Ay cinliyse hareket eden herseyi yer o incire kurban olsun:)))cinli hatun incir yer mi ki, ben ona okyanustan ahtapot tutup goturem en iyisi :)
beni de yemesin :)Ay cinliyse hareket eden herseyi yer o incire kurban olsun:)))
aksam cigerden bolca yeseydin canim, acikirsin..sabah
2yumurta
2lokma balli ekmek
peynir domates biber
ara
1avuc uzum
ogle
1tbk taze fasulye
kuru sogan biber ile
17.00gibi komsum kisir yapmis
zeytinyagli 1kase ondan
2yk yogurt
19.00
1brdk ayran
5findik kadar ciger
su 2lt iciyorum
spor
50dk cok hizli tempo bant
esim cay demlemis
gecmis icin gelecegim
Sakin kizma bilerek yapiyosa da benim kizim da buyuk wc yi tuvalet eğitimini tamamladıktan sonra altina yapmaya basladi tekrardan kendiliginden gecti sukur ama 1 1 bucuk ay kadar ne cektigimi ben bilirimInsallah aslinda guluyor oynuyor bir sorunu esim galiba bile bile yapiyor diyor
Wokta çevirir canli canki yutarbeni de yemesin :)
Canim hakkinizda hayirlisi olsun sen de isteklisin anladigim kadariyla istedikten sonra basarirsintebessumde ettim ablacim eksik olma:)
burada da tip okumak zor oldukca.
2 yil tip oncesi dersleri aliyorsun, sonra 4 yil tip okuyorsun.
ondan sonrada pratisyen hekim olup maas almaya basliyorsun.
tip okurken okul masrraflari icin kredi cekebiliyor yaklasik 200.000$ civari tip okulunun masraflari.
hadi onu hallettik ev, yemek masrafi faturalar vs nasil olacak.
o yuzden ben 4 yil bir bolum okuyayim iyi gelirli, esim bir yandan ben bir yandan 2 koldan kazanir geciniriz.
Akin yarim gun okula gidecek, okul ders saatleri nasil olacak simdiden bilemiyorum ama.
donemde 2-3 ders almam yeterli olacak.
o sure zarfinda da Akin ve bebegi krese birakmam gerekecek.
bu daha makul sanki ablam..
refik hayirli ve agrisiz gecer insallah canim..
abdde hayat avrupadan daha kolay,ozgur vs vs Busem..
esim avrupada da birkac yil calismis, hollanda ve fransada ama hic gitmek istemiyor tekrar..
Busem suan trye donersek, bir daha buraya donusumuz yalan olur.
birde tam Akinin okula baslama sureci geldi Trde baslarsa tekrar buraya donus onun icinde cok zor.
ki trye gelsek ev kredisini hayatta odeyemeyiz.
ayda 2500$ kredimiz. Trde 7500lira neredeyse 1 aylik:))
olmuyor, olmuyor Busem..
tip benim icin degil esim istiyor canim.
ben baska bolumlere bakiyorum.
tip hayatta okuyamam:)
gonder kuzum gonder:)
ohh mis ama satamayip hepsini ben yiyebilirim:))
cok sagol cicegim, bakalim ne gosterecek zaman...
sende mi brutus :)
yutar inan ki canim :)Wokta çevirir canli canki yutar
insallah Busem suan Akin uyudu toefl calisiyorum :)Canim hakkinizda hayirlisi olsun sen de isteklisin anladigim kadariyla istedikten sonra basarirsin
iyi diyeyim iyi olsun canım ya hafta sonu şekerim 250 lere çıktı hemen dün dahiliyeye gittim insülin ayarı yapıldı bebek büyüdükçe sanırım bünyede farklılık yaratıyor çok korktum ama şu şeker hastalığından bıktım ya hani derler ya Allah düşmanıma bile vermesin diye aynen öyle.sen nasılsın bebişler nasılasya_01 nasilsiniz guzelim, her sey yolunda mi?
