Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canim diyetisyene gitmesen bile, maddi olarak kulfetli oluyorsa, burada takimimizda, arkadaslarimizla hedef kilona geleceksin benim hic suphem yok :)
inşallah canım eşim önceleri kiloma bişey demezdi şimdi aşkım sen ne güzel oluyorsun kilo verdikçe demeye başladı :) inşallah zayıflar sın yeni giysiler alırız diyor

***4. Takım 479. Etap ***

Mavibocuk (62.5///%)
haeshin (62///%)
melinda23 (64.9///%)
gogo2405 (66.7///%)
abesle_istigal (82///%)
harpy (74.9///%)
gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bolundu.
tiffany20 (54///%)
happy_moon (53.2///%)
KarKralicesi (69.3///%)
AKovser (54///%)
2 hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 3e bolundu.

4. Takim Ortalaması: %

***SOSLU FISTIKLAR***

Alya008 (72.9///%) yeni uye, baslangic kilosu:74, baslangic tarihi:9 Agustos, Hedef:55
saricicek123 (59.7///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
fyzanur (79.8///%) 429. etapta 66.5 kg ile izne ayrildi.Baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49
oluroylebazen (78///%)393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
zey zey (58.5///%)
fyfyfy (59.6///%)476. etapta bildirimsiz izne ayrildi.Izne ayrildigi kilo 55.1,Hedef:52
Saadetim33 (69///%) 449. etapta 63.5 kg ile izne ayrildi.

Olalla (48.2///%)478. etapta. 48.2 kilo ile izne ayrildi.
engindenizz (82///%) 445. etapta kilo bildirimi yapmadan 77.7 kilo ile izne ayrildi.

Ortalama: %

cok gecmis olsun canim ya
merak ediyordum bende seni
hersey yolunda cok sukur
biran once don gel sende

kes cezami kaptanim
mumkunse acima
sporsuz uyudum
off bu aksam cok pis kesecegim cezanim kuzumm :))

dün akşam tartıldım. güzeldi sonuc
71 dim. cünkü. şuan 70
ya tartımı yeni aldım bozukmuki acaba
ohh ohh suyundan da :)

Aynen biliyorum cuma günleri ödül ama misafirlikte olunca aslında tavuk ızgara benim tek kaçamağım yarım pide ve dondurma yine tüm gün diyetimi uygulamıştım akşam biraz geç yiyince kötü oldu:)))
canim arada olur elbet , misafirlikler vs olunca duzen degisebiliyor.
sadece cuma tarti oncesi kacamak yapmamay calis, tarti yuzunu guldursun :)

Vermemişsem depresyona girerim
vermissindir canim :)

tekrar cok buyuk gecmis olsun.
6 aylikken benimde oglum yanimdan gum diye kafa ustu yere dusmustu
Allahtan yerler halifleks idi...

ne guzel ne guzel eksiler gorunmus Senayim :)

Eksideyim ozgem ama cok degil siskinkik had safhada regletto yine yollara baktirmakta anlayacagin. 300 gr eksideyim simdilik.
olsun eksi olsunda camurdan olsun be Busem :)

inşallah canım eşim önceleri kiloma bişey demezdi şimdi aşkım sen ne güzel oluyorsun kilo verdikçe demeye başladı :) inşallah zayıflar sın yeni giysiler alırız diyor
dahada guzel iltifatlar gelecek canim, yeni kiyafetlerde alacaksin.
bunlar hep ,motive edecek seni.
cok dogru yoldasin :)

dahada guzel iltifatlar gelecek canim, yeni kiyafetlerde alacaksin.
bunlar hep ,motive edecek seni.
cok dogru yoldasin :)
inşallah şimdi bir magazaya gidiyoruz büyük beden yok bişey alamadan dönüyoruz eşim kendine alıp bana alamayınca sana mahcup oluyorum hep diyor

ellerine saglik ablacim :)

canim 2-3ltle suya yarim elmayi dilimle buz dolabina koy aksamdan sabah kalkip ic gun boyu.
salatalik da cok guzel oluyor.
limon seversen o da guzel oluyor.
tamam deneyecegim canım sagol yarın bir markete gidip elma ve limon alayım :) salatalıgı bu aksam dan atar sabah içerim

inşallah şimdi bir magazaya gidiyoruz büyük beden yok bişey alamadan dönüyoruz eşim kendine alıp bana alamayınca sana mahcup oluyorum hep diyor
gececek bu gunler, bak takimda arkadaslarimiz buyuk beden kiyafet bulamamaktan yakiniyorlardi senin gibi..
simdi 38-36 beden giymeye basladilar.
muazzam fark oluyor insan yeniden doguyor resmen...

tamam deneyecegim canım sagol yarın bir markete gidip elma ve limon alayım :) salatalıgı bu aksam dan atar sabah içerim
tamam canim dene bu yontemi, hem tadi cok guzel oluyor, su gibi gelmiyor insana.
hemde aksamdan misal 2-3lt su hazirlayinca ertesi gune bitiriyorsun onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…