- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Kız tırnak denen bişey kalmayacak
snn ne beeeKız tırnak denen bişey kalmayacak
HAL HATIR SORMACA
@melinda23 canim bugun hic ugramadin takima her sey yolunda mi?
KarKralicesi artik iyiden iyiye merak ediyorum seni kuzum, nerelerdesin?
@zey zey , @hilositko , @edsofi sizler nerelerdesiniz kizlar? @edsofi bayramdan sonra gelecegim demistin sekerim?
@mrym77 ablacim sen nasil oldun, kuzun nasil?
@CheGuevera sende hic ugramiyorsun sampiyonum, arada gel selam ver, ozledik..
@bnnu kuzum nasil gidiyor kilo koruma donemi?
hawar ablacim senide merak ediyorum insallah her sey yolundadir..
@Saadetim33 hepimiz seni cok merak ediyoruz, insallah birgun senden haber aliriz guzelim, Allaha emanet ol...
DIPNOT: Canlarim hala menu ve sporlarini cok az yazanlar var.Lutfen menu ve sporlarinizi paylasin.
Kadriye gecmis olsun. Ben de katiliyorumherkes şokkkkk kuzum
klima carpti cok kotu migrenim tuttu
esime ovdurdum omuzlarimi ilac aldim yattim
yazdiklarini okudum
sakin uzulmeeee
bazi seylerin bitmesi yeni baslangic bile olabilirr
ve her bebek bereketiyle gelirrrrr
herseyde bir hayir vardir ve sizi cok guzel gunler bekliyorrrrr Allahin izniyleeee
senin icin dua edicem
Zumrem allah yardimciniz olsun. Bir an once bu hastalik musibetlerinden kurtulur teyze insallah.Yawrukush canım iyiyim sağol kayın validenin yanındayız tedavisi devam ediyor durumu şimdilik iyi Çarşamba günü tomoğrafi çekilecek ve bakacaklar durum nasıl gidiyor diye
Ama kilo durumum berbat aslında gün içinde çok az oturuyorum ama moral bozuk olunca çok yiyorum hepte kalorili şeyler başkasının evindeyse spor falan yapılmıyor yapacak vaktim ve yerinde yok gerçi ama Nasıl toparlıyavağımıda bilmiyorum
Sen nasılsın oğlun nasıl bebeğinin cinsiyeti belli mi
Diğer arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın eve gidince eyer kayınvalideyi götürmezsek beraber aranızda olacağımı tekrar
Of gelmis gecmis olsun allah beterinden korusun. Simdi nasil oldu esin goncaGünaydın olsun herkese. Bugün acaip baş ağrısıyla uyandım bende dün eşim mısır ayiklarken parmağını kesti dikiş atıldı parmağa neyseki tendonlarda falan kesi yok. Allahtan evin karşı köşesi özel hastane gece 12:30 dikiş attılar birde ben att nin işine karıştım tutamadım çenemi neyse sabirliymis adam pek cevap vermedi. Ucuz atlattık çok şükür. Kendimi sıktım herhalde sabah kötü uyandım.
Göndereyim canım inşallah sizede yağar ama bu kadar çok yağmasın sele döndür esmenAllah'ım ne kadar güzel yağmur var keşke bizede az yollasan hasret kaldık , tadını çıkar abla miss misss
Ben daha yapmadım hiç1100 oldu bu arada duyurulur :))
Hoşgeldin canım kvaliden iyileşir inşallah en kısa zamanda sende dönersin aramızaYawrukush canım iyiyim sağol kayın validenin yanındayız tedavisi devam ediyor durumu şimdilik iyi Çarşamba günü tomoğrafi çekilecek ve bakacaklar durum nasıl gidiyor diye
Ama kilo durumum berbat aslında gün içinde çok az oturuyorum ama moral bozuk olunca çok yiyorum hepte kalorili şeyler başkasının evindeyse spor falan yapılmıyor yapacak vaktim ve yerinde yok gerçi ama Nasıl toparlıyavağımıda bilmiyorum
Diğer arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın eve gidince eyer kayınvalideyi götürmezsek beraber aranızda olacağımı tekrar
Geçmiş olsun Deniz'e canımKizlar merhaba firsat bulmusken menu borçlarimi yazayim hatirladigim kadariyla gecmise sonra bakacagim. Bu arada ip atlayamadim daha hic deniz gece ateslendi bir saat kadar once uyutana kadar onunla ugrastim. Dr gittik geldik usutmeymis allahtan ama sabaha kadar 38.7 den dusmedi ates. Gecer dedi dr bogazlari midesi vs hepten bi usutmus yavrumun.
Simdi ben en son cumartesi verdimdi galiba menu. Sabah kahvaltilari standart yedim hep ayni alelacele yendi biraz kargasali gunlerdi.
Ortak sabah.menusu
2 yumurta haslanmistu hepsi
1 domates
Cokelek ve peynir karisik
Kasikla zeytin yedim yiyebildigim kadar.
Sonrasinda kahvaltiyi toplarken cig fistik atistirdim cevime doldurup.
Ortak ogle menusu(pazar haric o gun akbukteydik ayran ictim findik fistik atistirdim sahilde)
Yogurt
Aksam
Pazar
Zeytinyagli borulce
Yogurt
Bulgur az.