menude adimlarda efsane :)Menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
11 zeytin
3 tereyagli kayisi
Bol peynir
Roka
Domates
Cig fistik
1 kozlenmis patlican
1 murdum erigi
Aksam
Mangalda dana yüreği şiş
Tavuk
Cig mincir (domates kozlenmis biber sarimsak zeytinyagi)
Kozlenmis biber
2 3 kasik bulgur pilavı
Yogurt ama yarim kg:)))
Spor 200 jj 8908 adim
Su 3 lt gecti daha icerim
Hay Allah cok gecmis olsun canim, neden firladigini dusunuyor doktorlar?iyi diyeyim iyi olsun canım ya hafta sonu şekerim 250 lere çıktı hemen dün dahiliyeye gittim insülin ayarı yapıldı bebek büyüdükçe sanırım bünyede farklılık yaratıyor çok korktum ama şu şeker hastalığından bıktım ya hani derler ya Allah düşmanıma bile vermesin diye aynen öyle.sen nasılsın bebişler nasıl
Ya hicbirseyi az yiyemeyen bunyem yogurdu da abartmadan edemiyor :)))menude adimlarda efsane :)
ben okadar yogurt yesem , uyurum :)
ama bugun mayaladim yogurdumuzu..
evet canım dikkat ediyorum talı dondurma falan ağzıma almıyorum sadece öğünlerime ekmek eklediğim oluyor o da bel ağrısından doğru düzgün yemek çeşiti yapamıyorum sırf karnım doysun diye yediğim şeyler oluyorHay Allah cok gecmis olsun canim, neden firladigini dusunuyor doktorlar?
Sen yediklerine dikkat ediyor musun?
Acil sifalar guzelim.
Bizlerde iyiyiz, Akin oyunlarinda, ben ders calisiyorum, bebekte Allah'a emanet:)
uyumuyorsan sorun yok canim :)Ya hicbirseyi az yiyemeyen bunyem yogurdu da abartmadan edemiyor :)))
canim hizlica 1 cesit yemegini yap tamam.evet canım dikkat ediyorum talı dondurma falan ağzıma almıyorum sadece öğünlerime ekmek eklediğim oluyor o da bel ağrısından doğru düzgün yemek çeşiti yapamıyorum sırf karnım doysun diye yediğim şeyler oluyoretrafta o kadar çok avukat gibi konuşan vardı çocuk olmadığında başta kv dem şimdi Allahın bir kulu demiyor evini temizlemeye el atalım yemeğini yapalım diye,insanlık ölmüş gerçekten habire cinsiyeti sorup duruyorlar başka bir halta yaradıkları yok stres,sıcaklardan,sık idrara çıkma falan yapabilir dedi dr da.Allaha emanetler gülüm yaa
Allah zihin açıklığı versin canıminsallah Busem suan Akin uyudu toefl calisiyorum :)
Kulaklarını tıka herkese canım sekerinide dengede tutmaya çalış yoğurt ye bol bol şekerli bişey yesen bile dengelerevet canım dikkat ediyorum talı dondurma falan ağzıma almıyorum sadece öğünlerime ekmek eklediğim oluyor o da bel ağrısından doğru düzgün yemek çeşiti yapamıyorum sırf karnım doysun diye yediğim şeyler oluyoretrafta o kadar çok avukat gibi konuşan vardı çocuk olmadığında başta kv dem şimdi Allahın bir kulu demiyor evini temizlemeye el atalım yemeğini yapalım diye,insanlık ölmüş gerçekten habire cinsiyeti sorup duruyorlar başka bir halta yaradıkları yok stres,sıcaklardan,sık idrara çıkma falan yapabilir dedi dr da.Allaha emanetler gülüm yaa
sagol ablacim nedense bugun bir acilmayasi tuttu zihnimin :)Allah zihin açıklığı versin canım
Kulaklarını tıka herkese canım sekerinide dengede tutmaya çalış yoğurt ye bol bol şekerli bişey yesen bile dengeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?