Ozge iste eşin yetistirilme durumlariyla ilgili biraz bu. Benim esim de ayni isi yapiyor olmamiza ragmen benden cok calisiyormus psikolojisinde hep. Halbuki biliyorsun aksam 9 dan once oturamiyorum calistigim dönemde. Sen kadinsin senin asli ve dogal gorevlerin bunlar diyor surekli ve ben ne yaparsam yapayim bu fikrini degistiremiyorum. Kavun degil ki dibini kokla da al pandoranin kutusundan bunlar cikti evlendikten sonra. Esinin istegi cok zor bir sey ozge. Ama sen olmaz yapamazsin diye engellemeye calisirsan devaminda hep seni suclayacaktir. Sen engel oldun diyecektir. Sen ona olabilecekleri ve ikinize de bu durumun yaratabilecegi zorluklari acik ve sakince anlattiktan sonra yine ona birak karari ve arkasinda dur bence. Hamileligin verdigi hassaslikla panik olup da sonra pisman olabilecegin birsey soyleme kuzum daha cok tadiniz kacmasin.amin canim sagol..
tam destek es hayalim hic yok zaten Busem, evde oldugum icin nerede tam destek.
benim esimde evdeysen her seyi sen yapacaksin, hatta yaptiklarinda bir is degil zaten zihniyeti var.
aslinda beklentim o kadar dusuk ki , hic destek beklemiyorum, sadece isten gelince yarim saat, 1 saat cocuguyla oynasin yeter..
Esim son 2 haftadir surekli gergin, evde gergin ortamdan cok bunaliyorum.
simdide tip okumayi arastiriyor bir kac gundur...
6 yil daha tip okuyacakmis.
sonra sinavlarina girecek mezun olursa olme essegim olme..
tip okumanin bize masrafida 200.000$.
dun aksam 2 cocukla, bunca zaman sonra nasil tip okuyacaksin dedim diye suclu oldum.
o yuzden saldim cayira Busem, ne yaparlarsa yapsinlar baba ogul...
Asya gelmis gecmis olsun allah korumus.Geçer canim bizde bu aralar biraz sıkıntıya girdik araba kazası yapti 10 günde 2 defa ilki daha fenaydi arabayla su kanalına uçtu Allah korudu haliyle psikolojisi bozuldu alttan alıyorum ama bende ağrı sizi stres öyle yani.düzelir inşallah Rabbim can sağlığı versin.
Sagol canim benim evet çok korktuk ama sukur iyi şimdi ama ustumuzde Karabulut dolanip duruyor maddi sıkıntılar arttı Rabbim yardımcımız olsunAsya gelmis gecmis olsun allah korumus.
cok gecmis olsun canim, Allah beterinden esirgesin.Geçer canim bizde bu aralar biraz sıkıntıya girdik araba kazası yapti 10 günde 2 defa ilki daha fenaydi arabayla su kanalına uçtu Allah korudu haliyle psikolojisi bozuldu alttan alıyorum ama bende ağrı sizi stres öyle yani.düzelir inşallah Rabbim can sağlığı versin.
Busem doktorasi bittigi yilda tip okumak istiyordu.Ozge iste eşin yetistirilme durumlariyla ilgili biraz bu. Benim esim de ayni isi yapiyor olmamiza ragmen benden cok calisiyormus psikolojisinde hep. Halbuki biliyorsun aksam 9 dan once oturamiyorum calistigim dönemde. Sen kadinsin senin asli ve dogal gorevlerin bunlar diyor surekli ve ben ne yaparsam yapayim bu fikrini degistiremiyorum. Kavun degil ki dibini kokla da al pandoranin kutusundan bunlar cikti evlendikten sonra. Esinin istegi cok zor bir sey ozge. Ama sen olmaz yapamazsin diye engellemeye calisirsan devaminda hep seni suclayacaktir. Sen engel oldun diyecektir. Sen ona olabilecekleri ve ikinize de bu durumun yaratabilecegi zorluklari acik ve sakince anlattiktan sonra yine ona birak karari ve arkasinda dur bence. Hamileligin verdigi hassaslikla panik olup da sonra pisman olabilecegin birsey soyleme kuzum daha cok tadiniz kacmasin.
