- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Anladim canimmuz aslinda tok tutar canim.
incir , karpuz, kavun gibi cok sekerli meyveleri tercih etme.
Meyvelerin yaninda badem, ceviz, findik gibi yemisler yersen 8-10 adet cok guzel bir ara ogun olur ve tok da tutar.
ya da meyveyi dogra 1 kase yogurtla karistirip ye.
icine yulaf da katabilirsin.
sekeri bir anda hayatindan cikarttiysan eger, vucudun alismaya calisiyor olabilir.3 gundur bas agrim var uykusuzluktan mi diyeyten mi bilemiyorum aslinda acıkmıyorum ama sürekli tatli canim istiyor
Kuri yemis olarak sadece badem yazmis anneme findik ceviz badem yazmis. Benim listem fazlasiyla agir pirinc makarna yok. Sütlü tatlı da olsa yok süt yok bulgur yulaf ezmesi yokmuz aslinda tok tutar canim.
incir , karpuz, kavun gibi cok sekerli meyveleri tercih etme.
Meyvelerin yaninda badem, ceviz, findik gibi yemisler yersen 8-10 adet cok guzel bir ara ogun olur ve tok da tutar.
ya da meyveyi dogra 1 kase yogurtla karistirip ye.
icine yulaf da katabilirsin.
Meyve yerken yanında yoğurt ye canım o zaman aciktirmaz hemde meyvenin şekerini bastırmış olursun ben kendi yaptığımı yazayım mesela yarım muz dilimle 3 /4 kaşık yoğurt 1 kaşık keten tohumu yada bikaç ceviz fındık badem gibi çerez olabilir çok güzel ara ogün oluyoKizlar muz ve incir aciktiriyormus meyveyle hic aram yok diyet listesinde meyve var diye yiyorum tok tutan hangi meyveleri yiyebilirim dr um her turlu meyveyi yiyebilirsin dedi ama meyve hakkinda bilgim yok
Bana gelmeniz dışında kötü geçmiş geceniz canım. Bekliyorum o zaman en yakın zamanda sizi. Benide rüyamda arı soktu acımadı ama iğne yapcak birilerini arıyorum alerjim var ignemi yapiverin diye bi arkadaşım yapacakken uyanmışım garipti.Dun gece ruyamdagogo2405 ablacim Akinla sana oturmaya gelmistik.
Birde cinli kucuk bir cocuk vardi evde ne alakaysa.
Sonra deprem oldu, nefes nefese uyandim.
Ardindan tekrar uyudum bu sefer de karabasan dedikleri sey basima geldi sanirim.
Uyanamiyorum, bagiramiyorum, zar zor uyandim yine..
Esimi kaldirdim dedim kabuslar, karabasanlar uyuyamiyorum.
O uyaninca bir cesaret geldi tekrar uyumusum.
Sonra sabah 7ye dogru bir ses tikirti, sanki duvara bir sey surtuluyormus gibi..
Yataktan kosarak kalktik Akin uyandi sandik uyuyor.
Allahim ses duvarin icinden geliyor.
Catidan muhtemelen bir hayvan dusmus, duvarin icinde kalmis
Cikarsak duvari kirmamiz lazim, hayvan cirpiniyor da cirpiniyor..
Ne yapacagimizi sasirdik..
30-40 dk surdu bu ses
Sonra biranda kesildi ne oldu ne bitti hicbir fikrimiz yok..
8 gibi yeniden uyumusuz, sonra Akin sagolsun kaldirdi bizi.
O degil gece 2 kez Akini cise kaldirdim ve kendim kac kez kalktim wc icin saymadim:)
Boyle bir gece hayal edin aaa dostlar...
Omlet yap çeşit çok maydanozu olur domatesli olur biberli olur güzel oluyo doğal tereyağı kullanabilirsin.Birde dr um 2 yumurta yazdi ama haslanmis vs yazmadi bisey de demedi haslanmis yemekten sıkıldım az yagla yapsam sorun olur mu ki
6 ay oluyor ama haftada bir yada 2 haftada bir kazan dibi sutlac la odullendiriyordum kendimi simdi yasak hepsi bitter bilesekeri bir anda hayatindan cikarttiysan eger, vucudun alismaya calisiyor olabilir.
yarin tartildiktan sonra tatli ye odul olarak canim..
