Ozgecim allah sana guc kuvvet versin. Emin ol ki cok az kadin kendisine tam destek kocayla yaşıyor. Ailelerimiz ve eslerimiz arasında kaliyoruz bazen. Bazen cocuk egitimi konusunda zitliklar yaşıyoruz. Ayni isi yapsanda onlar daha yorgun ve uykusuz oluyor bazen misal biz. Ama senin iki zorlugun daha var hem.gurbettesin hem hamilesin. Esinin is stresi onu baya geriyor sanirim. Hep anlayisli olmaya calisan taraf olmak imkansiz. Koy madem tepkini biraz anlasin seni. Canim bizi biz anliyoruz ne yazik ki sadeceevet ablacim erkeklerle kadinlar cok farkli, okul insallah duzene sokar bizi..
habersiz misafir kotu olmus kuzum..
spor sonrasi esinle cikabildiniz mi:)
Hazir annen varken degerlendirim bu firsatlari :)
canim, benim sana tavsiyem persembe ve cuma spor yapma.
Cuma ve cumartesi karbonhidratli birer ogun tuket.
cumartesiden itibaren sporuna devam edersin.
sok diyet asla yapma.
sporsuzluk ve yuksek karbonhidrat ogunleriyle vucudunu hayli hayli sasirtirsin:)
canim Buse kesinlikle cok dogru soylemis, yeni isine alisma sureci, Eylulun hastaligi zaten seni yoruyor.
Ama birde duzenli beslenmezsen hasta olursun, sinirlerin yipranir..
Sabah guzel bir kahvalti yap bol yumurtali seni epey yok tutar.
Yaninada 1 avuc ceviz ya da badem-findik al.
Ogleni cay-kahve ve bu kuruyemislerle yap.
Cok zorda kalirsan bir hamburger ya da bir sandvic ye.
aksamda evde aksam yemegini ye canim.
takimda hepimiz idare ederiz bu zamanlarini biliyorsun.
gececek yogun gunler guzelim:)
ahh ahh dilimde tuy bitti, sakin aninda konusuyorum guzelce, hak veriyor, sonra ufacik bir kriz aninda yine basa donuyoruz.
Konusmuyorum bugun esimle.
Isten aksam 8.30da geldi, ben tum gun harap oldum dogum gunu partisinde Akinin pesinde..
2 saat araba kullandim, alisveris yaptim.
Pasamiz 8.30da gelip, Akinlada oyun bile oynamadi...
Cok yorgunmus, acti cizgi film izlediler beraber...
Bende vurdum kafami yattim Busem..
Sanki dunya uzerinde tek calisan erkek kendisi, sanki hamilede o, dunya etrafinda donuyor...
gecmis olsun canim gecen hafta gonca ablada oyleydi tez sifalar diliyorum..
Canim her bir satiri yazdiktan sonra alt satira in.
O sekildede mi olmuyor?
Feyzacim tebrik ederim guzel bir universite hayatin olur umarim. Allah seni iyilerle karsilastirsin insallah bu yolda.Yawrukush evet canım 2.tercihime girdim .hacettepe elektronörofizyoloji
Kesin banadir seni etiketlemeden arkandan konustuk yinesanki birilerine birşeyler daha yazacaktım
Feyza gel kiz ayin 15 inde bodrumda tatil ayarlayalim 3 gun yeter var misin ama cocuklari da getircem:)))
Nazariniz cikmisSelam kizlar nasilsiniz?
Biz uyandik, bir bardak kirilma olayi yasadik, bir yandan esime kahvalti hazirla, bir yandan bardagi temizle..
Simdi Akinla bizim kahvaltimizi hazirladim.
Nasil geciyor gununuz?
@AKovser canim ihmal etme, hava sicakta olsa sur kremini.
@fyzanur canim cook sevindim hayirli olsun, oh evinin konforunda okuyacaksin:)
@saricicek123 , @KarKralicesi yeniden ip atlama listesini duzenliyorum kizlar :)
Keşke yinede tedbir amaçlı gitseydinyok tatlım, geçti gibi zaten sadece içten acısı kaldı az bişey :)
Gecmis olsun da kuzeninin kopegi cok mu buyuk seni nasil firlatti ki. Keske idare edemeyecegin kadar buyuk bir kopegin sorumlulugunu almasaydin feyza allah korusun daha da kotusu olabilirdi. Elin beden delik desik isirildin miayy kızlar ölüyorum...parkta kuzenimin köpeğini gezdiriyodum.karşımıza sahipli kangal çıktı.benim köpekte tasmasını bi çekti beni fırlattı attı.birbirlerine girdiler.erkek kuzenim ayırmaya çalışırken bu kezde kangal beni kovaladı. bende o korkuyla kangalın sahibine sarıldım nolur kurtar diye ...ayy rezil oldum bi yandanda ...sol elim delik deşik şuan hareket ettiremiyorum...çok acıyoooo
Gunaydin kaptanim ben de gecmisi okudum geldim yanina gel listeyi birlikte yapalim sen söyle ben yazayim. Du ben bi cay alayım once yaptin de mi cay?Selamlar canlar kahvalti masasina oturabildim sonunda.
