Ve sen o yemekten baya bi sonra dondurma mi yedin :))) olallaaaaaAkşam misafirlikte olunca 8.30 gibi yedik geç oldu biraz akşam yemeğim((
Vuhuu cezalar gelmistir daha bakmadim listeyeYarın bol sporla telafi ederim artık)))
Aynen:))))Ve sen o yemekten baya bi sonra dondurma mi yedin :))) olallaaaaa
Gecmis olsun deryacim biz iyiyiz afiyetteyiz. Sen de bir an once iyiles aramiza don. Korelileri cekistirelim ozledik muhabbetiniGunaydinn günaydın :)))
Biiirrr sürü işler hallettim izinimde, sizleri çok özledim...
Kasık fıtığı ameliyatı oldum iyiyim 2 ay spor yasak dedi dr um. Daha bu ayın 26 sında 1 ay olacak. Çok çirkin kilolar aldim, kötü karbonhidratlara düştüm. Spor da yapamayınca motivasyonum maalesef tamamen uçtu. Sizleri tek tek çok özledim sizler neler yaptınız keyfiniz nasıl. Yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmisler ne güzel etmişler :)
Şu spor meselesi hallolsun döneceğim inşallah.
Eksideyim ozgem ama cok degil siskinkik had safhada regletto yine yollara baktirmakta anlayacagin. 300 gr eksideyim simdilik.4. takimin citir hatunlari gunaydin, gununuz cook mutlu gecsin.
Cumaya son gun, bugunu kacamaksiz, hafif gecirelim.
Aksam yemegini cok gec yemeyin canlar.
Agir egzersizlerden kacinin ya da bugun dinlenin.
Yarin basgul hepimizi guldursun, notamiz silinsin insallah.
Eki Görüntüle 1872080
Aa allah korusun geçmiş olsun daha oralara gelmedim geçmişte okuyorum anca cocuk mu dustu yereTeşekkürler canım aynen terlik olmasa kafası direk betona gelirdi allah korudu
Yani kadris resmen yolladigim seytana uymussun ha.cok gecmis olsun canim ya
merak ediyordum bende seni
hersey yolunda cok sukur
biran once don gel sende
kes cezami kaptanim
mumkunse acima
sporsuz uyudum
Cok tesekkur ederiz canim emeklerine saglikMerhaba 4. takımcım,
460-478 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47713393
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
yine guzel bir gun olmus canim:)Bugun ku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
7 zeytin
Domates salatalik
Yesil cay
Öğlen
1 muz
3 y.k baharatli yogurt
10 badem
Ara öğün
1 cay bardagi sari leblebi
14 tane üzüm
Yesil cay
Aksam
7 y.k türlü yemegi patates yok icinde
4 y.k. yogurt
7 bardak su
Spor 15 dk egzersiz
Gecmis olsun zor bir gece gecirmissinizDun gece ruyamdagogo2405 ablacim Akinla sana oturmaya gelmistik.
Birde cinli kucuk bir cocuk vardi evde ne alakaysa.
Sonra deprem oldu, nefes nefese uyandim.
Ardindan tekrar uyudum bu sefer de karabasan dedikleri sey basima geldi sanirim.
Uyanamiyorum, bagiramiyorum, zar zor uyandim yine..
Esimi kaldirdim dedim kabuslar, karabasanlar uyuyamiyorum.
O uyaninca bir cesaret geldi tekrar uyumusum.
Sonra sabah 7ye dogru bir ses tikirti, sanki duvara bir sey surtuluyormus gibi..
Yataktan kosarak kalktik Akin uyandi sandik uyuyor.
Allahim ses duvarin icinden geliyor.
Catidan muhtemelen bir hayvan dusmus, duvarin icinde kalmis
Cikarsak duvari kirmamiz lazim, hayvan cirpiniyor da cirpiniyor..
Ne yapacagimizi sasirdik..
30-40 dk surdu bu ses
Sonra biranda kesildi ne oldu ne bitti hicbir fikrimiz yok..
8 gibi yeniden uyumusuz, sonra Akin sagolsun kaldirdi bizi.
O degil gece 2 kez Akini cise kaldirdim ve kendim kac kez kalktim wc icin saymadim:)
Boyle bir gece hayal edin aaa dostlar...
hic sorun olmaz canim tereyaginda yap, hasla, menemen yap, omlet yap nasil istersen :)Birde dr um 2 yumurta yazdi ama haslanmis vs yazmadi bisey de demedi haslanmis yemekten sıkıldım az yagla yapsam sorun olur mu ki
sagol canim:)Gecmis olsun zor bir gece gecirmissiniz
3 gundur bas agrim var uykusuzluktan mi diyeyten mi bilemiyorum aslinda acıkmıyorum ama sürekli tatli canim istiyoryine guzel bir gun olmus canim:)
Tesekkurler arayamadim dr u daha yeni basladik hemen pes edscek demesin diye :)biraz cekingen bir yapim varhic sorun olmaz canim tereyaginda yap, hasla, menemen yap, omlet yap nasil istersen :)
muz aslinda tok tutar canim.Kizlar muz ve incir aciktiriyormus meyveyle hic aram yok diyet listesinde meyve var diye yiyorum tok tutan hangi meyveleri yiyebilirim dr um her turlu meyveyi yiyebilirsin dedi ama meyve hakkinda bilgim yok
cekinme canim o sana yardim etmek icin var :)Tesekkurler arayamadim dr u daha yeni basladik hemen pes edscek demesin diye :)biraz cekingen bir yapim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?