Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm

sabah
cavdar ekmekli kaşarlı tost. 2 dilimle

5tane fındık. 2 tane badem

ögle
1 kase tavuk corba
tavuklu patates sulusu
pilav
2 yeşil biber

6adet çig badem

1 kırmızı erik.

akşam
bir tabak sulu köfte(bulgurlu ve kıymalı)
1 kücük kase yogurt

3 lt su
1.5 saat yürüyüş

Teşekkür ederim özgecim iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişimiz de iyidir inş:;
Hazır yazmışken herkeslere bi selam çakayım:) Merhabalar kızlar:)

Teşekkür ederim özgecim iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişimiz de iyidir inş:;
Hazır yazmışken herkeslere bi selam çakayım:) Merhabalar kızlar:)
Hoşgeldin canım nasılsın, kara kuzun nasıl

Yawrukush
kuzucum bana sasirtma gerekiyormussss
durdum resmen kilom gram oynamiyor
Bak özge duymasın ama en iyi şaşırtma yöntemi 1 gün hiç sor yapma, ertesi gün serbest takıl rejim yapma:))Yeterince spor yapıyorsun zaten vucudu dinlendir 2 gün rahat etsin az, sonra yine eski tempona dön.Yoksa sporu falan arttırsan zaten tansiyonun düşüyor diye hatırlıyorum.

Selam kızlar sbahtan brri koşturuyorum yarın sabah yola çıkacağız ve valiz hazırlığı yapmam gerek malum. Kızımı uyuttum kısmen kolayladım kızomın eşyaları kaldı o da odasına girip ses yapmayayım deidm. Aralarda da ip atlıyorum ama yorulmuşum ne yalan sölim :/

Olur tabi neden olmasın :))))

Ay senin fotonda bi gariplik var daha önce soran oldu mu bilmiyırum ama gözüme takılıp duruyor...

Aman efenim kimler gelmis:)
Tatile esinle gitmeyecek misiniz canim?
11inde mi yola cikiyorsunuz ?
Menu cok guzel olmus, spor var mi ?
Ne cok soru sordum yaa :)
Kahve keyfiniz bol olsun kuzum:)

Bu seferlik annemle gideceğiz teyzemlerde kalacağım. Sabah en geç 10da yola çıkmam gerek.. 2 de uçak var annemlere geçip oradan taksiye bineceğiz. Spor olarak ayakkabılarım var bi de şort var. Bilemedim ben sen ne diyor
Bol oldu canım teşekkür ederim :)

50 squat hemen yapıyorum kaptşim :)

Yawrukush
kuzucum bana sasirtma gerekiyormussss
durdum resmen kilom gram oynamiyor

Kıyamam ben sana kaderdaşım. Nazar mı değdi yaa ne güzel gidiyordu kiloların.. benim tavsiyem bi free hafta sonu 2-3 gün yüksek karbonhidrat ye. Sonra metabolizman hızlanacaktır.

Tahlil sonuçların ve doktor randevun nasıl geçti canım? Takip edemedim sonrasında..

fyzanur tatlım nerdesin bugün çok vakit harcamayım zıplayım mı dedin :)))
sorma canım ya oyy ki kelimeyi bir araya getiremedim biriyle konuşurken .sonra düzeltiyim diye bida aradım yok iyice batırdım . kafam bi milyon ben bugün yokum en iyisi .kafamı toplamam lazım.ayyyyy öldürcemm kendimiiii ayyyyy çıldırcamm offff gidiommm

Bazen olur öyle sakinleşmeye çalış sonra düzeltebilirsin umarım.Kendinle fazla başbaşa kalmasan iyi olur yoksa kurup durursun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…