Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sizler napuosunz kizlar valla cok geri kaldm kac zamandr varmi.ozel haberler mavisim hamgi gun evlenio
Mervenin 22 agustosta Nevsehirde, 25 agustosta da Batmanda dugunu, cok az kaldi canim :)
Dahlia_ bugun geri dondu takima.
Harpy 11inde, gogo2405 abla 28inde tatile gidiyorlar.
abesle_istigal cok zayifladi, happy_moon un kayinvalidesi geldi, fyzanur - KarKralicesi ve saricicek123 didisip duruyorlar:)
E-brulim in doguma cok az kaldi.
oluroylebazen arkadasinin evini tasiyor.
haeshin yolda :) tiffany20 koyde :)
engindenizz , zey zey , @Saadetim33 ve O Ollalla kayip :)
birde yeni uyemiz var Alya008 :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin nenamm bizde seni özledik Allah kolaylık versin sana canım
Evet evet yoruldum ama özlemişim sporu hem tatil hayalleri kurup motive olmaya çalışıyorum

Canlarim hepinize iyi geceler
Kizlar Dahlia_ Fatimemin de dedigi gibi yarin ip atlama yarisimiz var, unutmayalim :)
Alya008 canim sende katilmak istersen, sabah uyandigindan andan ,aksam 22ye kadar kac adet ip atladigini , saat 22de Dahlia_ kaptanimizi etiketleyerek yazabilirsin canim.(dipnot: ipsiz oldugumuz yerde ip atliyormus gibi yapiyoruz)

Selam kızlar
Ben uğrayamadım pek ama diyetime uymaya çalışıyorum her gün spor salonuna gidiyorum deli gibi spor yapıyorum menülerde kaçamak oluyor ama napim ona tam uyamasamda kilo az az gidiyor işte
Kayınvalidem 3 gündür bende cumartesi akşam dönecek o kadar koşturuyorum ki anlatamam. 2 çocuk da cabası. Hasana ek gıda başladıl meyve püreleri yoğurt hep tükürüyor kaşıkla yemeyi bilmediği için diliyle kaşığı yalamaya çalışıyor emmek için ahhah öyle yani canlar cuma tartı bakalım ne gösterecek. Mucks herkese iyi gecelerrr

canim kolayliklar diliyorum, firsat buldugunda menude yaz guzelim.
misafirin gidince daha musait olursun tahminim.
iyi geceler, ek gidalariniz hayirli olsun, bol istahli gunler:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

SALi GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy---- 50S--
Mavibocuk-------
melinda23-------
abesle_istigal 50S 50M --
haeshinODUL 100JJ -----
gogo2405-50S ODUL 100JJ --
tiffany20ODUL 100IA ---
happy_moon-------
AKovser-------
KarKralicesiODUL 15DK Y ---
fyfyfy-------
Ollalla-------
zey zey-------
saricicek--- 100IA---
fyzanur ODUL 75JJ ---
oluroylebazen 10DK Y---
engindenizz-------
Alya008---- --

[/td][/td][/td][/td]

bugun yazmissin canim dunku menuyu boyle devam et cicegim, bak takim motive etmis seni bir tanem
Evet canım daha çok vakit geçirmek iyi gelecek, artılar gitmiş üstüne biraz daha gitmiş mutlu oldum

Yeni işin hayırlı olsun canım

Çok tatlısın:))

Hadi bakalım :))

Günaydın kızlar, bol ip atlamalı bir gün diliyorum:)
Dünkü Menüm
Sabah: 2 çavdar ekmeği, peynir, zeytin
Ara: yeşil çay
Öğlen: 2 tavuk, salata, yarım kepçe çorba
ARa: 3 zeytin, 2 parmak büyüklüğünde ekmek
Akşam: yarım dilim ekmek, bol yeşillik, domates, salatalık, yoğurt
3lt su
500 zıplama, 20 mekik, biraz makas hareketi

mekik çekmişsin sonunda

sağ ol ablacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…