- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Ne isler yaptim ne isler.
2 makina camasir katladim, utulenecekleri ayirdim, onlar evimizde ayri bir organizma oldular oyle bekliyorlar.
Sonra 2 makina daha yikadim ve astim, hic sevmiyorum asmayi yaaa.
Kurutma makinam baglanmadi bu eve hala adam gelecek de baglanacak.
Sonra bulasiklari topladim, sonra Akinla oglen yemegimizi hazirladim.
Sonra aksama 2 kap yemek hazirladim.
Gectim Akinin odasina, oyuncaklari copluk gibi.
O kadar hasin oynuyor ki hergun kesin bir oyuncagimiz bozuluyor, kiriliyor.
Tamir edilecekleri ettim, pili bitenleri pillendirdim, atilacaklari attim oh mis gibi oldu odasi.
Simdide oglen yemegimizi yedik, bir yandan da size baktim.
Ha arada annemle konustuk.
Simdi Akini isetip, dis fircalayip yatiririm.
Sonrada Allah verede uyusa guzelce bende toefl calissam..
Eheheh hamile hamile performansim iyi, spor yerine sayilir heralde..
kacgundur canim barbunya cekiyorMenum kizlar
Sabah
10 zeytin
2 haslanmis yumurta
Bir domates
1 kozlenmis patlican
Bol suzme peynir
Cig fistik
3 kuru kayisi
1 elma
Acur
Aksam
Barbunya 2 porsiyon
Cacik
1 buyuk kuru sogan
6 ince izmir biberi
Spor
20 dk yuzme
Su 3.5 4 lt buldu
Sarimsakli cacik ve kuru soganla mukemmel kokuyorum su an
Hic sanmiyorum uyuyabilecegimi valla. Biliyosun biz kari koca ogretmeniz her dakika burun burunayiz esimle. Söylemiştim ya projesi kabul oldu diye ikinci projesi de kabul edilmis yani 2 yil icinde 18 kere aktivite toplanti vs sebeplerle 1 er hafta 10 ar gun yurtdisina cikacak. Su an tepe taklak gelmiş gibi hissediyorum kendimi. Simdi gitti bi arkadasina sozu varmis. Boyle nasil anlatsam nasil gececek bu iki sene onu düşünüyorum. 2 cocukla yalniz kalabilecek miyim her seferinde ailemi cagirmak istemiyorum nasil olacak cok kizdim ne vardi bi suru basvuru yapacak diye. Ama oyle bi durum ki olma ihtimali cok dusuk bir sey gerceklesti kucuk bir okul icin buyuk bisey ama olan bana olacakdun gece epey zor gecmis hepimiz icin,sanada kiyamam Busem..
Bugun insallah guzel bir uyku cekersiniz...
Yok kiz kartalmisti gercekten dur foto atacagimyaa kartalmis, kizarmis kandir sen beni..
o degilde kimse benim yuzumden menu yazamayacak
aman hic sevmem zaten
evet canim sen biyonik hatunsun, masallahin var:)az dinlen ozgeecimmm
carnitin ise yariyor sanirim yahuuu
hergun icmiyorum unutuyorum ama ciddi efordan sonra dus aldim melis erken uyandi aldim cocuklari 2saat gezdirdim sonra hizlica yemek yaptim ev supurdum parka indirdim fln
hani afedersin at gibi kosturdummmm
vitaminim cok ise yariyor ve carnitindeee
yoksa bu tempoya bunye dayanmaz
seni cok iyi anliyorum canim..Hic sanmiyorum uyuyabilecegimi valla. Biliyosun biz kari koca ogretmeniz her dakika burun burunayiz esimle. Söylemiştim ya projesi kabul oldu diye ikinci projesi de kabul edilmis yani 2 yil icinde 18 kere aktivite toplanti vs sebeplerle 1 er hafta 10 ar gun yurtdisina cikacak. Su an tepe taklak gelmiş gibi hissediyorum kendimi. Simdi gitti bi arkadasina sozu varmis. Boyle nasil anlatsam nasil gececek bu iki sene onu düşünüyorum. 2 cocukla yalniz kalabilecek miyim her seferinde ailemi cagirmak istemiyorum nasil olacak cok kizdim ne vardi bi suru basvuru yapacak diye. Ama oyle bi durum ki olma ihtimali cok dusuk bir sey gerceklesti kucuk bir okul icin buyuk bisey ama olan bana olacak
:))Yok kiz kartalmisti gercekten dur foto atacagim
Muazzam bir performans tebrik ediyorumNe isler yaptim ne isler.
2 makina camasir katladim, utulenecekleri ayirdim, onlar evimizde ayri bir organizma oldular oyle bekliyorlar.
Sonra 2 makina daha yikadim ve astim, hic sevmiyorum asmayi yaaa.
Kurutma makinam baglanmadi bu eve hala adam gelecek de baglanacak.
Sonra bulasiklari topladim, sonra Akinla oglen yemegimizi hazirladim.
Sonra aksama 2 kap yemek hazirladim.
Gectim Akinin odasina, oyuncaklari copluk gibi.
O kadar hasin oynuyor ki hergun kesin bir oyuncagimiz bozuluyor, kiriliyor.
Tamir edilecekleri ettim, pili bitenleri pillendirdim, atilacaklari attim oh mis gibi oldu odasi.
Simdide oglen yemegimizi yedik, bir yandan da size baktim.
Ha arada annemle konustuk.
Simdi Akini isetip, dis fircalayip yatiririm.
Sonrada Allah verede uyusa guzelce bende toefl calissam..
Eheheh hamile hamile performansim iyi, spor yerine sayilir heralde..
ah ablacim kafa yok bende kafa, deli miyim divane miyim...Muazzam bir performans tebrik ediyorum
hic imrenme Fatoscum, bir oglum var ates parcasi, ayrica 2.ye 24 haftalik hamileyim.
Herseye yetişebiliyorsun ne guzel masallahhic imrenme Fatoscum, bir oglum var ates parcasi, ayrica 2.ye 24 haftalik hamileyim.
dunyanin bir ucunda, aileme kmlerce uzaktayim, hic yardimci olanim yok.
simdi birde toel sinavina hazirlanmaya basladim son 3 gundur.
ev islerine de yetisemiyorum.
aglanacak halimin neyine imreniyorsun:)
Yok canım düşünme böyle şeyler sen gayet güzel yetisiyosun herşeye akın okula başlayana kadar sabret sonra daha rahat etcenah ablacim kafa yok bende kafa, deli miyim divane miyim...
sonra bir yerden patlak veriyor canim, cok sukur sagligim yerinde.Herseye yetişebiliyorsun ne guzel masallah
cocuktan sonra her sey farkli canim..Oglan uyusada uysam gece uyuyamiyorum sonra butun gun yorgun geziyorum ev perisan yetişemiyorum yardima gelecek kimsem de yok var da yok esim de sikayet etmeye basladi hakli ama yetisemiyorum:/
insallah ablacim yarin 3te okula gidecegiz listeler asilacak, ogretmenini sinifini ogrenecegiz.Yok canım düşünme böyle şeyler sen gayet güzel yetisiyosun herşeye akın okula başlayana kadar sabret sonra daha rahat etcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?