stres kilo vermeyi cok zorlastiran bir etken dogru, kafana surekli diyeti takma..Stres den oluyor bence
aksam cigerden bolca yeseydin canim, acikirsin..
parktada cok eglenmissiniz canim, nasil oldu kizlar?yiyemedim canim ya karnim cok sistiiii
asyam ac gezdi bugun ne yese cikardiparktada cok eglenmissiniz canim, nasil oldu kizlar?
saati degistirmekle iyi yapmissin canim.Yawrukush
normalde sporu ogle vakti yaptim hep
sasirtmak icin aksama cektim bu hafta hemde kucuk uyurken buyuk findigimlada basbasa vakit gecirmek icin
spordan sonra 1cay bardagi sut 10 badem yedim sakincalimi
tansiyonum dusuyor hemen dogrumu yaptim bilemedim
zeynepcim sabret canim ya
cok şükür canim saglik acisindan hersey yolunda ev ailede oyle tek isle ilgili pruzlukler var onada sabir bakalim.
tamam canim.
yaa 2 haftadir cumalari bile gec bildirim yapiyorum o bile beni rahatsiz ediyor işte
istahlari yoktur canim, hastayken bizde yiyemiyoruz ki yemek..asyam ac gezdi bugun ne yese cikardi
lavas yedi ikiside sadece
ac ac yattilar renkleri bembeyaz
salgin varmis sanirim
yarin iyi olurlar umarim
yoksa dr.a
ya cok kotu...istahlari yoktur canim, hastayken bizde yiyemiyoruz ki yemek..
iyilesirler yarina insallah.
bizim burada da arkadaslarin cocuklarinda el ayak agiz hastaligi salgini var.
cok fena kuzular
evet canim Allah dermansiz dert vermesin..ya cok kotu...
cocuklar hasta olmadan buyuse keskee
dunya cok guzel olurdu...
Allahim dermansiz dert vermesin
bunlar kucuk seyler
cok sukur halimize yine de canim ya
Canım selam k.validemi pazartesi akşam evine bıraktık ve bende annemlere geçtim cumartesi akşama kadar annemlerde olucam. Kardeşim evlilik hazırlığı devam ediyor haftaya pazar nikah var nasipse sen nasılsın?bunlar rahat rahat olur canimin ici sen hic merak etme.
yolcu ettin mi misafirini?
canim istifan insallah daha guzel, daha iyi islere kapi acsin Nenam, bizde azicik senle ozlem gideririz:)
yemek yeee artik, bugun ne guzel yemekler hazirlamissin, ellerine saglik :)
super, super superrr ohh ohhh:)
canim jilian bebek olma ihtimaline karsilik agir bir spor, tehlikeli olabilir.
sen leslie yap guzel guzel..
kizz sen nerelerdesin?
dugun yarin degil mi guzelim?
evet kuzum bu hafta mecburen izne ayirdim seni..
ne var ne yok, iyi misn, cok merak ettik...
yine bir dolu yorulmussun guzelim..
ama misafirinizde gitti, artik biraz sakin takilirsiniz insallah.
cok guzel regliye ragmen ablam :)
Boşver onları kafaya takma onlar seni taksınlar bi zaman sonra fesatliklari hayranliga dönüşecekKalori yapmaz mi ?günlük listemin disina çıkıp kilo veremekten korkuyorum ilk 1 ay kimsenin haberi yokken rahatim diyetten ama kayinvalidem eltim herkes ogrendi ve kimse inanmıyor basaracagima
Kaptancigim nqpyosunuz ben geri geldim fakat internetim yok hala internet skntilari çekmektedir :) ama bu kış kesinlikle internet baglatcam ewe :) komşunun kızını kafaladim beraber diyete başladık. İnternet yapınca bildirimleri başlıcam belki komşunun kızını buraya yönlendiririm :) görüşmek diliyle muckkkCanlarim hepinize iyi istirahatler.
Yaa sorma anca farkettim
Bugunde hava nasil kapali, 2 gundur yagmur yagiyor..
Hic disarida cikilmiyor ama Allahtan biraz serinledi.
Is yerinde esim ve ekip arkadaslari cok yogunlar ama canlar esime buyuk patron Stephaniedun mail atmis, gecen hafta gosterdiginiz performansinizdan dolayi tesekkurler diye.
Icimiz rahatladi cok sukur.
Dua eden, surekli soran tum arkadaslarima cok tesekkur ederim, iyiki varsiniz.
Dipnot:Toplanti falan olmadi yalniz, sade bu mesaj...
Hehehehh sorular mükemmel hoşgeldin canım :)Merve evlendimi olalls evlendimi kovser hala bekar mi kızlar
Canim kpss de matematik degil tarih ve guncel bilgiler belirleyici ayrica alan sinavi var artik bolumunun sansi cok. Sadece su handikap var az alim oluyor felsefe grubundan. Formasyonun var mi
anne evinin tadini cikart Senayim:)Canım selam k.validemi pazartesi akşam evine bıraktık ve bende annemlere geçtim cumartesi akşama kadar annemlerde olucam. Kardeşim evlilik hazırlığı devam ediyor haftaya pazar nikah var nasipse sen nasılsın?
Nasilsin canim, senden haber almak ne guzel:)Kaptancigim nqpyosunuz ben geri geldim fakat internetim yok hala internet skntilari çekmektedir :) ama bu kış kesinlikle internet baglatcam ewe :) komşunun kızını kafaladim beraber diyete başladık. İnternet yapınca bildirimleri başlıcam belki komşunun kızını buraya yönlendiririm :) görüşmek diliyle muckkk
canim oglen ekmek arasi, aksam ekmek arasi, sabah 1 pogaca cok olmus..Salı
Sabah
1yumurta
1puaça
1dilim peynir
1 kaşık krem peynir
1diliö salam
2çay kaşığı reçel
Ara
Sıkma portakal suyu
Öğle
1kumru
Akşam
Çeyrek kokoreç
Yarım ayran
7km yürüme (tempolu değil)
2litre su
Mervisin 22agustos ve 25 agustosta dugunleri insallah canim.Merve evlendimi olalls evlendimi kovser hala bekar mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?