Ne guzel canim, cok sanslisin..EVet hatta çok yakın oturuyoruz 5 dakika mesafede
canim saat 22de bu isareti @ koyup benim adimi yazacaksin buraya.Bu arada ben nasıl etiketlicem sonucu yazmak ićin
oo super canim, nasilsin gorusmeyeli?
canim buyuk ihtimal ödem 3 gundur wc cikamiyordum simdiden kalmadi bile merak etme
canim liste disi grubun takima negatif anlamda bir etkisi yok biliyorsun.Yawrukush özgem canim ben liste disida olsa yarismim. baksana gelemiyorum gelemeyincede kendimi kotu hissediyorum.
is saatinde giremiyorum haftanin 3 gunu aksam mesai ayin 2 gunu ctesi calisiyorum bizim sirket abartti da abartti sikiyorum disimi.
whatsapp grubundan cikmak yada burdan tamamen kopmak istemiyorum ama liste disindaki gruptada olmim o zamanda kendimi sorumlu hissediyorum
sen ne dersin ?
izne ayirdik ama geri geleceksin diye ayirdik haberin olsun :)Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim . evet iyiyim aksilikler pesimi birakmadi :) oyuzden gelemedim kac haftadir .gogo2405
Tesekkur ederim izne ayirdigin icin sen bir tanesin su an gozumde dunyada bir benzerin yok harikasinYawrukush :))
Evet bugun dugun .. yarisma varmis bende gelinligimle ziplarim :)))
Neyse hoscakalin bir kac hafta sonra gelicem ama mezun olmaya :))
Sizleri cokk seviyorum
canim eksik olma, aslinda esim meslegini seviyor ama biz Abdde yasiyoruz ve burasi Turkiye gibi degil.Bence eşin hayalini kurduğu işi yapmak istiyor doktorluk gerçekten güzel bir meslek biraz sıkıntıya düşersiniz belki ama doktor olursada gelicekde hiç sıkıntı yaşamazsınız çocuklar bir şekilde büyüyüp gidiyorlar bence de sen güzel bir bölüm seç eşine destek ol ondan sonrası sizin için kolay olucaktır allah yardımcınız olsun:)))
cok sagol Kadriyem :)ozgecim
Allah yardimcin olsun
toplanti olmadi canim, asiri yogunlar, dun 11bucukta geldi eve, ama bu deli gibi calismanin karsiliginda dun patronu mail atmis, performansindan dolayi tesekkur etmis, cok sukur..Yawrukush eşinin toplantısı ne oldu canım ?
kayit isleri bitti mi kuzum?Yawrukush canım ben iki gündür okul kayıt işleriyle uğraşıyorum bu yüzden hep ayak üstü dışarda ne bulursam yedim . menülerim ondan eksik . spor olayına gelirsek okadar çok yürüdümki 1 haftalık sporumu 2 günde yaptım heralde :) çok şükür bitti kayıt işleri . artık eski düzenime dönebilirim :)
cok guzel olmus canim :)dünkü menüm
sabah
2 dilim kepekli kaşarlı tost
yarım bardak yarım yağlı süt
3 fındık ,2 badem
1 bardak şekersiz nescafe
ögle
1 kase corba
1 kase cacık
izmir köfte,bulgur pilavı
1 nescafe
3 badem. 4 kaju
spor sonrası yarım bardak kefir
akşam
bir tabak domatesli bulgur pilavı
1 kase cacık
4badem-4kaju
4 tane antep fıstıgı
yatmadan önce cay bardagından az yarım yaglı süt
20 dkk yürüyüş
27 dakka jillian ama ben hareketleri başka şeyler yaptım
10 dakka sqauta
4 lt su
iddiali ol, silip supurecegim madalyalari de:)iddalı degilim
oo super canim, nasilsin gorusmeyeli?
canim liste disi grubun takima negatif anlamda bir etkisi yok biliyorsun.
kilo vermeye devam edeceksen ve beni liste disi motive eidyor diyorsan bizim icin hic sorun yok.
ama tavsiyem hem buraya hem watsap grubuna, firsat buldukca katilman, ne kadar olursa canim:)
Tarlaya gittim kuzum:)tiffany20 koy guzelim, bugun ne isler yaptin?
tebessumde ettim ablacim eksik olma:)Canım benim azcık tebessüm ettireyim dedim. Amerika'da yaşam zor gerçekten masraf fazla gelir yüksek olsun diye iyi bi iş gerekli eşin tıp okumak istiyor Amerika nasıl Bilmem Türkiye ile kiyasliyorum 6 sene tıp oku pratisyen oluyorsun üstüne en az 4 sene uzmanlık okunuyor ki okulda değil üniversite hastanesi yada eğitim araştırma hastanesinde asistan olarak uzmanlık okunuyor asistanlık tiptanda zor birbirinizi göremezsiniz o derece ama daha makul bölümler arastirsaniz okulu daha kısa sürede bitecek. Sen bebeği kime bırakacaksın inşallah kresler minikken aliyolardir ki dediğin gibi pahalı .Allah yardımcınız olsun inşallah bebiş nasibiyle gelecek eşin çok daha iyi bir iş bulur kendini üzmesin bu kadar
Ah kuzum benim bugunmu düğün herşey gönlünce olsun çok mutlu ol inşallah. Iznin ve evliliğin tadını çıkar canım iki cuma gelmek zorunda değilsin ama bizleride habersiz bırakma lütfen. @Ollalla
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım
refik hayirli ve agrisiz gecer insallah canim..gunaydin kuzular
bugun refikle uyandimmm
cok guzel agrilar getirmissss masaalllahh
dun esim yarin yemek yapma disari cikalim dedi....
