- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Demekki normal bak senin kizindada olmuşSakin kizma bilerek yapiyosa da benim kizim da buyuk wc yi tuvalet eğitimini tamamladıktan sonra altina yapmaya basladi tekrardan kendiliginden gecti sukur ama 1 1 bucuk ay kadar ne cektigimi ben bilirim
canim arada hepimiz moralsiz, keyifsiz oluyoruz.Ben bir tuhafim bugun kizlar ac gibiyim degil gibiyim 1.5 aydir diyetteyim ilkkez oluyor suan bir tuhaf hissediyorum
Galiba bide esim gec gelip yiyor oğlanda gece yer cok acıkıyor bugunlerde onlara gece hazirlamak stres yapıyor galibacanim arada hepimiz moralsiz, keyifsiz oluyoruz.
aclik hissin varsa, salatalik, yogurt ye.
ya da bir bardak sut icin.
bugunde oglanin pesine yoruldun ondan olabilir..
olabilir sende onlarla 1 kase yogurt ye.Galiba bide esim gec gelip yiyor oğlanda gece yer cok acıkıyor bugunlerde onlara gece hazirlamak stres yapıyor galiba
Kalori yapmaz mi ?günlük listemin disina çıkıp kilo veremekten korkuyorum ilk 1 ay kimsenin haberi yokken rahatim diyetten ama kayinvalidem eltim herkes ogrendi ve kimse inanmıyor basaracagimaolabilir sende onlarla 1 kase yogurt ye.
1 salatalik ye mesela.
ya da salata yap bir kase.
1 bardak sutte olur.
onlarin yaninda takil :)
canim dilersen diyetisyenine danis.Kalori yapmaz mi ?günlük listemin disina çıkıp kilo veremekten korkuyorum ilk 1 ay kimsenin haberi yokken rahatim diyetten ama kayinvalidem eltim herkes ogrendi ve kimse inanmıyor basaracagima
baskalarinin ne dusundugunu bu kadar onemseme.Esim agzindan kacirmasa daha iyiydi simdi pazar gununden beri bir gerginlik var ustumde
Diyetisyenim listenib disina cikma dedi benim vucudum da yag orani cok ama cok fazlaymis ilk 1 ay disini sık dedi bakalimcanim dilersen diyetisyenine danis.
ama aksam yemeginden sonra bu saydigim seyler sana kilo aldirmaz.
aclik hissedersen bunlardan yiyebilirsin.
Aynen amannnn veremessem de kendime versemde. Diyetisyenim sakın kendini baskalariyla kiyaslama herkesin metabolizma hizi troid hizi farklidir yasam sekli ruh hali dedi yani 1. Kişi ayni listeyle 5 kilo verirken digeri 1 kilo verebilir dedi. Onemli olan az az da olsa verebilmek dedibaskalarinin ne dusundugunu bu kadar onemseme.
sen kendin icin, sagligin icin kilo vermek istiyorsun.
istedikten sonrada basarirsin, gerisi teferruat canim..
Canim sen aksaraylimisin aksaraydami yasiyosun is geregi filan bende aksarayliyimdaDiyetisyenim listenib disina cikma dedi benim vucudum da yag orani cok ama cok fazlaymis ilk 1 ay disini sık dedi bakalim
tamam canim diyetine uy o halde :)Diyetisyenim listenib disina cikma dedi benim vucudum da yag orani cok ama cok fazlaymis ilk 1 ay disini sık dedi bakalim
Ben aslen Alsaray lim canim ama konyaya geldik esimin isi dolasiylaCanim sen aksaraylimisin aksaraydami yasiyosun is geregi filan bende aksarayliyimda
seyhan hatun nasilsiiinnn :)Canim sen aksaraylimisin aksaraydami yasiyosun is geregi filan bende aksarayliyimda
Stres den oluyor bencetamam canim diyetine uy o halde :)
Allah icinize sindirsin, insallah istediginiz gibi olur ablacim :)Kizlar banyoyu tadilat yaptiriyoruz bitince gelirim insallah cokkk para istedi usta umarim deger canlar
İnsallahKizlar banyoyu tadilat yaptiriyoruz bitince gelirim insallah cokkk para istedi usta umarim deger canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?