burası püfür püfür açtım balkonun kapısını karşısında da odamın kapısı var bi ceyran bi ceyranÇok sıcak hava pisiyoz resmen
yok canımkizlar kizlar gelemmi
yanagizdan opemmi
temizlik yaptim ya bittim ayollll
telefon geldi is yaparken
sanirim yarin misafirlerim gelicekkkkk
neyseki evi temizledim
aksamustu kucuk uyaninca gezmeye gidicem dahaaaaa
siz niye zipliyorsunuz yarismami var
Erisin yağlar:))Çok sıcak hava pisiyoz resmen
Klima bile fayda etmiyor, evde olunca kıyafet farkıda oluyor tabiburası püfür püfür açtım balkonun kapısını karşısında da odamın kapısı var bi ceyran bi ceyran
Güle güle kirletin canım, zıplama benle başladı feyzayla devam ettikizlar kizlar gelemmi
yanagizdan opemmi
temizlik yaptim ya bittim ayollll
telefon geldi is yaparken
sanirim yarin misafirlerim gelicekkkkk
neyseki evi temizledim
aksamustu kucuk uyaninca gezmeye gidicem dahaaaaa
siz niye zipliyorsunuz yarismami var
bende 1 gözleme yedim . iyiki zıplamışımErisin yağlar:))
Klima bile fayda etmiyor, evde olunca kıyafet farkıda oluyor tabi
Güle güle kirletin canım, zıplama benle başladı feyzayla devam ettiKarKralicesi ile noktalanacaktı ama hala çay içiyor o hiç oralı olmuyor :)))
Öyle ferman buyurmakla olmuyormuş demibende 1 gözleme yedim . iyiki zıplamışım
kendi vicdansızlığım kendime döndüÖyle ferman buyurmakla olmuyormuş demi5000 zıplamamıydı, bide jj, bide mekikmiydi :))))akşama bide jillian yaparsan gözlemeden eser kalmaz
hoş geldin sefa geldin canım :) 1. sayfada kurallarımız var onları okur ve kabul ettiğini buraya yazarsan artık bizim gruptasın :)Meraba ben geldim
Hoşgeldiniz, katılım formu burda, tanışıp kaynaşır beraberce fazlalıklardan kurtuluruz tabiki:))Bende kilo vermek istiyorum 20 kilo kadar doğumdan sonra aldığım kiloları birtürlü veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz
bende bunu paylaşıcaktım tam :)Hoşgeldiniz, katılım formu burda, tanışıp kaynaşır beraberce fazlalıklardan kurtuluruz tabiki:))
4. TAKIM KATILIM FORMu
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Bende yaptığın pastaya bakıyordum :))) Maşallah hamaratlığımızda varhoş geldin sefa geldin canım :) 1. sayfada kurallarımız var onları okur ve kabul ettiğini buraya yazarsan artık bizim gruptasın :)
nerden aklına geldi kız :) yok canım süslemesini felan beğenmedi kızlarBende yaptığın pastaya bakıyordum :))) Maşallah hamaratlığımızda var
İlk deneyime göre gayet iyi bence hele kendimle kıyas edince gerçekten iyi :))) Ama tabi şu sıra artık deneme diyet gümpürtüye gitmesin :))nerden aklına geldi kız :) yok canım süslemesini felan beğenmedi kızlar
yok canım , ödül gününde 1 dilim yedim özgecim izin verdi. zaten evdekiler çoktan bitirdi :)İlk deneyime göre gayet iyi bence hele kendimle kıyas edince gerçekten iyi :))) Ama tabi şu sıra artık deneme diyet gümpürtüye gitmesin :))
ahhhh ahhh bende de gidecek bir 30 kilo var canım , birlikte kurtulcaz inşallah :)Bende kilo vermek istiyorum 20 kilo kadar doğumdan sonra aldığım kiloları birtürlü veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz
ay canım boyumuz aynıymış ama ben senden kiloluyum .80 kiloyumİsmim fikriye 32 yaşındayım evliyim 1 yaşında kızım var adanada oturuyorum boyum 1.58 74 kiloyum hedef kilom 55 hamileyken aldım kilolarımı kiloluyken kendimi mutsuz hissediyorum hiç birzaman bu kiloda olmamıştım bu yüzden kilo vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?