su yu içebilsem ahh sorun azalcak gibi zorla içiyorum bogulacak gibi oluyorum su içerkenYas ilerledikce metabolizma yavasliyor canim ama insan her yasta kilo verebilir.
SPor yaptikca kas miktarin artar, yag miktarinda diyetinle azalir hic merak etme..
yarın tartı günü değilmiKizlar analiz raporlarinda gecer not alamamisiz bu sefer..
Hepimiz elimizden geleni yapip takimimizi en iyi sekilde temsil edelim.
Bugun eksiler gorulmeye baslanmis ne guzel.
Yarin insallah derece gelir :)
evet canim diyetisyene gitmesen bile, maddi olarak kulfetli oluyorsa, burada takimimizda, arkadaslarimizla hedef kilona geleceksin benim hic suphem yok :)annem listeyi her ay değiştiriyor dedi canım asla pes etmeyecegim diyetisyenle yada tek verecegim kilo bırakamam artık
dedigim yontemi denedin mi , suyun icine tatlandiracak meyveler dilimle, o sekilde ic canim..su yu içebilsem ahh sorun azalcak gibi zorla içiyorum bogulacak gibi oluyorum su içerken
evet canim yarin ac karnina, tuvalet sonrasi ve kiyafetsiz tartiliyoruz.yarın tartı günü değilmi
inşallah canım eşim önceleri kiloma bişey demezdi şimdi aşkım sen ne güzel oluyorsun kilo verdikçe demeye başladı :) inşallah zayıflar sın yeni giysiler alırız diyorevet canim diyetisyene gitmesen bile, maddi olarak kulfetli oluyorsa, burada takimimizda, arkadaslarimizla hedef kilona geleceksin benim hic suphem yok :)
yok denemedim mesela elma dogradık ne kadar duracak suyun içindededigim yontemi denedin mi , suyun icine tatlandiracak meyveler dilimle, o sekilde ic canim..
tamam inşallah kilo vermişim direvet canim yarin ac karnina, tuvalet sonrasi ve kiyafetsiz tartiliyoruz.
En gec aksam 17ye kadar kilo bildirimimizi yaziyoruz buraya.
off bu aksam cok pis kesecegim cezanim kuzumm :))cok gecmis olsun canim ya
merak ediyordum bende seni
hersey yolunda cok sukur
biran once don gel sende
kes cezami kaptanim
mumkunse acima
sporsuz uyudum
ohh ohh suyundan da :)dün akşam tartıldım. güzeldi sonuc
71 dim. cünkü. şuan 70
ya tartımı yeni aldım bozukmuki acaba
canim arada olur elbet , misafirlikler vs olunca duzen degisebiliyor.Aynen biliyorum cuma günleri ödül ama misafirlikte olunca aslında tavuk ızgara benim tek kaçamağım yarım pide ve dondurma yine tüm gün diyetimi uygulamıştım akşam biraz geç yiyince kötü oldu:)))
vermissindir canim :)Vermemişsem depresyona girerim
tekrar cok buyuk gecmis olsun.Gecede uyuyamadım bizim minik yataktan düştü gece ağladı beşiğinden alıp yanımıza yatırdım sonra eşim suyunu getirin derken oda arkasından gitmek istemiş bende oanda uykuya dalmışım oanda olan oldu gece gece canım sıkıldı allahtan kafası terliğin üzerine geldi betona gelseydi kötü olurdu(
ne guzel ne guzel eksiler gorunmus Senayim :)Günaydın canım bugün ben cuma sandım çıktım tartıldım 52 leri gördüm tam buraya yazıyodun annem binlaf arasında bugünde perşembe dedi :))) yarın söylim tartımı
Sana da canım günaydnn
Günaydın canımm
olsun eksi olsunda camurdan olsun be Busem :)Eksideyim ozgem ama cok degil siskinkik had safhada regletto yine yollara baktirmakta anlayacagin. 300 gr eksideyim simdilik.
dahada guzel iltifatlar gelecek canim, yeni kiyafetlerde alacaksin.inşallah canım eşim önceleri kiloma bişey demezdi şimdi aşkım sen ne güzel oluyorsun kilo verdikçe demeye başladı :) inşallah zayıflar sın yeni giysiler alırız diyor
inşallah şimdi bir magazaya gidiyoruz büyük beden yok bişey alamadan dönüyoruz eşim kendine alıp bana alamayınca sana mahcup oluyorum hep diyordahada guzel iltifatlar gelecek canim, yeni kiyafetlerde alacaksin.
bunlar hep ,motive edecek seni.
cok dogru yoldasin :)
canim 2-3ltle suya yarim elmayi dilimle buz dolabina koy aksamdan sabah kalkip ic gun boyu.yok denemedim mesela elma dogradık ne kadar duracak suyun içinde
ellerine saglik ablacim :)***4. Takım 479. Etap ***
Mavibocuk (62.5///%)
haeshin (62///%)
melinda23 (64.9///%)
gogo2405 (66.7///%)
abesle_istigal (82///%)
harpy (74.9///%)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bolundu.
tiffany20 (54///%)
happy_moon (53.2///%)
KarKralicesi (69.3///%)
AKovser (54///%)2 hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 3e bolundu.
4. Takim Ortalaması: %
***SOSLU FISTIKLAR***
Alya008 (72.9///%) yeni uye, baslangic kilosu:74, baslangic tarihi:9 Agustos, Hedef:55
saricicek123 (59.7///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
fyzanur (79.8///%) 429. etapta 66.5 kg ile izne ayrildi.Baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49
oluroylebazen (78///%)393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
zey zey (58.5///%)
fyfyfy (59.6///%)476. etapta bildirimsiz izne ayrildi.Izne ayrildigi kilo 55.1,Hedef:52
Saadetim33 (69///%) 449. etapta 63.5 kg ile izne ayrildi.
Olalla (48.2///%)478. etapta. 48.2 kilo ile izne ayrildi.
engindenizz (82///%) 445. etapta kilo bildirimi yapmadan 77.7 kilo ile izne ayrildi.
Ortalama: %
tamam deneyecegim canım sagol yarın bir markete gidip elma ve limon alayım :) salatalıgı bu aksam dan atar sabah içerimcanim 2-3ltle suya yarim elmayi dilimle buz dolabina koy aksamdan sabah kalkip ic gun boyu.
salatalik da cok guzel oluyor.
limon seversen o da guzel oluyor.
gececek bu gunler, bak takimda arkadaslarimiz buyuk beden kiyafet bulamamaktan yakiniyorlardi senin gibi..inşallah şimdi bir magazaya gidiyoruz büyük beden yok bişey alamadan dönüyoruz eşim kendine alıp bana alamayınca sana mahcup oluyorum hep diyor
inşallah ya inşallahgececek bu gunler, bak takimda arkadaslarimiz buyuk beden kiyafet bulamamaktan yakiniyorlardi senin gibi..
simdi 38-36 beden giymeye basladilar.
muazzam fark oluyor insan yeniden doguyor resmen...
tamam canim dene bu yontemi, hem tadi cok guzel oluyor, su gibi gelmiyor insana.tamam deneyecegim canım sagol yarın bir markete gidip elma ve limon alayım :) salatalıgı bu aksam dan atar sabah içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?