Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar biz uyandik, kahvaltidayiz:)
Hizlica kahvalti edip, Akinin okuluna gidecegiz, bugun velileri cagirdilar, siniflar, ogretmenler vs belli olacakmis.
Hemen gecmisi okuyorum, bugun sayfalar dolmus cook sevindim :)

Aleyküm selam canım :)
Afiyet olsun :) Nasılsın, Akın nasıl, bebiş nasıl ? :)
Ben de seni bekliyordum gel de cezamı kes diye

Aleyküm selam canım :)
Afiyet olsun :) Nasılsın, Akın nasıl, bebiş nasıl ? :)
Ben de seni bekliyordum gel de cezamı kes diye
seni cok merak ettik kuzum ollalladan da haber yok..
oyuzden ceza meza yok..
seninde elinde olan birsey yokmus gulum :)
bizler iyiyiz kuzum, yavrular buyuyor, ben kilo aliyorum :)

Bugün bol su içerek kendimi adapte edeceğim :)) En az 3 lt hadi Bismillah:)
haydi bismillah cicegim :)

kıymalı pide hemde 4 tane yetiş özgecim yetişşşş Yawrukush
kiz 4 tane degil o 4 dilim , 1 pide bile etmez :)

ölürse çaktırmadan gömeriz kimsenin ruhu duymaz D: saricicek123
amaninnn saricicek123 canim bu kizlar ben yokken seni hem oldurmus, hem gommus :)

Yawrukush özgem senden bi ricam var bu arkaşlara hiç acıma olurmu, sen vijdanlısın ama arkaşlara ayrı muamele etmeni istiyorum spordan soğutacaklar beni bak
takim karismis aman Allahim :)

ben bekliyorum asıl git lavobaya 500 daha zıpzıp yap gel bakıyım Yawrukush dediklerim yapılmazsa gider 4 pidede ben yerim
yok daha neler
peki ye guzelim 100 kilo ol hih

Galiba tek sen merak ettin Bi soru sordum cevap vermedi soruya soruyla karşılık verdi kızdım bende sonra pansuman yaptık barıştık
cok sevindim ablam

kizlar kizlar gelemmi
yanagizdan opemmi

temizlik yaptim ya bittim ayollll
telefon geldi is yaparken
sanirim yarin misafirlerim gelicekkkkk
neyseki evi temizledim

aksamustu kucuk uyaninca gezmeye gidicem dahaaaaa
siz niye zipliyorsunuz yarismami var
gezmeyi bosver gel bizi op

bende 1 gözleme yedim . iyiki zıplamışım
off offf atacam kendimi yaaaaaa

bugun yazmissin canim dunku menuyu boyle devam et cicegim, bak takim motive etmis seni bir tanem

Slm kızlar bu cumadan sonra buradayım kilo almış şekilde ama hedef kiloma ulaşacağım kurban Bayramı'na kadar canlar Yawrukush cnm
gel ablacim gel veririz kilolari :)

canim toplanti moplanti yok, haberde yok..
bugun esim hatirlatacak bakalim...

Meraba ben geldim
Merhaba canim hosgeldin, beraber butun kilolari verecegiz insallah :)

Bende kilo vermek istiyorum 20 kilo kadar doğumdan sonra aldığım kiloları birtürlü veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz
elbette yardimci oluruz canim, yuruyus yada yaptigin herhangi bir spor var mi?
eger henuz egzersiz belirlemediysen kendine ben senin icin egzersizler paylasirim canim.
diyet, beslenme, spor ile ilgili aklina takilan her ne olursa hem arkadaslar, hem ben 7/24 cevap veririz guzelim , tekrar hosgeldin :)

canim ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda, beden egitimi ogretmeniyim.
takimin kurallarindan biraz bahsedeyim:)
Her cuma ac karnimiza, tuvalet sonrasi ve kiyafetsiz olarak tartiliyoruz en gec aksam 17ye kadar.
Hergun aksam takimda menulerimizi, yaptigimiz egzersizlerimizi ve ictigimiz su miktarini yaziyoruz.
Birbirimizin menulerine yorumlar yapiyoruz.
Gunluk menu ve spor tablomuz var, ben hazirliyorum.
Eger spor yapmamissak, ya da yemememiz gereken bir seyi yemissek kucuk telafi cezalarimiz oluyor.
Her cuma tarti sonrasi 1 ogun diledigin her seyi yiyebiliyorsun, buna odul diyoruz ve yeni haftaya motive olmamiz icin iyi oluyor,
Bunlarin haricinde de takimda arkadaslarimizla sohbet ediyoruz, takimdan uzak kalmamaya calisiyoruz:)
Alya008

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…