bana bana bana mı vurdun sen ,tabancamı getirin tutmayın beniiiisus bakimmmm
buraya gelllll
tüm çıkışları tutalım
100 zıplamanızıda daha sonra istiyoruz bayan
ablalar döverde severdebana bana bana mı vurdun sen ,tabancamı getirin tutmayın beniiii
hırslandırıyoruz şurdaYawrukush özgem senden bi ricam var bu arkaşlara hiç acıma olurmu, sen vijdanlısın ama arkaşlara ayrı muamele etmeni istiyorum spordan soğutacaklar beni bak
sende ne çabuk soğudun , ne var mekik, jj ,zıpalama dediysek aman sendeYawrukush özgem senden bi ricam var bu arkaşlara hiç acıma olurmu, sen vijdanlısın ama arkaşlara ayrı muamele etmeni istiyorum spordan soğutacaklar beni bak
senin hırslandırmandan ne olacak 300 zıplamaymış pehhhhhırslandırıyoruz şurda
yap gel görelim bakalım tek ayaklasenin hırslandırmandan ne olacak 300 zıplamaymış pehhhhtek ayakla yaparım ben onu
Hadi yap bekliyoruzsenin hırslandırmandan ne olacak 300 zıplamaymış pehhhhtek ayakla yaparım ben onu
Bu kadarına gerek yok normalide iş görür benim için ama :)))) bekliyorualacam elime rottweileri geçecem karşınıza hade yapmayın bakıyım
ben bekliyorum asılBu kadarına gerek yok normalide iş görür benim için ama :)))) bekliyoru
alacam elime rottweileri geçecem karşınıza hade yapmayın bakıyım
tutt oğlumm tuttt totosundan
köpecik sen buna bakma
Kaldı 173 tane :))) Sen tek ayak zıplama hala yerinde heraldeben bekliyorum asılgit lavobaya 500 daha zıpzıp yap gel bakıyım Yawrukush dediklerim yapılmazsa gider 4 pidede ben yerim
pideyi ben yesem ben zıplardım tek ayaktaKaldı 173 tane :))) Sen tek ayak zıplama hala yerinde heralde
pideyi ben yesem ben zıplardım tek ayaktatamam pide yemediğim için 2 ayakla zıplıycam gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?