- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Insallah aslinda guluyor oynuyor bir sorunu esim galiba bile bile yapiyor diyorCok gecmis olsun canim, bayagi yogun gecmis gunun.
Insallah kuzun toparlanir hemen..
cinli hatun incir yer mi ki, ben ona okyanustan ahtapot tutup goturem en iyisi :)Anam o stepne midir fani midir elleri dert gormesin hatunun. Icimizi rahatlatti su an takimcak. Kuzum islerin yoluna girmesine cok sevindim burdan incir yollim mi stepneye :))
canim enfeksiyon varsa o yuzden azar azar yapiyordur.Sagol hic altina yapmazdi kuzum simdide damla damla kaciyor bir kerede yapsa rahtlayacak birazda bilerek yapiyor gibi sanki. Ne yapcagimi sasirdim dr a uzagiz gidemedim bugun
bilerek yapiyorsa bile, hic kizmayin, alttan alarak bu sureci gecirmeye calisin canim..Insallah aslinda guluyor oynuyor bir sorunu esim galiba bile bile yapiyor diyor
Kızmıyoruz ama inan yoruldum dun beri en az 7 8 kez hali ve yerleri sildim elbise degistirdimbilerek yapiyorsa bile, hic kizmayin, alttan alarak bu sureci gecirmeye calisin canim..
canim bundan birkac hafta once benim oglan her gece en az 2-3 kez yatagini islatiyordu.Kızmıyoruz ama inan yoruldum dun beri en az 7 8 kez hali ve yerleri sildim elbise degistirdim
Insallah goturecegim bakalımcanim enfeksiyon varsa o yuzden azar azar yapiyordur.
yanmasi vardir belki.
yarin bir doktora gotursen canim..
Insallah canim yatak islatma durumu yok su an cok sukurcanim bundan birkac hafta once benim oglan her gece en az 2-3 kez yatagini islatiyordu.
gunduz de defalarca hatirlatmama ragmen kesin camasirina kaciriyordu.
gece gunduz, temizlemedigim hali, makina makina yikanmadik camasir kalmamisti.
sinirlerim lacka olmustu ama ustune gitmedim 2 hafta kadar surdu belki daha cok da olabilir.
Fakat cok sukur simdi eski duzene dondu.
bazen bir seyden etkileniyorlar, usutuyorlar, belki kotu ruya vs goruyorlar etkileniyorlar.
cok yoruluyorsun tahmin ediyorum ama gececek canim..
Bugün evdeydim canım yarın ve perşembe işteyim sonra 3 gün evdeyim
Gözünüz aydın yoluna girecek herşey inşallahBugunde hava nasil kapali, 2 gundur yagmur yagiyor..
Hic disarida cikilmiyor ama Allahtan biraz serinledi.
Is yerinde esim ve ekip arkadaslari cok yogunlar ama canlar esime buyuk patron Stephaniedun mail atmis, gecen hafta gosterdiginiz performansinizdan dolayi tesekkurler diye.
Icimiz rahatladi cok sukur.
Dua eden, surekli soran tum arkadaslarima cok tesekkur ederim, iyiki varsiniz.
Dipnot:Toplanti falan olmadi yalniz, sade bu mesaj...
Evet benden bugün pek umut yok gibi bugün ablamlara gittim yapabildiğim kadar yaptım çok yoruldum ama sanıyorum sonuncuyum
oda iyi bir sey canim cok sukur..Insallah canim yatak islatma durumu yok su an cok sukur
bu hafta bol dinlenmeliymis ablacim cok sevindim.Bugün evdeydim canım yarın ve perşembe işteyim sonra 3 gün evdeyim
Gözünüz aydın yoluna girecek herşey inşallah
belli olmaz canim ,diger arkadaslar cok yapmadiysa derece gelir:)Slm
Evet benden bugün pek umut yok gibi bugün ablamlara gittim yapabildiğim kadar yaptım çok yoruldum ama sanıyorum sonuncuyum((
EVet hatta çok yakın oturuyoruz 5 dakika mesafedebelli olmaz canim ,diger arkadaslar cok yapmadiysa derece gelir:)
ablanlar ayni sehirde mi sizinle?
1 kilo almissin guzelim, nasil oldu boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?