cicegim spor neden yapamadin?hayırlı geceler
dünki menüm: 1 poaça, domates, zeytin
.öğlen: 5 kaşık bulgur, 3 köfte, yoğurt
Akşam: patlıcan oturma, yeşillik, 1 dilim ekmek
Bugün
Sabah: 2 dilim çavdar,1 yumurta, zeytin
Öğlen: patates kızartması, yarım dilim ekmek
Akşam: patlıcan
anladim canim ,hep geziyorsun hiiic goremiyoruz seni, gelde 2 lafin belini kiralim :)Canımcım izmirde biraz zorlanıyorum bugün de öyle oldu hatta
oyy evinde is, annende is, dugun kosturmacasi Allah yardimciniz olsun Senayim..Sorma canım koşturuyoruz inanki zor bu düğün dernek işleri. Yarın annemin mutfak dolaplarını silicem cumartesi çeyizi götürüyo olucaz inşallah
kiz miydi kardesin canim, benim neden erkek gibi kalmis aklimda.Canım haftaya perşembe erkek kınası cuma bizim kına pazar nikah. Düğün yapmicaz. Çok az kaldı hayırlısı ile 28 ağustos pazar bitecek ve ben eylül başında tatile gideceğim inşAllh
canim bugunluk boyle olsun ama listeye girdikten sonra odulleri cuma ve cumartesi yapiyoruz aklinda olsun guzelim:)Slm arkadaşlar hepinize iyigeceler misafirlikteydik azönce geldik eve bugün giremedim nete bugünkü menümü abarttım biraz kaçamak yaptım neyse ödül günüm olsun bugün de böyle geçti:))
patates tava kizartma mi canim?Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 salkım üzüm
Ara:Türk kahvesi
Öğlen
4 kaşık patates tava
Yarım Kâse yoğurt
Akşam
Tavuk mangal
Yarım pide
İkisaat sonra 1 külah dondurma
Spor:45 dakika bisiklet 20 mekik 50 jj
Su:3,5litre
Hosgeldin Deryacim, senden haber almak ne guzel.Gunaydinn günaydın :)))
Biiirrr sürü işler hallettim izinimde, sizleri çok özledim...
Kasık fıtığı ameliyatı oldum iyiyim 2 ay spor yasak dedi dr um. Daha bu ayın 26 sında 1 ay olacak. Çok çirkin kilolar aldim, kötü karbonhidratlara düştüm. Spor da yapamayınca motivasyonum maalesef tamamen uçtu. Sizleri tek tek çok özledim sizler neler yaptınız keyfiniz nasıl. Yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmisler ne güzel etmişler :)
Şu spor meselesi hallolsun döneceğim inşallah.
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | ODUL | - | |||||
haeshin | - | ||||||
gogo2405 | 50M | - | |||||
tiffany20 | ODUL | 50S | - | - | |||
happy_moon | - | ODUL | - | - | - | - | |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | ||||
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | - |
Alya008 | - | 100IA | - | ||||
tembel hatun | - | - | - | ||||
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | |||
fyzanur | - | - | - | - | - | - | |
oluroylebazen | - | - | ODUL | 5DK Y | 10DK Y | 5DK Y | - |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
Hoşgeldin deryacim çok geçmiş olsun iyileş sen spor Kolay yaparsın. Ben iyiyim şükür bıraktığın gibi.Gunaydinn günaydın :)))
Kasık fıtığı ameliyatı oldum iyiyim 2 ay spor yasak dedi dr um. Daha bu ayın 26 sında 1 ay olacak. Çok çirkin kilolar aldim, kötü karbonhidratlara düştüm. Spor da yapamayınca motivasyonum maalesef tamamen uçtu. Sizleri tek tek çok özledim sizler neler yaptınız keyfiniz nasıl. Yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmisler ne güzel etmişler :)
Gunaydinn günaydın :)))
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - - Mavibocuk - - - - - - - melinda23 - - 100IA - - - - abesle_istigal DINLENME ODUL ??? - haeshin 100JJ - gogo2405 50M 100JJ 50M - tiffany20 ODUL 50S - - happy_moon - ODUL - - - - AKovser - - - - - - - KarKralicesi - 10DK Y - - fyfyfy - - - - - - - Alya008 - 100IA - tembel hatun - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - 100IA 50S 50M - - fyzanur - - - - - - oluroylebazen - - ODUL 5DK Y 10DK Y 5DK Y - engindenizz - - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
iyi değil aslında bi yerdede Türkiye'de çalışmak.cok guzelmis of Turkiye'de calismak ne guzel..
Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun Allah şifa versinGunaydinn günaydın :)))
Ev tipi baskuller dogru göstermiyor mesela annem diyetisyende tartilmis 79 cikmis bizde tartildi 1 gun sonra 81.6 cikti ben mesela dun tartilayim dedim 82 ciktim oglumsa 15 kilo cikti oysa 17 kilo bugün oğlumu yine yarttim 17 cikti diyetisyenim en iyisi ayda 1 tartiya cikmak diyor hep kafan karismaz hem demorilze olmasin dedi doğruymuşdün akşam tartıldım. güzeldi sonuc
71 dim. cünkü. şuan 70
ya tartımı yeni aldım bozukmuki acaba
Aynen biliyorum cuma günleri ödül ama misafirlikte olunca aslında tavuk ızgara benim tek kaçamağım yarım pide ve dondurma yine tüm gün diyetimi uygulamıştım akşam biraz geç yiyince kötü oldu:)))cicegim spor neden yapamadin?
anladim canim ,hep geziyorsun hiiic goremiyoruz seni, gelde 2 lafin belini kiralim :)
oyy evinde is, annende is, dugun kosturmacasi Allah yardimciniz olsun Senayim..
kiz miydi kardesin canim, benim neden erkek gibi kalmis aklimda.
Allah mutlu ,mesut etsin insallah..
Bir sey kalmamis Senaycim atlatirsiniz hayirlisiyla..
canim bugunluk boyle olsun ama listeye girdikten sonra odulleri cuma ve cumartesi yapiyoruz aklinda olsun guzelim:)
patates tava kizartma mi canim?
dondurma odul olmus:)
Hosgeldin Deryacim, senden haber almak ne guzel.
Tekrardan cok buyuk gecmis olsun.
Sen sagligina kavus da kilo vermek bizim ata meslegimiz :)
Kuzular nasillar?
Biz Akinla ayni kosturmaca devam, bebiste 24 haftalik oldu cok sukur:)
Bende cok guzel kilolar aldim yani.
Bekliyoruz canim:)
ya öyle bende diyetisyenimde 1kğ hep eksik cıkardım evdekinden.Ev tipi baskuller dogru göstermiyor mesela annem diyetisyende tartilmis 79 cikmis bizde tartildi 1 gun sonra 81.6 cikti ben mesela dun tartilayim dedim 82 ciktim oglumsa 15 kilo cikti oysa 17 kilo bugün oğlumu yine yarttim 17 cikti diyetisyenim en iyisi ayda 1 tartiya cikmak diyor hep kafan karismaz hem demorilze olmasin dedi doğruymuş
Aslında benim tartım birebir doğru çıkıyo dijital yeni çıkan modellerinden ben ćok memnunum daha önceki tartım hep yanlış çıkıyordu tartıyla alâkalıya öyle bende diyetisyenimde 1kğ hep eksik cıkardım evdekinden.
sinir oldum ama ya
parkeye koydugumda 76 gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?