bugun butun gunumu kizlara ayirma niyetim var...
bol oyunlu sifir kacamakli musmutlu bir gun olsunnnnnn
abdde hayat avrupadan daha kolay,ozgur vs vs Busem..Ozge abd den turkiyeye gelmek yerine baska bir ulkeye de gecebilirsiniz mesleklerinizin cok para ettigi. Bildigin kadariyla avrupada ogretmen maasi cok yuksek beden egitimine cok onem veriliyor. En azindan hollanda ve fransa da oyle.
Busem suan trye donersek, bir daha buraya donusumuz yalan olur.Canim eline sağlık. Da ben su sizin ise takildim. Kuzum cok zorlanirsin universiteye girmek kolay okuma zor sizin oralarda. Baska is yapamaz misin. Ozgecim ya. Esin tip bolumunu tr de okusa daha ucuz ve kolay olur denkligi olan bi uni de. Abd den bir sure tr ye gelip burda idare edebilseniz en azindan 4 yil kadar sonra uzmanligi icin oraya donseniz olmuyor mu. Ev kredisini odemek icin bur yol dusunseniz trden. Burada calisabilirsin ailen ankarada cocuklari onlar idare ederler belki. Aylik odemeni ne kadar krediye. Yani bilmiyorum abd ye arada giris cikis yapip 4 yil idare etsenz
tip benim icin degil esim istiyor canim.offff smdi gördüm ben bunu
iki cocukla cokda iyi okursun bence.
ne okucaksın bellimi?
tıp cok yorucu olmazmı? ya
gonder kuzum gonder:)
cok sagol cicegim, bakalim ne gosterecek zaman...Hayırlı günler kızlar
dünkü menüm
Sabah: 2 çavdar, domates, peynir, zeytin
Öğlen: 4 dilim kıymalı pide
Akşam: yeşil fasulye, yoğurt
Su: 1,5 lt , spor yine yok
Yawrukush zaten çok tempolu bi hayatın var dahada yoğunlaşacaksın Allah yardımcın olsun, eşinle anlaşma yap ama, her konuda mümkünse artık yardımcı olsun sana :)
@Ollalla canım bir ömür boyu mutluluklar
sende mi brutus :)en paspal hlimle selam ederim sana
pasta bakıyorum. bende yarışmaya giricem
sen naban
is durumlarida duzene girer zamanla insallah Zeynebim..
cok şükür canim saglik acisindan hersey yolunda ev ailede oyle tek isle ilgili pruzlukler var onada sabir bakalim.
tamam canim.
yaa 2 haftadir cumalari bile gec bildirim yapiyorum o bile beni rahatsiz ediyor işte
oh daha ne olsun :)Tarlaya gittim kuzum:)
Spor yaptım bol ter attım bugün
dondurma ve cokokreme kucuk bir talfi gelir kzuum :)
canim abdde universite sinavi diye birsey yok.benim planlarımda da bu iki yıllık okulumu bitirmek , 28 imdede tıpa başlamak var :) ama sizin maddi durumunuz 2 çocukla nasıl el verecek canım ya , Allah yardımcınız olsun inşallah , sen çalışsan bile bebeklerin kreş parası felan nasıl yetecek ,eşininde okurken bir sürü masrafı olacak . bide eşin kazanabilecekmi tıpı oda var . mühendislikle tıp çok uzak şeyler . ilgisi yoksa yapamaz ,çabuk pes eder zaten .
cok guzel canim :)Bugun ku menum
Kahvalti 10:30
2 haslanmis yumurta
7 zeytin
Domates
12:00 yeşil cay
Öğlen 13:30
10 badem
1 muz
3 y.k baharatli yogurt
16:30 ara öğün
14 tane yesil uzum
1 cay bardagi sari leblebi
Aksam 18:00
7 y.k zeytinyağlı fasulye
4 y.k yogurt
Yagsiz salata
19 da yesil cay
22 de yesil cay
7 bardak su
20 dk spor
tamam ablacim :)Bi uğradım fazla jj yapamadım karın ağrısı birazda bulantı var malum refik durumları az sonra gelirim yine
is durumlarida duzene girer zamanla insallah Zeynebim..
sen rahat ol problem yok takimla ilgili..
cok guzel canim tebrikler :)
cok guzel bir gun olmus ablacim :)Menümü yazayım
Sabah çiğ çerez bi avuç 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin çeyrek şeftali çeyrek armut 2 mürdüm eriği
Öğlen tavuk durum ayran
Akşam bi avuç çiğ çerez 2 çiğköfte kefir çeyrek armut
Su 2 lt kahve 2 ara ogün
Spor 6000 adım 15 dk leslie 350 jjYawrukush kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?