bismillah one :)Ben tartıldım unutmadım bu sefer
Bi önceki hafta cuma 65.6
Bugün 67.1
merakla bekliyorumigunaydin ben bi tartilip geliyimmmm
Gözünüz kilo görsünbismillah one :)
niye böyle oldu canım , ödem felan mı var acaba ?Gözünüz kilo görsün
senin niye böyle oldu kiGünaydın kızlar, güzel bi hafta olur umarım.
Tartımın pili geldi ama pek sevindirmedi 60,900 stres şişlik yaptı bende +1
Evet burda gördüm emzirmek artı bi avantaj. Daha çok kolori harcıyor bünye sür üretiminden dolayı:)) S shrrr de öyleydi kulakları çınlasın, Çok güzel kilo verdi burda bizim kadar çabalamadan hemde :)) Maşallah deyim ben yavrunun rızkı bolsun canım:) Çok şükür büyüyorlar canavar oldular sağolsunlar, Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
Alerjim azdı ilaç kullandım ya hem alerji ödem yapıyo hem ilaç iştah açıyor.niye böyle oldu canım , ödem felan mı var acaba ?
haaa evet alerji hapları iştah açıyor unutmuşumAlerjim azdı ilaç kullandım ya hem alerji ödem yapıyo hem ilaç iştah açıyor.
herkes kilo almış .ptesi bildirimim.82.1
cuma gunku 82.2
aleyküm selam canım :) bırak kız o dondurmayı kaptan görmeden :)selammmmm
canım sen sıkma tatlı canınıDun aksam bizi epey uzen bir haber aldik
Esimin calistigi proje 2 yillik bir projeydi.
Nasadan cook yuklu miktar para aldi sirket bu proje icin.
Esimde bu sirkete birkac ay once basladi.
Tasinma, evin tamiri vs derken esimin aldigi izinler ustunun gozune batti uyari aldi bir kac kez.
Dunde ustunun ustu cagirmis esimi, performansinizi cok iyi bulmuyormus mudurunuz diye.Bu projeyi 1bucuk yilda yetistirmeliyiz bla bla.
Esim haftasonlari bile gidiyor ise, isler yetissin diye..
Oda demiski ben bugune kadar verdiginiz her isi yaptim , yetistirdim tam olarak neden memnun degilsiniz?
Oda pazartesi mudurunuz siz ve ben bir toplanti yapalim demis.
Bakalim ne olacak..
Esim baska islere basvurmaya baslayayim risk almayalim diyor.
Evimizi aldik, Akini okula yazdirdik, doguma az kaldi, zaten benim hormonlar beni rahat birakmiyor...
Gece done done uyuyamadim.
Dua edin bize olur mu canlar.
Hayir saglik sigortamiz olmazsa bile 50.000$ civari hastaneye bile gidemem
Hakkimizda hayirlisi...
gercek değil beeealeyküm selam canım :) bırak kız o dondurmayı kaptan görmeden :)
Canım spor yapamıyorum ev hiç müsait değil, stres oluncada kendimi yemeğe veririm ben huyum kurusun, şu sıra biraz kaçamakta yapınca durum busenin niye böyle oldu ki
çınladı kulağım:)))
anladım canım,en kısa zamanda düzenini tekrar oturtursun inşallahCanım spor yapamıyorum ev hiç müsait değil, stres oluncada kendimi yemeğe veririm ben huyum kurusun, şu sıra biraz kaçamakta yapınca durum bu
Vallahi umudumu kaybetmeye başladım, ne zaman gelecekse o zaman hemen gelse çok doldum taşmak üzereyim.Ama bu hafta spor olmasada sıkı tutacağım diyetianladım canım,en kısa zamanda düzenini tekrar oturtursun inşallah
canım insanlık hali , bi bırakırsın ertesi gün tekrar yaparsın önemli olan hepten salmamak, bir hafta saldım kendimi diye hep salacak değilsin . sevdiğin yemekleri yap diyeti biraz eğlenceli hale getirmeye çalış :)Vallahi umudumu kaybetmeye başladım, ne zaman gelecekse o zaman hemen gelse çok doldum taşmak üzereyim.Ama bu hafta spor olmasada sıkı tutacağım diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?