeni fantaziler katarsınız iyi olur
açın gızlar gelin ya bi tipinizi görekçoğu kişinin varmış burda bnede gittim face açtım,keşke ınstagram açsaydım,onuda açayım bari :/
hatırlatman için çok teşekkür ederiz canım :)selam kardeş takımcımbiliyorsunuz bu hafta birincimiz melinda23 en kısa sürede birinciler sırrını paylaşıyor başşlığına nasıl birinci olduğunu falan işte anlatması lazım aklınızda olsun unutmuşsunuzdur diye hatırlatayım dedim çünkü zorunlu ve yazmazsa cezası var kardeş takımımızsınız sonuçta ne olur ne olmaz Yawrukush
sen tatlıymışsın asılZayıflayınca bi denerim hahahahhahh
açın gızlar gelin ya bi tipinizi görekkız pek de tatşıymışsın
xs misin senSelamm
Spor yapmak bir muciZe. Tartıda istediğin rakamı göremeyebilirsin hatta artı bile çıkabilirsin amaaaa öyle bir sıkılaşırsın ki.. Ekteki resim bu cumartesi aldığım pantolonum
Bedeni diyorum oollllaaayyygggg
Bide bi ceket aldım giyip atarım bi ara foto
Canım Rızık Allah tan. Ümidini kaybetme Allah bebeğini rıskıyla bereketiyle kucağına verecek. Sakın üzülme tasa etme tedirgin olmamaya çalış. Tam tevekkül inşAllah. Allah yar ve yardımcınız olsun aminDun aksam bizi epey uzen bir haber aldik
Esimin calistigi proje 2 yillik bir projeydi.
Nasadan cook yuklu miktar para aldi sirket bu proje icin.
Esimde bu sirkete birkac ay once basladi.
Tasinma, evin tamiri vs derken esimin aldigi izinler ustunun gozune batti uyari aldi bir kac kez.
Dunde ustunun ustu cagirmis esimi, performansinizi cok iyi bulmuyormus mudurunuz diye.Bu projeyi 1bucuk yilda yetistirmeliyiz bla bla.
Esim haftasonlari bile gidiyor ise, isler yetissin diye..
Oda demiski ben bugune kadar verdiginiz her isi yaptim , yetistirdim tam olarak neden memnun degilsiniz?
Oda pazartesi mudurunuz siz ve ben bir toplanti yapalim demis.
Bakalim ne olacak..
Esim baska islere basvurmaya baslayayim risk almayalim diyor.
Evimizi aldik, Akini okula yazdirdik, doguma az kaldi, zaten benim hormonlar beni rahat birakmiyor...
Gece done done uyuyamadim.
Dua edin bize olur mu canlar.
Hayir saglik sigortamiz olmazsa dogum bile 50.000$ civari hastaneye bile gidemem
Hakkimizda hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?