Diyetimi etkilemez misekeri bir anda hayatindan cikarttiysan eger, vucudun alismaya calisiyor olabilir.
yarin tartildiktan sonra tatli ye odul olarak canim..
canim findik ,ceviz, leblebi gunde 8-10 adet yemenin zarari yok ki.Kuri yemis olarak sadece badem yazmis anneme findik ceviz badem yazmis. Benim listem fazlasiyla agir pirinc makarna yok. Sütlü tatlı da olsa yok süt yok bulgur yulaf ezmesi yok
Bu gece ruyalar hep fantastik :)Meyve yerken yanında yoğurt ye canım o zaman aciktirmaz hemde meyvenin şekerini bastırmış olursun ben kendi yaptığımı yazayım mesela yarım muz dilimle 3 /4 kaşık yoğurt 1 kaşık keten tohumu yada bikaç ceviz fındık badem gibi çerez olabilir çok güzel ara ogün oluyo
Bana gelmeniz dışında kötü geçmiş geceniz canım. Bekliyorum o zaman en yakın zamanda sizi. Benide rüyamda arı soktu acımadı ama iğne yapcak birilerini arıyorum alerjim var ignemi yapiverin diye bi arkadaşım yapacakken uyanmışım garipti.
Omlet yap çeşit çok maydanozu olur domatesli olur biberli olur güzel oluyo doğal tereyağı kullanabilirsin.
Evet canım benim yaramaz miniş gece yataktan düştüAa allah korusun geçmiş olsun daha oralara gelmedim geçmişte okuyorum anca cocuk mu dustu yere
canim ben sana tavsiye vermek istiyorum ama diyetisyeninin listesini uyguluyorsun bir yandan da onun isine karismak istemiyorum.Diyetimi etkilemez mi
haklısın aslında ama dr um çok gençsin ama vucudunda olmaması gereken yag var neredeyse normalin 2 3 katı dedi onları eritmemiz lazımmış 30 undan sonra hiç vermesin dedicanim findik ,ceviz, leblebi gunde 8-10 adet yemenin zarari yok ki.
haftada 1 ogun de kendimize odul ogunu yapiyoruz hem diyetimize motive olalim, hem canimizin istediklerini yiyelim, hem de 1 ogun karbonhidrat yiyerek vucudu sasritip daha rahat kilo verelim diye.
bence doktoruna tekrar gittiginde saglikli beslenecegim bir diyet programi olustursak tekrar de.
Muhim olan diyet yapmaktan ziyade hayat boyu devam edebilecegin saglikli bir beslenmeye gecis yapmak.
her turlu besin ogesinden de yemelisin..
Canım üzüm yiyebilirsin 10 adetinde 38 kalori var hemde tok tutuyoKizlar muz ve incir aciktiriyormus meyveyle hic aram yok diyet listesinde meyve var diye yiyorum tok tutan hangi meyveleri yiyebilirim dr um her turlu meyveyi yiyebilirsin dedi ama meyve hakkinda bilgim yok
şu an görüşemem çünkü param yok ayda 1 kere gidecek şekilde ayarladım bütcemicanim ben sana tavsiye vermek istiyorum ama diyetisyeninin listesini uyguluyorsun bir yandan da onun isine karismak istemiyorum.
Ama bu hic insancil ve uzun sure devam ettirilebilecek bir diyet degil.
Bas agrilarinda bundan kaynaklaniyor olabilir,
Sen diyetisyeninle bir gorus, daha farkli bir diyet yapalim de canim..
yiyorum onu canım :)Canım üzüm yiyebilirsin 10 adetinde 38 kalori var hemde tok tutuyo
cok gecmis olsun canim, Allah korumus...Evet canım benim yaramaz miniş gece yataktan düştü
Benimki markası king canımbenkide dijital. medisana markası. 3-4 ay oldu alalı
markası ne seninkinin.
Yas ilerledikce metabolizma yavasliyor canim ama insan her yasta kilo verebilir.haklısın aslında ama dr um çok gençsin ama vucudunda olmaması gereken yag var neredeyse normalin 2 3 katı dedi onları eritmemiz lazımmış 30 undan sonra hiç vermesin dedi
anladim Fatoscum bu ay devam et o zaman listene canim, onumuzdeki ay icin belki degisiklik yapar doktorun..şu an görüşemem çünkü param yok ayda 1 kere gidecek şekilde ayarladım bütcemi
annem listeyi her ay değiştiriyor dedi canım asla pes etmeyecegim diyetisyenle yada tek verecegim kilo bırakamam artıkanladim Fatoscum bu ay devam et o zaman listene canim, onumuzdeki ay icin belki degisiklik yapar doktorun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?