- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
demedim kimmiş o gelin görünsün bakim banakız yeni gelen arkadaşımıza hoş geldin dedin mi sen , cins cins ifadeler atıp atıp kaçıyosun anca
Bi diyetisyen mağduru daha :))) Bak diyetisyenin yapamadığını bura yapıyor hele sen bu kadar azimliykenDiyetisyene gitmiştim daha önce ama uygulayamamıştım ama diyet listesi duruyor onu uyguluyorum
vealeyküm selam canım, netmi yoktu görünmüyordun :)Selam
Nasılsınız canlar ?
vealeyküm selam canım, netmi yoktu görünmüyordun :)
Güle Güle kullanın canım :) Pek iyi sayılmam aslında çok acıktımm akşamı bekliyorum:))Evet canım, tamir vardı o yüzden interneti kestiler..
Nasılsın ?
Güle Güle kullanın canım :) Pek iyi sayılmam aslında çok acıktımm akşamı bekliyorum:))
su içtim ama kesmedi ki 2 parmak büyüklüğünde ekmekle 3 zeytin yedim az bastırdım gibiÇok sağol canım..
Su iç yoğurt ye, birşeyler yap işte açlığını bastırsın :)
su içtim ama kesmedi ki 2 parmak büyüklüğünde ekmekle 3 zeytin yedim az bastırdım gibi
Selam kizlar biz uyandik, kahvaltidayiz:)
Hizlica kahvalti edip, Akinin okuluna gidecegiz, bugun velileri cagirdilar, siniflar, ogretmenler vs belli olacakmis.
Hemen gecmisi okuyorum, bugun sayfalar dolmus cook sevindim :)
seni cok merak ettik kuzum ollalladan da haber yok..Aleyküm selam canım :)
Afiyet olsun :) Nasılsın, Akın nasıl, bebiş nasıl ? :)
Ben de seni bekliyordum gel de cezamı kes diye
haydi bismillah cicegim :)Bugün bol su içerek kendimi adapte edeceğim :)) En az 3 lt hadi Bismillah:)
kiz 4 tane degil o 4 dilim , 1 pide bile etmez :)
amaninnn
takim karismis aman Allahim :)Yawrukush özgem senden bi ricam var bu arkaşlara hiç acıma olurmu, sen vijdanlısın ama arkaşlara ayrı muamele etmeni istiyorum spordan soğutacaklar beni bak
yok daha nelerben bekliyorum asılgit lavobaya 500 daha zıpzıp yap gel bakıyım Yawrukush dediklerim yapılmazsa gider 4 pidede ben yerim
cok sevindim ablamGaliba tek sen merak ettinBi soru sordum cevap vermedi soruya soruyla karşılık verdi kızdım bende sonra pansuman yaptık barıştık
gezmeyi bosver gel bizi opkizlar kizlar gelemmi
yanagizdan opemmi
temizlik yaptim ya bittim ayollll
telefon geldi is yaparken
sanirim yarin misafirlerim gelicekkkkk
neyseki evi temizledim
aksamustu kucuk uyaninca gezmeye gidicem dahaaaaa
siz niye zipliyorsunuz yarismami var
off offf atacam kendimi yaaaaaabende 1 gözleme yedim . iyiki zıplamışım
bugun yazmissin canim dunku menuyu boyle devam et cicegim, bak takim motive etmis seni bir tanemTabi buraya yazacağını bilmek elini ve ağzını frenliyor haliyleTakıma karşı bi sorumluluğun oluyor, herkes ortalamayı etkilediğinden dolayı daha dikkatli davranılıyor.
Kaptanım ben güzel güzel yazıyordum da pek uygulayamadım biliyorumama dikkat ediyorum artık
gel ablacim gel veririz kilolari :)Slm kızlar bu cumadan sonra buradayım kilo almış şekilde ama hedef kiloma ulaşacağım kurban Bayramı'na kadar canlarYawrukush cnm
canim toplanti moplanti yok, haberde yok..Yawrukush son durum ne canım?
Merhaba canim hosgeldin, beraber butun kilolari verecegiz insallah :)Meraba ben geldim
elbette yardimci oluruz canim, yuruyus yada yaptigin herhangi bir spor var mi?Bende kilo vermek istiyorum 20 kilo kadar doğumdan sonra aldığım kiloları birtürlü veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz
canim ben Ozge, 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda, beden egitimi ogretmeniyim.İsmim fikriye 32 yaşındayım evliyim 1 yaşında kızım var adanada oturuyorum boyum 1.58 74 kiloyum hedef kilom 55 hamileyken aldım kilolarımı kiloluyken kendimi mutsuz hissediyorum hiç birzaman bu kiloda olmamıştım bu yüzden kilo vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?