Hemen listeye , kilolara bakayim.
Sonra sohbete gelirim.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Selamlar canlar kahvalti masasina oturabildim sonunda.
Hemen listeye , kilolara bakayim.
Sonra sohbete gelirim.
Umarim hepiniz iyisinizdir.
Cay var canim olmaz mi:)Gunaydin kaptanim ben de gecmisi okudum geldim yanina gel listeyi birlikte yapalim sen söyle ben yazayim. Du ben bi cay alayım once yaptin de mi cay?
1 kilo almissin guzelim, nasil oldu boyle?
kuzum kbakma geç kaldım ama +dayım
Geçen hafta 57,5
Bu hafta 58,5
sanki ulkeler arasi ucus yapmista, jetlag olmus gibi kuzular, bugun oyun moyun derken gec yatirmaya calis kuzum :)ben 9da uyutuyorum cok uzun zamandir herkes nasil yapiyorsun diyordu
vallahi 7de ya şaka gibi hava bile kararmiyor daha...
kucugu alip disari ciktik o uyumasin diye disarida uyudu...
napicam bilmiyorum
12de uyuyan cocuk istiyorum
babalari ise gitmeden benimkiler kalkiyor
butun gun gozum yatakta vallahi
ablam hastaligin sonucu, sagligina kavus, eksilerde gelir :)Günaydınlar.
Kilo bildirimi
önceki hafta 65.6
Geçen pazartesi 67.1
Bugün 66.7
+1.1
Yüzde 0.84
Eki Görüntüle 1869395
canimmmm cook sevindim, gozumuz aydinnn :)Kızlar Günaydın 74 başladığım diyet serüvenümde an itibariyle
72.9
feyzoss kopegin asilarini sordun mu sen?sahipli köpek tamdır heraldeo korkuyla soramadım
elim gece ağrıdan uyutmadı ,şimdide şişti,bin tanede hafif ısırık izleri var ama geçer heralde . çok derin değil
hayirli cumalar Ebrum, hayirdir insallah agrin sancin mi vardi gulum?Günaydın hayırlı cumalar cümleten. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
@fyzanur geçmiş olsun canım bir doktora mı göstersen?
Özgem şükür iyiyim, son iki gün biraz stresliydi doktora koşturdum ama bir sorun yokmuş hamd olsun. Sen nasılsın gülüm?
Nasipse 14 eylül abla doktor tarihi değiştirmedi. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor iş hayatı?
tebrikler mavisim:)Günaydın kızlar
Geçen hafta:62.7
Bu hafta:62.5
Fark:0.2
Yüzde:0.32
Ahh aynn kuzumm:)
dinlen gulum, doktorunda soyluyor hep zaten.bel ağrım oluyor gülüm sürekli uzanır haldeyim bir bulaşık yıkıyorum belimm 2 ye ayrılıyor sanki çoğu zaman yarım bırakıp biraz dinlenip sonra devam ediyorum.tecrübeli olanlara sordum normalmiş bu ağrılar doğuma kadar böyle oluyormuş.sen nasılsın nasıl gidiyor?
ablam izne ayrildigin kilona (55.1) donene kadar liste disi yarisacaksin.
menulerin duzgun, yuruyus yapiyorsun, regli mi yakin kuzum?maalesef bu haftada aynıyım
tebrikler feyzos:)
canim kacamak yapma, sen sadece kacamak yaptiginda arti cikiyorsun biliyorum.Kızlar çok özr dilerim 200 gr artı çıktım ama kesinlikle kas kütlem artmıştır çoo sıkılaştım artı görünce şaşırmadım ama kusura bakmayın
Gh 5300
Bh 53.200
bu hafta bozmadin Busem biliyorum, regli geliyordur guzelim:)Kizlar eve gelmedik daha bi tanidigin evindeyim kizlari uyuttum yanlarina uzandim sabahki tartildigimi yazmak zorundayim maalesef az da olsa artim var
Gh 61.9
Bh 62.0
F 100
hic bir sey diyemiyorum cunku bozmadim bir haftadir. Alerjim de gecti haplarima kavustum sukur. Regl gelecek sanirim ara ara agri vuruyor. Ozur dilerim.
