Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın hayırlı cumalar cümleten. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)

fyzanur geçmiş olsun canım bir doktora mı göstersen?

Özgem şükür iyiyim, son iki gün biraz stresliydi doktora koşturdum ama bir sorun yokmuş hamd olsun. Sen nasılsın gülüm?
fyzanur gecmis olsun gulum.

E-brulim dogum ne zaman kismetse guzelim?

Mavibocuk nasil gidiyor canisi, keyifler yerindedir insallah:)
Nasipse 14 eylül abla doktor tarihi değiştirmedi. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor iş hayatı?

Günaydın kızlar
Geçen hafta:62.7
Bu hafta:62.5
Fark:0.2
Yüzde:0.32
Ahh aynn kuzumm:)

bel ağrım oluyor gülüm sürekli uzanır haldeyim bir bulaşık yıkıyorum belimm 2 ye ayrılıyor sanki çoğu zaman yarım bırakıp biraz dinlenip sonra devam ediyorum.tecrübeli olanlara sordum normalmiş bu ağrılar doğuma kadar böyle oluyormuş.sen nasılsın nasıl gidiyor?

Saglikla gelsin insallah:) Sen nasilsin guzelim, evinize gecebildiniz mi?

Biz iyiyiz hamdolsun, bir kosturmacayla bitiyor gun:)

Feyza çok geçmiş olsun canım

fyzanur gecmis olsun gulum.

E-brulim dogum ne zaman kismetse guzelim?

Mavibocuk nasil gidiyor canisi, keyifler yerindedir insallah:)

sağ olun kızlar :) iyiyim şimdi hafif acı var sadece

Kizlar eve gelmedik daha bi tanidigin evindeyim kizlari uyuttum yanlarina uzandim sabahki tartildigimi yazmak zorundayim maalesef az da olsa artim var
Gh 61.9
Bh 62.0
F 100
hic bir sey diyemiyorum cunku bozmadim bir haftadir. Alerjim de gecti haplarima kavustum sukur. Regl gelecek sanirim ara ara agri vuruyor. Ozur dilerim.

Dunku menum
Sabah
2 yumurtadan otlu omlet
Bol peynir
Bol zeytin
Roka
Cig fistik
Az domates
Ogle
1 sekerli kahve misafirlikteydik geri gondermedim artik bana sormadan yapmis ev sahibi
Aksam
Tavuk
Az bulgur
Acili ezme
Börülce yemegi
Su y
Sayamadim ama geldim gittim ictim cocuklarin basinda kosarken
Spor yok ama gece yattigimda bisiklet surmusum gibi bacaklarim agriyordu hic oturmadim popomun ustune

Denizin atesi dustu ates sorunumuz kalmadi ama huysuzlugu gecmedi biraz huzursuz. Ben menulere yazmiyorum ozgem ama her sabah bir kupa iciyorum filitre kahve unutuyorum yazmayi bugun de ictimm

Canım selam
Gelim canım nerdesin bana da değişiklik olur
Çok teşekkür ederim
Ben çok hareketliyim hareketsiz duramıyorum tek dinlenmem gece yatağa girip uyumak
Öpüyorum cnm
Gel gel ben aydindayim degisik ilçelerini geziyorum sen tarih ver ben nerdeysem gelirsin kusadasi soke didim efeler bunlardan birinde olurum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…