Benimkide digital yeni aldım 2 hafta olmadi. Belki markayla alakalıdır ama Diyetisyenin dediği dogru bence.Aslında benim tartım birebir doğru çıkıyo dijital yeni çıkan modellerinden ben ćok memnunum daha önceki tartım hep yanlış çıkıyordu tartıyla alâkalı
Gecmis olsunGecede uyuyamadım bizim minik yataktan düştü gece ağladı beşiğinden alıp yanımıza yatırdım sonra eşim suyunu getirin derken oda arkasından gitmek istemiş bende oanda uykuya dalmışım oanda olan oldu gece gece canım sıkıldı allahtan kafası terliğin üzerine geldi betona gelseydi kötü olurdu(
benkide dijital. medisana markası. 3-4 ay oldu alalıAslında benim tartım birebir doğru çıkıyo dijital yeni çıkan modellerinden ben ćok memnunum daha önceki tartım hep yanlış çıkıyordu tartıyla alâkalı
Günaydın canım bugün ben cuma sandım çıktım tartıldım 52 leri gördüm tam buraya yazıyodun annem binlaf arasında bugünde perşembe dedi :))) yarın söylim tartımı4. takimin citir hatunlari gunaydin, gununuz cook mutlu gecsin.
Cumaya son gun, bugunu kacamaksiz, hafif gecirelim.
Aksam yemegini cok gec yemeyin canlar.
Agir egzersizlerden kacinin ya da bugun dinlenin.
Yarin basgul hepimizi guldursun, notamiz silinsin insallah.
Eki Görüntüle 1872080
Sana da canım günaydnngunaydinnn
Günaydın canımmGünaydın mutlu gunler
Günaydın canım bugün ben cuma sandım çıktım tartıldım 52 leri gördüm tam buraya yazıyodun annem binlaf arasında bugünde perşembe dedi :))) yarın söylim tartımı
Sana da canım günaydnn
Günaydın canımm
Geçmiş olsun canım düşe kalka büyüyorlar çocuklar neyseki terlik varmışGecede uyuyamadım bizim minik yataktan düştü gece ağladı beşiğinden alıp yanımıza yatırdım sonra eşim suyunu getirin derken oda arkasından gitmek istemiş bende oanda uykuya dalmışım oanda olan oldu gece gece canım sıkıldı allahtan kafası terliğin üzerine geldi betona gelseydi kötü olurdu(
Emeklerine sağlık canım teşekkürlerMerhaba 4. takımcım,
460-478 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47713393
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
herkes denizdemi acaba abla nedersinTakım ahalisi neredesiniz geliyom gidiyom kimse yok yarın cuma herkes sporu yapıyo yoksa
hoşgeldin canımHerkese merhabalar canlar,
cok atraksiyonlu bir gece yasadik, kahvaltiyi hazirliyorum, esimi yolcu edeyim geliciiiiiiim :)
Teşekkürler canımGecmis olsun
Canim cig cekirdek avuc avuc yiyebilirsin ama kahvalti hic olmamis sen de bilirsin soylememe gerek yok:))) cig e çekirdeği ben yiyemiyorum ya cok faydaliymis aslindaMenümü yazıp kitap okumaya kaçıyorum
Sabah yulaf ezmesi çiğ çerez 4/5 kuru erik sütle sabah aceleyle hazırladım iş yerinde yedim
Öğlen etli bi yemekte 4/5 parça et 14/15 üzüm
Öğleden sonra çayla çiğ çekirdek 3/ 4 avuç yedim busehaeshin çok oldu dimi
Akşam 3 çiğköfte yarım lavaş marul 1 bardak şekersiz erik vişne suyu
Su 3 lt
Spor yapmadım
Teşekkürler canım aynen terlik olmasa kafası direk betona gelirdi allah koruduGeçmiş olsun canım düşe kalka büyüyorlar çocuklar neyseki terlik varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?