- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Kız benim her pazartesi ki menüm hemende özgeyi çağırıyor:)) Tamam normalde 3 dilim yerdim ama bu sefer çok güzel olmuştu dayanamadım. Özgem ver cezamıda yapacağım
tabikide şekersiz.çaylar şekersiz değil mi ? ben şekersiz içtiğim için çayları menüme yazmıyorum hiç
500 tane zıpla gelKız benim her pazartesi ki menüm hemende özgeyi çağırıyor:)) Tamam normalde 3 dilim yerdim ama bu sefer çok güzel olmuştu dayanamadım. Özgem ver cezamıda yapacağım
bende nette takılıyorum öyle :)iş güç koşturmaca kuzum
sen naban nasılsın
çağırırım tabiKız benim her pazartesi ki menüm hemende özgeyi çağırıyor:)) Tamam normalde 3 dilim yerdim ama bu sefer çok güzel olmuştu dayanamadım. Özgem ver cezamıda yapacağım
sana şekeri yasaklıyorum içmiyceksintabikide şekersiz.
bitki cayları vs. hep şekersiz içerim. nescafe yi tek şekerli içerim kupa ise tabi oda
kızaaaamm 4 pide yemiş ne 5000 zıplaması 5000 ip atlama 200 jj 100 de mekik çeksin500 tane zıpla gel
acımasızca oldu dimi.
içiyorummu dedimbende nette takılıyorum öyle :)
çağırırım tabi
sana şekeri yasaklıyorum içmiyceksin
özge gelince bu kıza kim nabtı dersekızaaaamm 4 pide yemiş ne 5000 zıplaması 5000 ip atlama 200 jj 100 de mekik çeksin
ölürse çaktırmadan gömeriz kimsenin ruhu duymazözge gelince bu kıza kim nabtı derse
ay ben ölü görmeye dayanamam. koşar adım uzaklaşırım
tamam ben gömerim rahat ol senay ben ölü görmeye dayanamam. koşar adım uzaklaşırım
Vicdansızkızaaaamm 4 pide yemiş ne 5000 zıplaması 5000 ip atlama 200 jj 100 de mekik çeksin
200 yapak anlaşak zıpladım geldim bak peşinenacımasızca oldu dimi.
tamam hadi 300 olsun. oda her börek başına 100
içiyorummu dedim
özge gelince bu kıza kim nabtı derse
sen şimdi benim verdiğim cezaları yapmıycan mıVicdansız
200 yapak anlaşak zıpladım geldim bak peşinen
Hainlerede bak kaçamak yaptığınızı görmeyim , yakinen takibe alıyorum
ivetttsen şimdi benim verdiğim cezaları yapmıycan mı200 tanecik ip atlamayla yırtacak mısın
tüm çıkışları tutalımtamam ben gömerim rahat ol senhani spor diyince kaçtı gitti ,napsak ki
Vicdansız
200 yapak anlaşak zıpladım geldim bak peşinen
Hainlerede bak kaçamak yaptığınızı görmeyim , yakinen takibe alıyorum
hiç biriniz ebruşum gibi değilsiniz ne ceza versem yapıyodu ses etmedenivettt, nefes nefese kaldım zaten lavaboda, çıkarken kimse görmedi Allah'tan
sende yumuşak çıktın 300 e razı oldun ,sende düştün gözümdentüm çıkışları tutalım
100 zıplamanızıda daha sonra istiyoruz bayan
sus bakimmmmsende yumuşak çıktın 300 e razı oldun ,sende düştün gözümdenben pide almaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?