bebek kismetiyle gelir asyam gercekten, bir sure zorluk olup, sonrasinda illaki ferahlik olur canim...Sagol canim benim evet çok korktuk ama sukur iyi şimdi ama ustumuzde Karabulut dolanip duruyor maddi sıkıntılar arttı Rabbim yardımcımız olsun
afiyet olsun canim :)sabah
2dilim tbe
peynir
1yumurta
az recel az tereyagi
domates maydanoz
ogle
yarim kase kabak yemegi
3 cigkofte biraz marul
2yk yogurt
ara
sekerim dustu bir avuc uzum
aksam
1tabak domatesli bulgur pilavi
az et sote
1kase cacik
su cok fazla
spor dinlenme
bende hergun kahve ve filtre kahve iciyorum
seker atmadigim icin yazmiyorum
Tebriklerrrr canısı :)gecen hafta 82.2
bu hafta 82.0
fark -200
buna da sukur
sorun degil canim :)Geçen hafta:54.1
Bu hafta:54
Fark:0.1
Sabitim
Ay ben yoğunluktan yazmayı unuttum
Menün gayet güzel canımm :)sabah
2dilim tbe
peynir
1yumurta
az recel az tereyagi
domates maydanoz
ogle
yarim kase kabak yemegi
3 cigkofte biraz marul
2yk yogurt
ara
sekerim dustu bir avuc uzum
aksam
1tabak domatesli bulgur pilavi
az et sote
1kase cacik
su cok fazla
spor dinlenme
bende hergun kahve ve filtre kahve iciyorum
seker atmadigim icin yazmiyorum
Süperrr
Kuzum ctg de kalp atışları olması gerektiği gibi çıkmadı. Bizim kız meğer uyuyormuş öyle biraz telaşlandırdı bizi. Bir de bakmışın bu akşam hastanedeyiz muhabbeti yaptırdı bize cadı :) ertesi gün sallaya sallaya uyandırdım :)))hayirli cumalar Ebrum, hayirdir insallah agrin sancin mi vardi gulum?
Ellerine sağlık kuzum sonuç maalesef pek iç açıcı değil***4. Takım 478. Etap ***
Mavibocuk (62.7/62.5/0.2/%0.32)
haeshin (61.9/62/+0.1/%-0.16)
melinda23 (63.2/64.9/+1.7/%-2.69)
gogo2405 (65.6/66.7/+1.1/%-0.84)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bolundu.
abesle_istigal (82.2/82/0.2/%0.24)
harpy (74.9///%)bildirimde bulunmadi.
tiffany20 (54.1/54/0.1/%0.18)
happy_moon (53/53.2/+0.2/%-0.38)
KarKralicesi (69.3///%)kilosu sabit
AKovser (54///%)2. kez bildirimde bulunmadi.
Olalla (48.2///%)kilosu sabit izne ayrilmak istiyor.
4. Takim Ortalaması: % - 0.303
***SOSLU FISTIKLAR***
engindenizz (82///%) 445. etapta kilo bildirimi yapmadan 77.7 kilo ile izne ayrildi
oluroylebazen (78///%)kilosu sabit.
393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
saricicek123 (59.9/59.7/0.2/%0.33) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
fyzanur (80/79.80/0.2/%0.25) 429. etapta 66.5 kg ile izne ayrildi.Baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49
Hilositko (55.5///%)
zey zey (57.5/58.5/+1/%-1.74)
fyfyfy (55.1/59.6/+4.5/%-8.17)476. etapta bildirimsiz izne ayrildi.Hedef:52
Saadetim33 (69///%) 449. etapta 63.5 kg ile izne ayrildi.
Alya008 (74/72.9/1.1/%1.49) yeni uye, baslangic kilosu:74, baslangic tarihi:9 Agustos, Hedef:55
Ortalama: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?