Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladim canim

Kuri yemis olarak sadece badem yazmis anneme findik ceviz badem yazmis. Benim listem fazlasiyla agir pirinc makarna yok. Sütlü tatlı da olsa yok süt yok bulgur yulaf ezmesi yok

Kizlar muz ve incir aciktiriyormus meyveyle hic aram yok diyet listesinde meyve var diye yiyorum tok tutan hangi meyveleri yiyebilirim dr um her turlu meyveyi yiyebilirsin dedi ama meyve hakkinda bilgim yok
Meyve yerken yanında yoğurt ye canım o zaman aciktirmaz hemde meyvenin şekerini bastırmış olursun ben kendi yaptığımı yazayım mesela yarım muz dilimle 3 /4 kaşık yoğurt 1 kaşık keten tohumu yada bikaç ceviz fındık badem gibi çerez olabilir çok güzel ara ogün oluyo
Bana gelmeniz dışında kötü geçmiş geceniz canım. Bekliyorum o zaman en yakın zamanda sizi. Benide rüyamda arı soktu acımadı ama iğne yapcak birilerini arıyorum alerjim var ignemi yapiverin diye bi arkadaşım yapacakken uyanmışım garipti.
Birde dr um 2 yumurta yazdi ama haslanmis vs yazmadi bisey de demedi haslanmis yemekten sıkıldım az yagla yapsam sorun olur mu ki
Omlet yap çeşit çok maydanozu olur domatesli olur biberli olur güzel oluyo doğal tereyağı kullanabilirsin.

Kendim diyet yaparken yani 1 ay once hic zorlanmadan herseyden yiyerrk 3.5 kilo verdim ama simdu nevyesem diye sasiriyorum

Kuri yemis olarak sadece badem yazmis anneme findik ceviz badem yazmis. Benim listem fazlasiyla agir pirinc makarna yok. Sütlü tatlı da olsa yok süt yok bulgur yulaf ezmesi yok
canim findik ,ceviz, leblebi gunde 8-10 adet yemenin zarari yok ki.
haftada 1 ogun de kendimize odul ogunu yapiyoruz hem diyetimize motive olalim, hem canimizin istediklerini yiyelim, hem de 1 ogun karbonhidrat yiyerek vucudu sasritip daha rahat kilo verelim diye.
bence doktoruna tekrar gittiginde saglikli beslenecegim bir diyet programi olustursak tekrar de.
Muhim olan diyet yapmaktan ziyade hayat boyu devam edebilecegin saglikli bir beslenmeye gecis yapmak.
her turlu besin ogesinden de yemelisin..

Bu gece ruyalar hep fantastik :)

Diyetimi etkilemez mi
canim ben sana tavsiye vermek istiyorum ama diyetisyeninin listesini uyguluyorsun bir yandan da onun isine karismak istemiyorum.
Ama bu hic insancil ve uzun sure devam ettirilebilecek bir diyet degil.
Bas agrilarinda bundan kaynaklaniyor olabilir,
Sen diyetisyeninle bir gorus, daha farkli bir diyet yapalim de canim..

haklısın aslında ama dr um çok gençsin ama vucudunda olmaması gereken yag var neredeyse normalin 2 3 katı dedi onları eritmemiz lazımmış 30 undan sonra hiç vermesin dedi

şu an görüşemem çünkü param yok ayda 1 kere gidecek şekilde ayarladım bütcemi

haklısın aslında ama dr um çok gençsin ama vucudunda olmaması gereken yag var neredeyse normalin 2 3 katı dedi onları eritmemiz lazımmış 30 undan sonra hiç vermesin dedi
Yas ilerledikce metabolizma yavasliyor canim ama insan her yasta kilo verebilir.
SPor yaptikca kas miktarin artar, yag miktarinda diyetinle azalir hic merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…