canimin ici cok sagol hatirlattigin icinselam kardeş takımcımbiliyorsunuz bu hafta birincimiz melinda23 en kısa sürede birinciler sırrını paylaşıyor başşlığına nasıl birinci olduğunu falan işte anlatması lazım aklınızda olsun unutmuşsunuzdur diye hatırlatayım dedim çünkü zorunlu ve yazmazsa cezası var kardeş takımımızsınız sonuçta ne olur ne olmaz Yawrukush
hey masallah sen is yerindekileri catlatacaksin kuzum anlasildi :)Selamm
Spor yapmak bir muciZe. Tartıda istediğin rakamı göremeyebilirsin hatta artı bile çıkabilirsin amaaaa öyle bir sıkılaşırsın ki.. Ekteki resim bu cumartesi aldığım pantolonum
Bedeni diyorum oollllaaayyygggg
Bide bi ceket aldım giyip atarım bi ara foto
haklisin canim bugun daha iyiyim, bir kapi kapanir biri acilir insallah..Canım Rızık Allah tan. Ümidini kaybetme Allah bebeğini rıskıyla bereketiyle kucağına verecek. Sakın üzülme tasa etme tedirgin olmamaya çalış. Tam tevekkül inşAllah. Allah yar ve yardımcınız olsun amin
o kizin alnindan opseysin :))38 dim ben bi ara 36 falan oluyodu 2 pantolon almıştım ama evdeyim ya heryere tayt giyip tshort giyip gidiyodum çok uzun zamandır. Ctesi avm ye gittim kıza dedim pantolonun 36 sını verirmisin baktı bana size 34 olur dedi yok dedim olmaz bi giyin dedi ben giydim
Durmak yok spora devam
tamam canim en fazla 2 hafta izin veririm haberin olsun o zaman.Süpermiş bu yaa aynı ben
Ay ben de istemşyorum kaptişim ama açıkçası orada tartı varmı onu bile bilmiyorum.. günde 1 kez wifi ulaşımım olur ama orada hattın internetini kullanmam imkansız yurt dışı olduğu için çok inanılmaz faturalar geliyororadan hat alabilirsem cuma bildirim yapmaya çalışırım ama tartı yoksa o zaman mecburen izne ayrılırım kaptişim. Kısacası eğer bildirim yapmadıysam izne ayrıldı yazarsınız.. kilo konusunda da çok dikkat edeceğim, hem denize girilir çıkılır hareket halinde olurum diye düşünüyorum..
gule gule giy, iyi , mutlu, saglikli gunlerde canim:)Nikah için pantolon ceket aldım cnm
Kına için bi elbise alıcam onu ayarlayamadım henüz ama halledicem inşAllah sağolasın
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | - | - | - | - | |||
haeshin | ODUL 100JJ | - | - | - | - | - | |
gogo2405 | - | 50S | - | - | - | - | - |
tiffany20 | ODUL | - | - | - | - | ||
happy_moon | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | ODUL | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | - |
Ollalla | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | ODUL | 75JJ | - | - | - | - | |
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | - |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
kilomagduru | - | - | - | - | - | - | - |
Yaaaa seni yiyerimmmm yiyerrriiimmmmSelamm
Spor yapmak bir muciZe. Tartıda istediğin rakamı göremeyebilirsin hatta artı bile çıkabilirsin amaaaa öyle bir sıkılaşırsın ki.. Ekteki resim bu cumartesi aldığım pantolonum
Bedeni diyorum oollllaaayyygggg
Bide bi ceket aldım giyip atarım bi ara foto
Hahaha o bi ara göbekysptı çooohh güzeldiyasen tatlıymışsın asılevet denersin sonra ondanda sıkılınca sevgiin şişmanlar bide öyle denersin ,bol çeşitli olr
Bende var gogocum Face de var insta buyuk ihtimal var bn sana ordan ulaşmıştım sanki :)Gönderimmi özelden
Bak yaa bende isteremmm
Benimki varmıydı sende
Oooo süpersin canım tebrikler
Yedim gitti yaaa bi de hamburgerim varkucucuk bir dilim ye en fazla canim:)
Merak etme o bnden meraklı gider gtmez bi buzdolabı düzenlemesi yapar :)sahilde de yaz bize arada, benim laptop, ipad goturmuslugum bile var sahile, takima gireyim diye:)
diyet yapin sevdiceginle kuzum, lutfen diyet gume gitmesin..
gider tabi bozma pastayla ivir zivirla diyetini..
hem bayanlar evlenincede kilo aliyor, bak dinke sen beni kuzum :)
hergun yeme kuzum hamburgeri oyleYaaaa seni yiyerimmmm yiyerrriiimmmm
Hahaha o bi ara göbekysptı çooohh güzeldiya
Bende var gogocum Face de var insta buyuk ihtimal var bn sana ordan ulaşmıştım sanki :)
Yedim gitti yaaa bi de hamburgerim var
Beachlere dışardan yiyecek sokulmuyor açlıktan gözüm dönüyorrr
Merak etme o bnden meraklı gider gtmez bi buzdolabı düzenlemesi yapar :)
Yaaa korkutma beni evlenince fit olmak istiyorum
Saol canım kaptanımhey masallah sen is yerindekileri catlatacaksin kuzum anlasildi :)
gule gule iyi gunlerde giy, ustunde paralansin Senayim...
