Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

xs misin senowwwwww muhteşem yaaaa
38 dim ben bi ara 36 falan oluyodu 2 pantolon almıştım ama evdeyim ya heryere tayt giyip tshort giyip gidiyodum çok uzun zamandır. Ctesi avm ye gittim kıza dedim pantolonun 36 sını verirmisin baktı bana size 34 olur dedi yok dedim olmaz bi giyin dedi ben giydim
Durmak yok spora devam

azmine hayran kaldım tatlım :)aynen devam aynen... :)

face i olanlar versin banaaaa
Gönderimmi özelden
bende hic sevmiyorum sosyal medyayi bir facem var.
instagramada dun bir goz attim, hala karar veremedim:)
ozelden yaziyoree:)
Bak yaa bende isteremmm
Yaa instagram yokmiduuuurr
Benimki varmıydı sende
Oooo süpersin canım tebrikler

ben o size buyuk gelir diyenleri opuyorum opseydin kuşum

Süpermiş bu yaa aynı ben

Ay ben de istemşyorum kaptişim ama açıkçası orada tartı varmı onu bile bilmiyorum.. günde 1 kez wifi ulaşımım olur ama orada hattın internetini kullanmam imkansız yurt dışı olduğu için çok inanılmaz faturalar geliyor oradan hat alabilirsem cuma bildirim yapmaya çalışırım ama tartı yoksa o zaman mecburen izne ayrılırım kaptişim. Kısacası eğer bildirim yapmadıysam izne ayrıldı yazarsınız.. kilo konusunda da çok dikkat edeceğim, hem denize girilir çıkılır hareket halinde olurum diye düşünüyorum..

Nikah için pantolon ceket aldım cnm
Kına için bi elbise alıcam onu ayarlayamadım henüz ama halledicem inşAllah sağolasın

azmine hayran kaldım tatlım :)aynen devam aynen... :)
Saol cnm devammmmmm
3 ay müddetim var işe başlayana kadar... karnımın sımsıkı olması lzım
İş yerinde ofise girdiğim zaman üzerimde 36 beden, içinde rahat olduğum, karnı içeri çekmeden korse giymeden dimdik yürüyerek içeri girme gibi bi hayalım var
Bu da benim filmimin minik bir flashforward'ı

3 kiloyu hayli hayli verirsin guzelim, fistik gibisin zati :)

adimlar ne guzel olmus bugun boyle :)

sahilde de yaz bize arada, benim laptop, ipad goturmuslugum bile var sahile, takima gireyim diye:)
diyet yapin sevdiceginle kuzum, lutfen diyet gume gitmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…