- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Tamam canim bisiklet cok iyi olur.Anladım Teşekkürler ben menüyü göremedim evde bisikleti var 45 dakika onu kullanmaya başladım bugünlük çok diyet olmasada yedikleri me dikkat ettim ama yarından itibaren menünüze uymaya çalışırım
Normal canim kilo verdikce ayaginda kuculur:)Yawrukush
8000adimi hallettim daha spor yapmadim yapiyimi yaaaa
yapma dersen yapmicam
ayyy kizlar ben ayakkabi aldim mor stiletto
yani benim ayak numaram 41di converse ler topuklular falan
40 numaralar oldu ayagima birsuru denedimmmm hep 40
8
buda demek oluyorki artik istedigim tum modelleri alabilecegimmmmm
super seyler begendim ama esime aldim2tane cocuklar durmadi dondukkk
sakin kafayla birgun sirf ayakkabi alisverisi yapmaliyimmmm
cok sevindim ya
41 de hic model yoktu ve alamiyordumm ve ben biraz marjinal ayakkabilar seviyorummm
cok moral oldu
1numara ayagim kuculmussss
wuhuuuu
Zamanla vereceksin canım telaslanma yeterHoşbuldum tanıştığıma memnun oldum bende 74 kiloyum boyum 1.58 boyuta göre ćok kiloluyum offf((((
Eline sağlık feyzoşum
Galiba gördüm düz saçlı olanEvet o benim görebildinizmi beni :))))
Hayırlı olsun okulunuz gülümSelam kizlar biz uyandik, kahvaltidayiz:)
Hizlica kahvalti edip, Akinin okuluna gidecegiz, bugun velileri cagirdilar, siniflar, ogretmenler vs belli olacakmis.
Hemen gecmisi okuyorum, bugun sayfalar dolmus cook sevindim :)
Olur tabi ki hazır O Ollalla ortalarda yok birincilik şansımız artarDahlia_ Fatimem gelmisken yarina bir yarisma duzenlemeyelim mi :))
Canım sen menunu yazcanAnladım Teşekkürler ben menüyü göremedim evde bisikleti var 45 dakika onu kullanmaya başladım bugünlük çok diyet olmasada yedikleri me dikkat ettim ama yarından itibaren menünüze uymaya çalışırım
Biz disarlardaydik tatil rezervasyonunu hallettik inşallah bi aksilik çıkmazsa.Okuldan oyun parkina geldik guzeller, nerelerdesiniz?
Menüyü alt alta yazarsan bu şekilde daha anlaşılır olur canımSabah kahvaltıda birdilim kepek ekmeği yarım omlet iki dilim peynir domates ve salatalık yedim
ara öğün yemedim yerine türk kahvesi içtim
öğlen acıkmadım birdilim karpuz yedim
akşam 6 gibi yarım tabak domates soslu makarna yarım Kâse yoğurt yedim bugünlük menüm bukadar yatana kadar bişey yemem
10 bardakta su içtim
Menun guzel canim, bir kac gune tamamen oturur:)Sabah kahvaltıda birdilim kepek ekmeği yarım omlet iki dilim peynir domates ve salatalık yedim ara öğün yemedim yerine türk kahvesi içtim öğlen acıkmadım birdilim karpuz yedim akşam 6 gibi yarım tabak domates soslu makarna yarım Kâse yoğurt yedim bugünlük menüm bukadar yatana kadar bişey yemem 10 bardakta su içtim
Harikasin :)Buarada 45 dakika bisiklete bindim
Azmin daim olsun canim:)Azimliyim yaşasın ben:)))))
Sagol ablacim, tatiliniz hayirli olsun :)Zamanla vereceksin canım telaslanma yeter
Eline sağlık feyzoşumfyzanur
Galiba gördüm düz saçlı olan
Hayırlı olsun okulunuz gülüm
Olur tabi ki hazır O Ollalla ortalarda yok birincilik şansımız artar
Canım sen menunu yazcan
Biz disarlardaydik tatil rezervasyonunu hallettik inşallah bi aksilik çıkmazsa.
Menüyü alt alta yazarsan bu şekilde daha anlaşılır olur canım
Haydi bir gayret spora ablam, bikini giyeceksin :)Ben bugün şeytanın bacağını kirarsam spora gidicem inşallah aslında yorgunum ama tatile az kaldı biraz kilo verebilirsem süper olacak.
Fakat o kadar isteksizimki diyet ve spor konusunda nasıl toparliycam bilmiyorum
TeşekkürlerMenun guzel canim, bir kac gune tamamen oturur:)
Harikasin :)
Azmin daim olsun canim:)
Canim sen emziriyor musun?Teşekkürler
Anladim canim kusura bakma seni uzmek icin sormadim, eger emziriyorsan dusuk kalorili bir diyet yapmayasin diye sordum.Hayır 5.5 aylıkken bıraktı emmeyi dış çıkarıyordu emmedi sütüm kesildi emziremedim(((
Dahlia_ Fatimem gelmisken yarina bir yarisma duzenlemeyelim mi :))
Azimliyim yaşasın ben:)))))
28 ağustos inşallah canımSagol ablacim, tatiliniz hayirli olsun :)
Ne zamana yolculuk?
Haydi bir gayret spora ablam, bikini giyeceksin :)
Cok az kalmis oh oh tatil fotosu atarsin bizlere :)28 ağustos inşallah canım
Şu anda yoldayım spora doğru az sonra foto atarım
Önemli değil üzülmedim çok şükür sağlığı yerinde en önemlisi buAnladim canim kusura bakma seni uzmek icin sormadim, eger emziriyorsan dusuk kalorili bir diyet yapmayasin diye sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?