huysuzluguda 1-2 gune gecer insallah:)Denizin atesi dustu ates sorunumuz kalmadi ama huysuzlugu gecmedi biraz huzursuz. Ben menulere yazmiyorum ozgem ama her sabah bir kupa iciyorum filitre kahve unutuyorum yazmayi bugun de ictimm
Canim bizim gunler tepismece biliyosun. Sabah kahvaltidan sonra ciktik bi yerlere ugradik denize girdik simdi bi tanidiktyiz. Eve gececegiz birazdan. Listeyi gonca yapacaksa biz oturalim dinlenelim... hic inandirici olmadi bu... biraraya geliriz kismi olur da dinlenmeyi dusunemedim birden :)))Cay var canim olmaz mi:)
Listeyi GOnca ablam sagolsun halletmis, ben kontrol ediyorum:)
senin nasil gecti gunun?
amin canim sagol..Ozgecim allah sana guc kuvvet versin. Emin ol ki cok az kadin kendisine tam destek kocayla yaşıyor. Ailelerimiz ve eslerimiz arasında kaliyoruz bazen. Bazen cocuk egitimi konusunda zitliklar yaşıyoruz. Ayni isi yapsanda onlar daha yorgun ve uykusuz oluyor bazen misal biz. Ama senin iki zorlugun daha var hem.gurbettesin hem hamilesin. Esinin is stresi onu baya geriyor sanirim. Hep anlayisli olmaya calisan taraf olmak imkansiz. Koy madem tepkini biraz anlasin seni. Canim bizi biz anliyoruz ne yazik ki sadece
ne guzel dolu dolu gecmis gununuz canim:)Canim bizim gunler tepismece biliyosun. Sabah kahvaltidan sonra ciktik bi yerlere ugradik denize girdik simdi bi tanidiktyiz. Eve gececegiz birazdan. Listeyi gonca yapacaksa biz oturalim dinlenelim... hic inandirici olmadi bu... biraraya geliriz kismi olur da dinlenmeyi dusunemedim birden :)))
aksam yemegi vakti :)Karnim gurulduyor su anda. Bu sesi seviyorum :)
Geçer canim bizde bu aralar biraz sıkıntıya girdik araba kazası yapti 10 günde 2 defa ilki daha fenaydi arabayla su kanalına uçtu Allah korudu haliyle psikolojisi bozuldu alttan alıyorum ama bende ağrı sizi stres öyle yani.düzelir inşallah Rabbim can sağlığı versin.sanki ulkeler arasi ucus yapmista, jetlag olmus gibi kuzular, bugun oyun moyun derken gec yatirmaya calis kuzum :)
ablam hastaligin sonucu, sagligina kavus, eksilerde gelir :)
canimmmm cook sevindim, gozumuz aydinnn :)
feyzoss kopegin asilarini sordun mu sen?
dunden beri benim aklim bunda...
cunku sahipli bile olsa asilarini tam yaptirmayabiliyor bazi insanlar.
hatta kopeklerin asi karneleri oluyor, asi karnesini gormek isteseydin.
canim saglik bu...
hayirli cumalar Ebrum, hayirdir insallah agrin sancin mi vardi gulum?
tebrikler mavisim:)
dinlen gulum, doktorunda soyluyor hep zaten.
sonlara dogru 30 haftadan sonra agrilar, kasilmalar artiyor, endiselenme sakin.
varsin ev isleri beklesin onemli degil.
bende oglanla her zamanki gibiyim iste.
esim son gunlerde isten dolayi stresli, evde hep gergin havalar.
hayirlsii bakalim gulum..
ablam izne ayrildigin kilona (55.1) donene kadar liste disi yarisacaksin.
55.1 olunca yine listeye gireceksin.
hedef kilonu 52 yaptim:)
tekrar hosgeldin aramiza.
nasilsin, her sey yolunda mi?
menulerin duzgun, yuruyus yapiyorsun, regli mi yakin kuzum?
tebrikler feyzos:)
canim kacamak yapma, sen sadece kacamak yaptiginda arti cikiyorsun biliyorum.
demekki bu hafta biraz kacirdin...
bu hafta bozmadin Busem biliyorum, regli geliyordur guzelim:)
huysuzluguda 1-2 gune gecer insallah:)
bende cok seviyorum filtre kahveyi kafeinsiz aldim hupletiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?