Tekrar hoşgeldin canım, Rabbim prensesine hayırlı uzun ömür versin , burada çok zaman geçirmeye gayret gösterirsen motivasyonun o derece yüksek olur ve patır patır dökülüp gider kilolar, ideal kilona emin adımlarlar ilerlersin evelallah :)İsmim fikriye 32 yaşındayım evliyim 1 yaşında kızım var adanada oturuyorum boyum 1.58 74 kiloyum hedef kilom 55 hamileyken aldım kilolarımı kiloluyken kendimi mutsuz hissediyorum hiç birzaman bu kiloda olmamıştım bu yüzden kilo vermek istiyorum
canım her akşam menülerimzii ve sporlarımızı suyumuzu yazıyoruz , kaçamak yapana kaptanımız ceza veriyorPeki neler yapılıyor ben siteye yeni üye oldum bana yardımcı olurmusunuz
Aleyküm selam canım , nasılsınSlm kızlar bu cumadan sonra buradayım kilo almış şekilde ama hedef kiloma ulaşacağım kurban Bayramı'na kadar canlarYawrukush cnm
Salı uğurludur başarırsın :))Bende bugün diyete başladım umarım başarılı olurum:))))
Meraba ben geldim
Hoşgeldin canım aramıza bende 39 yaşındayım 167 boyum 67 kiloyumBende kilo vermek istiyorum 20 kilo kadar doğumdan sonra aldığım kiloları birtürlü veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz
Pasta nerde görmedim ben.Bende yaptığın pastaya bakıyordum :))) Maşallah hamaratlığımızda var
Aramıza hoşgeldin canım, inşallah fazlalıklarını biran evvel üzerinden atarsın :)Eminim sizlerin yardımıyla çok güzel kilo vericem istediğim hedefe ulaşıcağım hiç bukadar kararlı olmamıştım yaşasın ben:))))
yeterki iste mutlaka olursun canım :)Bende bugün diyete başladım umarım başarılı olurum:))))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ofiterollu-pasta-sutas-sponsorlugunda.946517/Hoşgeldin canım aramıza bende 39 yaşındayım 167 boyum 67 kiloyum
Pasta nerde görmedim ben.
diyetisyene gidiyomusun canım , yoksa kafana göremiHoşbuldum Teşekkürler umarım en kısa zamanda kilolara Elveda derim busefer kararlıyım:))))
kız yeni gelen arkadaşımıza hoş geldin dedin mi sen , cins cins ifadeler atıp atıp kaçıyosun anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?