bendemi zıplıcam yani
itiraz edenler zıplasın bence
vayyy tembellll senii çaktın totoyu masaya yapmadın haaabendemi zıplıcam yani
itiraz edenler zıplasın bence
ay kalabalık anacım buralarvayyy tembellll senii çaktın totoyu masaya yapmadın haaa
hep bi bahane hep bi bahane ,bakay kalabalık anacım buralar
hep bi bahane hep bi bahane ,baksaricicek123 e gitmiş lavaboda zıplamış ,insan tembel olmaya görsün
yürü gittt tembelll
kolay gelsin canım akşama 1000 e tamamlarım ben onu :)Sabah sporumuda yapmış oldum :)) Öpüyorum canlar sizi, gidim az evraklarımla haşır neşir olayım birazfyzanur canım üzülme yarına daha çok var 200 de zıplarsın sen:))) KarKralicesi bi deparda senden isiyoruz:))))
fena zıplıcamyürü gittt tembelll
Sabah sporumuda yapmış oldum :)) Öpüyorum canlar sizi, gidim az evraklarımla haşır neşir olayım birazfyzanur canım üzülme yarına daha çok var 200 de zıplarsın sen:))) KarKralicesi bi deparda senden isiyoruz:))))
hee heefena zıplıcam
görüşücez
Galiba tek sen merak ettinne dedi de kızdırdı,kimse de sormamış , kimse ben gibi meraklı değil sanırsam
kaçamak cevaplar ha :) ayyy ayy pansumanda yaparmış kocişineGaliba tek sen merak ettinBi soru sordum cevap vermedi soruya soruyla karşılık verdi kızdım bende sonra pansuman yaptık barıştık
Benim dağıttığım cezaların yanında sizin cezalarınız az kalıyordu diye sesimi çıkartmıyordum
bu yeni nesil cezaları takmıyo ebruşum nerde o eski günlerimizBenim dağıttığım cezaların yanında sizin cezalarınız az kalıyordu diye sesimi çıkartmıyordum
Mevzu bikaç günlük yazmaya üşendim yazmaya uzun uzun Amin inşallah canım.kaçamak cevaplar ha :) ayyy ayy pansumanda yaparmış kocişineAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım :)ağız tadınız hiç kaçmasın :)
yok canım bana verdiğin cevaba demiyorum , eşin soruya soruyla cevap vermişya ona diyorum kaçamak cevaplar diye :)Mevzu bikaç günlük yazmaya üşendim yazmaya uzun uzun Amin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?