Pazartesi
Tavuk
Salata
Dun
Et yemegi
Bulgur
Mercimek Çorbası
Spor hic oturmadan kosturmaca misafir agirlamaca yani spor sayilmaz. Bi pazar gunu yuzdum ama cok degil.
Su hep cok ictim.
Boyle.
Annemlere geldik dun aksam. Daha bavulu acamadim iste cocukla ugrasirken. Siz iyisinizdir insallah bi gecmisi okuyum gari
snn ne beee(ergen mod )
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah, zor zamanlarYawrukush canım iyiyim sağol kayın validenin yanındayız tedavisi devam ediyor durumu şimdilik iyi Çarşamba günü tomoğrafi çekilecek ve bakacaklar durum nasıl gidiyor diye
Geçmiş olsun kuzucuğaKizlar merhaba firsat bulmusken menu borçlarimi yazayim hatirladigim kadariyla gecmise sonra bakacagim. Bu arada ip atlayamadim daha hic deniz gece ateslendi bir saat kadar once uyutana kadar onunla ugrastim. Dr gittik geldik usutmeymis allahtan ama sabaha kadar 38.7 den dusmedi ates. Gecer dedi dr bogazlari midesi vs hepten bi usutmus yavrumun.
Simdi ben en son cumartesi verdimdi galiba menu. Sabah kahvaltilari standart yedim hep ayni alelacele yendi biraz kargasali gunlerdi.
Ortak sabah.menusu
2 yumurta haslanmistu hepsi
1 domates
Cokelek ve peynir karisik
Kasikla zeytin yedim yiyebildigim kadar.
Sonrasinda kahvaltiyi toplarken cig fistik atistirdim cevime doldurup.
Ortak ogle menusu(pazar haric o gun akbukteydik ayran ictim findik fistik atistirdim sahilde)
Yogurt
Aksam
Pazar
Zeytinyagli borulce
Yogurt
Bulgur az.
Pazartesi
Tavuk
Salata
Dun
Et yemegi
Bulgur
Mercimek Çorbası
Spor hic oturmadan kosturmaca misafir agirlamaca yani spor sayilmaz. Bi pazar gunu yuzdum ama cok degil.
Su hep cok ictim.
Boyle.
Annemlere geldik dun aksam. Daha bavulu acamadim iste cocukla ugrasirken. Siz iyisinizdir insallah bi gecmisi okuyum gari
Vealeyküm selam hoşgeldin canım:)) NasılsınSlm kızlar ben geldim:)))
Kesin olursun bence hatta şimdiden oylesin:) duzenli spor muhtesem bir seySaol cnm devammmmmm
3 ay müddetim var işe başlayana kadar... karnımın sımsıkı olması lzım
İş yerinde ofise girdiğim zaman üzerimde 36 beden, içinde rahat olduğum, karnı içeri çekmeden korse giymeden dimdik yürüyerek içeri girme gibi bi hayalım var
Bu da benim filmimin minik bir flashforward'ı
Sagol esracim uyuyor simdi daha iyi. Yazin cocuklari korumak cok zor oluyor. Kisin durule burule sımsıkı sicacik ama yazin terliyor klima soguk su dondurma Vantilatör vs allaha emanet.
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah, zor zamanlar
Geçmiş olsun kuzucuğa
Sağol canım iyi çok şükür bikaç gün sonra dikişleri alınacak. Tek izni ertelemek zorunda kaldık Elif hanım gerildi birazOf gelmis gecmis olsun allah beterinden korusun. Simdi nasil oldu esin gonca
Hoşgeldin tatlım nasılsınSlm kızlar ben geldim:)))
İyiyim canım , profil resmindeki kızın heralde maşallah çok tatlıTeşekkürler iyiyim sizler nasılsınız :))
Aynen öyle canım ne kadar dikkatte etsen oluyor bazen, böyle böyle büyüyeceklerSagol esracim uyuyor simdi daha iyi. Yazin cocuklari korumak cok zor oluyor. Kisin durule burule sımsıkı sicacik ama yazin terliyor klima soguk su dondurma Vantilatör vs allaha emanet.
Sen biraz benle yasasana. Bak ciddiyim. Cocuklari da getir nolur. Benimkilerle oynarlar zaten anlattiklarindan cok iyi anlasacaklari sonucunu cikarttim ben:) enerjine kirkbir kere masallah diyorum :) birazini versene:) hi :)Herkese günaydınmusmustu haftalar diliyorumum
Bugün evi sil süpür
Akşama yemek pişirmece
Kayınvalidemle çay kahve seanslarımız
Çocuklarla boğuşmacalarımız
Spor koşturmacası
neredeyse dinlenemeden gece yatağa geçiş faslı ile günü bitirmeyi planlıyorum nasipse
Allah hanemize huzuru, evlatlarımıza en sevdiklerimize sağlık sıhhat afiyeti eksik etmesin.Şükür sebeplerimizi unutturmasın kalbimizdeki dünya sevgisini ayarlı tutsun. Hep pozitif enerjik barış içinde bir ömür nasip etsin
İyiyim Teşekkürler sizler nasılsınızSağol canım iyi çok şükür bikaç gün sonra dikişleri alınacak. Tek izni ertelemek zorunda kaldık Elif hanım gerildi biraz
Hoşgeldin tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?