Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol hic altina yapmazdi kuzum simdide damla damla kaciyor bir kerede yapsa rahtlayacak birazda bilerek yapiyor gibi sanki. Ne yapcagimi sasirdim dr a uzagiz gidemedim bugun
canim enfeksiyon varsa o yuzden azar azar yapiyordur.
yanmasi vardir belki.
yarin bir doktora gotursen canim..

Kızmıyoruz ama inan yoruldum dun beri en az 7 8 kez hali ve yerleri sildim elbise degistirdim
canim bundan birkac hafta once benim oglan her gece en az 2-3 kez yatagini islatiyordu.
gunduz de defalarca hatirlatmama ragmen kesin camasirina kaciriyordu.
gece gunduz, temizlemedigim hali, makina makina yikanmadik camasir kalmamisti.
sinirlerim lacka olmustu ama ustune gitmedim 2 hafta kadar surdu belki daha cok da olabilir.
Fakat cok sukur simdi eski duzene dondu.
bazen bir seyden etkileniyorlar, usutuyorlar, belki kotu ruya vs goruyorlar etkileniyorlar.
cok yoruluyorsun tahmin ediyorum ama gececek canim..

Insallah canim yatak islatma durumu yok su an cok sukur

gogo2405 ablalarin guzeli ise gittin mi?
@haeshin sende ne var ne yok uzaktan cok sevdigim hatun:)
Bugün evdeydim canım yarın ve perşembe işteyim sonra 3 gün evdeyim
Gözünüz aydın yoluna girecek herşey inşallah

Bugünkü menüm
Sabah
3 zeytin
İki dilim haşlanmış yumurta
İki çatal omlet
İki dilim peynir
Domates salatalık

Öğlen
4yk taze fasulye
Yarım Kâse yoğurt

Ara :yarım salkım üzüm

Akşam

4yk kıymalı makarna
Yarım Kâse cacık

Spor:45 dakika bisiklet bancy Camping
Su:10 bardak

Yawrukush özgem canim ben liste disida olsa yarismim. baksana gelemiyorum gelemeyincede kendimi kotu hissediyorum.
is saatinde giremiyorum haftanin 3 gunu aksam mesai ayin 2 gunu ctesi calisiyorum bizim sirket abartti da abartti sikiyorum disimi.
whatsapp grubundan cikmak yada burdan tamamen kopmak istemiyorum ama liste disindaki gruptada olmim o zamanda kendimi sorumlu hissediyorum
sen ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…