- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
xs misin senowwwwww muhteşem yaaaa
azmine hayran kaldım tatlım :)aynen devam aynen... :)38 dim ben bi ara 36 falan oluyodu 2 pantolon almıştım ama evdeyim ya heryere tayt giyip tshort giyip gidiyodum çok uzun zamandır. Ctesi avm ye gittim kıza dedim pantolonun 36 sını verirmisin baktı bana size 34 olur dedi yok dedim olmaz bi giyin dedi ben giydim
Durmak yok spora devam
Gönderimmi özeldenface i olanlar versin banaaaa
Bak yaa bende isteremmmbende hic sevmiyorum sosyal medyayi bir facem var.
instagramada dun bir goz attim, hala karar veremedim:)
ozelden yaziyoree:)
Benimki varmıydı sendeYaa instagram yokmiduuuurr
Oooo süpersin canım tebriklerSelamm
Spor yapmak bir muciZe. Tartıda istediğin rakamı göremeyebilirsin hatta artı bile çıkabilirsin amaaaa öyle bir sıkılaşırsın ki.. Ekteki resim bu cumartesi aldığım pantolonum
Bedeni diyorum oollllaaayyygggg
Bide bi ceket aldım giyip atarım bi ara foto
38 dim ben bi ara 36 falan oluyodu 2 pantolon almıştım ama evdeyim ya heryere tayt giyip tshort giyip gidiyodum çok uzun zamandır. Ctesi avm ye gittim kıza dedim pantolonun 36 sını verirmisin baktı bana size 34 olur dedi yok dedim olmaz bi giyin dedi ben giydim
Durmak yok spora devam
canim yarin, pazartesi olacak toplantilari, heyecan ve birazda stresle bekliyoruz..
haber veririm mutlaka..
cok buyuk gecmis olsun ablacim.
Allah beterinden esirgesin, acil sifalar diliyorum.
Kac dikis atildi, cok mu derin kesik.
Sende uzuldun tabi,insallah daha iyisindir..
masallah Kadriyem, sana baska sozum yok kuzum :)
iyi eglenceler ablacim :)
ohh ellerine saglik kuzuum :)
cok guzel gorunuyor, yogurtla mis gibi gider:)
tesekkur ederim canim benim:)
telinde internet var mi, sadece cumalari tartilip kilo bildirimi yapabilecek durumun olur mu?
eger internetin ve tartilma imkanin olmayacaksa guzelim 2 haftalik izne ayirabiliriz.
ama izne ayrilanlar kilo aliyor ve takima donuszorlasiyor, boyle bir durumada maruz kalmani istemiyorum...
canim cok nazar oluyor size.
marifetlisin, kilo verdin, insanlar iyi gozle bile baksa nazar olabilir.
bol bol felak, nas, ayetel kursi oku canimin ici..
size bir sey olmasin...
Nikah için pantolon ceket aldım cnmCanlarim herkese merhabalar:)
Mutlu, enerjili, kacamaksiz bir haftasonu diliyorum
@D3S1R3 Demetim cok tesekkur ederim, kucak dolusu sevgiler canim
@haeshin Busem cok sagol canimin ici, iyiki sizlerde varsiniz.
fyzanur suslu fistik markete neden topukluyla gitmeye karar verdin.Uzuldum canim suya sok ayaciklari guzelim.
happy_moon canim bulabildin mi ciciler?
abesle_istigal bol eglenceler guzelim foto at bize
@KarKralicesi sizede bol eglenceler canim
gogo2405 ablacim daha iyi olmana cok sevindim.
@Mavibocuk canimm cok az kaldi isleriniz kolaylassin, haftasonunuz guzel olsun kuzum.
Saol cnm devammmmmmazmine hayran kaldım tatlım :)aynen devam aynen... :)
Saol GoncamGönderimmi özelden
Bak yaa bende isteremmm
Benimki varmıydı sende
Oooo süpersin canım tebrikler
Severimmm seniiii
ben o size buyuk gelir diyenleri opuyorum opseydin kuşum
Saol cnmm benimGünaydin kızlar işler baya yoğun anca bazen gelip azcık okuyup msj yazamadan kaçıyorum :)
Oooo maşallah kuzum Süpersin:))) Tebrikler :)
kucucuk bir dilim ye en fazla canim:)Kızlar babamın doğum günü pasta yiyebilirmüyüm
3 kiloyu hayli hayli verirsin guzelim, fistik gibisin zati :)Saol cnm devammmmmm
3 ay müddetim var işe başlayana kadar... karnımın sımsıkı olması lzım
İş yerinde ofise girdiğim zaman üzerimde 36 beden, içinde rahat olduğum, karnı içeri çekmeden korse giymeden dimdik yürüyerek içeri girme gibi bi hayalım var
Bu da benim filmimin minik bir flashforward'ı
hala banlanmadin mi sen :)bildirimlere yetişmeye çalışıyorum :) sen napıyon kaçak , 3 dk uğrayıp kaçıyosun
himm neden safari ile olmadi acep?Ya ya ya ben de istiyorum insatgarmiam face banane
Oh alıntı da ypabiliyorum
Bu arada safariden olmuyor chrome indirdim düzeldi benim alıntı olayı bugünkü menümü de yzayım kağıda hepsinin fotosunu atcam
sahilde de yaz bize arada, benim laptop, ipad goturmuslugum bile var sahile, takima gireyim diye:)Lanet olası hyatımgece başlıyor kardeşimle dışarı çıkıyoruz hep geç dönüyoruz ondan oluyor gğndüz denizde sahilde zTen tel kurcalammıyo
Yarın izmire gidiyorum bu arada sevdiceğim de orda beraber diyet yapar benle o mis gibi olur
sende ona benze iste yavrum ne guzel :)yok kız sporcu o haytta ağzına sürmez ben diyeti bozarım o yine bozmaz öyle bir taş kaya nın ynında pamuk şeker olarak yuvarlanıyorum ben
gider tabi bozma pastayla ivir zivirla diyetini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?