He ya saf bişeydi o kadar sakin söyledi ki 34 olur diye. Bi bakmışım kıza kız ne dedim ki der gibi kaldı hahahao kizin alnindan opseysin :))
Çok sağol canım umarım güzel bir haftaolur. Dün sabah kayınvalıdem geldi bir hafta bizde kalacak. Yani bu şenayın temposu yoğunluğu biter miii bitmeeeezzz. Ama ben napıcam çocukları kucağına verip hergün spor salonuna gidiceem yyyiiiiihahahhahshshsAbboooooovvv gecmisi okuyup , bir yandan da cevap yaza yaza geliyordum..
Megersem kendi kendime konusuyormusum ya ben
Nerde bu millet, nerde bu takim, uyumus mu hepsi
Aklimda cok hain planlar
Bir yarisma patlatirim ben
Iyi geceler guzeller, cok guzel bir haftaya uyanmaniz dilegiyleeee
Haaaaayyyy caaaanııımmmmYaaaa seni yiyerimmmm yiyerrriiimmmm
Hahaha o bi ara göbekysptı çooohh güzeldiya
Bende var gogocum Face de var insta buyuk ihtimal var bn sana ordan ulaşmıştım sanki :)
Yedim gitti yaaa bi de hamburgerim var
Beachlere dışardan yiyecek sokulmuyor açlıktan gözüm dönüyorrr
Merak etme o bnden meraklı gider gtmez bi buzdolabı düzenlemesi yapar :)
Yaaa korkutma beni evlenince fit olmak istiyorum
günaydınnnnnnnbEki Görüntüle 1867719
Fistiklar hepinize gunaydin, mutlu pazartesiler, mutlu haftalar...
Eki Görüntüle 1867720
hayal değil çok yakına gerçek olacakSaol cnm devammmmmm
3 ay müddetim var işe başlayana kadar... karnımın sımsıkı olması lzım
İş yerinde ofise girdiğim zaman üzerimde 36 beden, içinde rahat olduğum, karnı içeri çekmeden korse giymeden dimdik yürüyerek içeri girme gibi bi hayalım var
Bu da benim filmimin minik bir flashforward'ı
yarım dilim yeterdi onakucucuk bir dilim ye en fazla canim:)
bende çok şaşırdım okadar sert konuşmaya hala atmadılarhala banlanmadin mi sen :)
bugün belli olacak,hadi en hayırlısı olsun bütün ailen için . merakla bekliyorum bitanem .üzme tatlı canını sen.haklisin canim bugun daha iyiyim, bir kapi kapanir biri acilir insallah..
eksik olma..
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - - Mavibocuk - - - - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal 50S - - - - haeshin ODUL 100JJ - - - - - gogo2405 - 50S - - - - - tiffany20 ODUL - - - - happy_moon - - - - - - - AKovser - - - - - - - KarKralicesi ODUL - - - - - - fyfyfy - - - - - - - Ollalla - - - - - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - - - - - - fyzanur ODUL 75JJ - - - - oluroylebazen - - - - - - - engindenizz - - - - - - - kilomagduru - - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
bu kadarcıkmı ceza verdin bende ciddi bişey vereceksin sandıydımEki Görüntüle 1867719
Fistiklar hepinize gunaydin, mutlu pazartesiler, mutlu haftalar...
Eki Görüntüle 1867720
onlar ne kadanda güzel dualar öyleHerkese günaydınmusmustu haftalar diliyorumum
Bugün evi sil süpür
Akşama yemek pişirmece
Kayınvalidemle çay kahve seanslarımız
Çocuklarla boğuşmacalarımız
Spor koşturmacası
neredeyse dinlenemeden gece yatağa geçiş faslı ile günü bitirmeyi planlıyorum nasipse
Allah hanemize huzuru, evlatlarımıza en sevdiklerimize sağlık sıhhat afiyeti eksik etmesin.Şükür sebeplerimizi unutturmasın kalbimizdeki dünya sevgisini ayarlı tutsun. Hep pozitif enerjik barış içinde bir ömür nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?