amin canim ne guzel bir dua:)
sagol kuzum haber vercem.
az yemissin az ceza verdim:)
ben saysam cuma yarismasi saymaz psikolojik zayiflamani :)
ablam cumaya kadar elimizden geleni yapip yollayalim kilolari, yuzdende 2 ye bolunecek bu hafta.
iyisin degil mi?
esinin eli nasil oldu ablam?
canim takima don , ugramayica motivasyonda kalmiyor cicegim..
nasilsin Seherim:)
cok guzel canim :)
hayirlisi canim, yok kuzum burada oyle tanidik vs isleri olmuyor..
canim hala misafirlerin var mi?
nasilsin, biraz mutsuz hissettim ben seni, her sey yolunda mi?
3-4 bira miii o ne dostum oyleee
geldi kalorilerrrr....
3. olduk ablacim, nasilsin, hic ugramiyorsun??
gece uyuyamadigimdan bir daha anlatmayacagim sana dedi bana...
amin canim benim...
insallah canim..
evet canim, haber edecegim mutlaka..
cok sevindim canim gozunaydin:)
haber verecegim mutlaka :)
Hoşgeldin canım nasılsın, kara kuzun nasılTeşekkür ederim özgecim iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişimiz de iyidir inş:;
Hazır yazmışken herkeslere bi selam çakayım:) Merhabalar kızlar:)
Bak özge duymasın ama en iyi şaşırtma yöntemi 1 gün hiç sor yapma, ertesi gün serbest takıl rejim yapma:))Yeterince spor yapıyorsun zaten vucudu dinlendir 2 gün rahat etsin az, sonra yine eski tempona dön.Yoksa sporu falan arttırsan zaten tansiyonun düşüyor diye hatırlıyorum.
Kaç olduysa :))
sülememmKaç olduysa :))
Çok yorma kendinisülememm
timammmÇok yorma kendini
Olur tabi neden olmasın :))))
Aman efenim kimler gelmis:)
Tatile esinle gitmeyecek misiniz canim?
11inde mi yola cikiyorsunuz ?
Menu cok guzel olmus, spor var mi ?
Ne cok soru sordum yaa :)
Kahve keyfiniz bol olsun kuzum:)
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
SALi GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - 50S - - Mavibocuk - - - - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal 50S 50M - - haeshin ODUL 100JJ - - - - - gogo2405 - 50S ODUL 100JJ - - tiffany20 ODUL 100IA - - - happy_moon - - - - - - - AKovser - - - - - - - KarKralicesi ODUL 15DK Y - - - fyfyfy - - - - - - - Ollalla - - - - - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - - 100IA - - - fyzanur ODUL 75JJ - - - oluroylebazen 10DK Y - - - engindenizz - - - - - - - Alya008 - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
sorma canım ya oyy ki kelimeyi bir araya getiremedim biriyle konuşurken .sonra düzeltiyim diye bida aradım yok iyice batırdım . kafam bi milyon ben bugün yokum en iyisi .kafamı toplamam lazım.ayyyyy öldürcemm kendimiiii ayyyyy çıldırcamm offff gidiommmfyzanur tatlım nerdesin bugün çok vakit harcamayım zıplayım mı dedin :)))
sorma canım ya oyy ki kelimeyi bir araya getiremedim biriyle konuşurken .sonra düzeltiyim diye bida aradım yok iyice batırdım . kafam bi milyon ben bugün yokum en iyisi .kafamı toplamam lazım.ayyyyy öldürcemm kendimiiii ayyyyy çıldırcamm offff gidiommm
Bazen olur öyle sakinleşmeye çalış sonra düzeltebilirsin umarım.Kendinle fazla başbaşa kalmasan iyi olur yoksa kurup durursun kendinisorma canım ya oyy ki kelimeyi bir araya getiremedim biriyle konuşurken .sonra düzeltiyim diye bida aradım yok iyice batırdım . kafam bi milyon ben bugün yokum en iyisi .kafamı toplamam lazım.ayyyyy öldürcemm kendimiiii ayyyyy çıldırcamm offff gidiommm
Allah'ım ne kadar güzel yağmur var keşke bizede az yollasan hasret kaldık , tadını çıkar abla miss misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?