Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

az dinlen ozgeecimmm
carnitin ise yariyor sanirim yahuuu
hergun icmiyorum unutuyorum ama ciddi efordan sonra dus aldim melis erken uyandi aldim cocuklari 2saat gezdirdim sonra hizlica yemek yaptim ev supurdum parka indirdim fln
hani afedersin at gibi kosturdummmm
vitaminim cok ise yariyor ve carnitindeee
yoksa bu tempoya bunye dayanmaz

kacgundur canim barbunya cekiyor
en sevdigim yemek kendisi
soganla biberlede pek severim yaaaa
ay ben omleti bile sogan biberle yiyorummm

dun gece epey zor gecmis hepimiz icin,sanada kiyamam Busem..
Bugun insallah guzel bir uyku cekersiniz...
Hic sanmiyorum uyuyabilecegimi valla. Biliyosun biz kari koca ogretmeniz her dakika burun burunayiz esimle. Söylemiştim ya projesi kabul oldu diye ikinci projesi de kabul edilmis yani 2 yil icinde 18 kere aktivite toplanti vs sebeplerle 1 er hafta 10 ar gun yurtdisina cikacak. Su an tepe taklak gelmiş gibi hissediyorum kendimi. Simdi gitti bi arkadasina sozu varmis. Boyle nasil anlatsam nasil gececek bu iki sene onu düşünüyorum. 2 cocukla yalniz kalabilecek miyim her seferinde ailemi cagirmak istemiyorum nasil olacak cok kizdim ne vardi bi suru basvuru yapacak diye. Ama oyle bi durum ki olma ihtimali cok dusuk bir sey gerceklesti kucuk bir okul icin buyuk bisey ama olan bana olacak

evet canim sen biyonik hatunsun, masallahin var:)
sende ne cok is yapmissin bugun..

seni cok iyi anliyorum canim..
cocuklar ates parcasi durmak, yorulmak bilmiyorlar.
sen calisiyorsun, bir yandan ev sana bakiyor.
esinde gittiginde zorlanacaksin.
ama simdi ona trip atsan bu yuzden onunda yapacagi bir sey yok ki Busem..
bak cok dusuk bir ihtimaldi gercek oldu diyorsun demek ki bu is olacakmis canim.
cok zorlanirsan annenleri cagirirsin.
bir de bakmissin ki projeler, seyahatler bitmis gitmis..

Muazzam bir performans tebrik ediyorum

Yawrukush
Ne guzel imrendim valla
hic imrenme Fatoscum, bir oglum var ates parcasi, ayrica 2.ye 24 haftalik hamileyim.
dunyanin bir ucunda, aileme kmlerce uzaktayim, hic yardimci olanim yok.
simdi birde toel sinavina hazirlanmaya basladim son 3 gundur.
ev islerine de yetisemiyorum.
aglanacak halimin neyine imreniyorsun:)

Son düzenleme:
[QUgüzelYawrukush, post: 47721853, member: 412614"]Akini yatirdim ve oturdum aman Allahim bu ne muazzam yorgunluk
Off o uyusunda rahatca calisayim diye tum isleri bitirdim simdide dermanim kalmadi..
hayat cok pis dalacagim sana
Kalkayimda bir kahve koyayim, acilip kitabima gomuleyim..[/QUOTE]
Ne guzel imrendim valla

Herseye yetişebiliyorsun ne guzel masallah

Oglan uyusada uysam gece uyuyamiyorum sonra butun gun yorgun geziyorum ev perisan yetişemiyorum yardima gelecek kimsem de yok var da yok esim de sikayet etmeye basladi hakli ama yetisemiyorum:/
cocuktan sonra her sey farkli canim..
insallah guzel bir uyku cekersin.
ben gunduzden tum isleri halledersem gunum bereketli geciyor sende gunduzden halledebildiklerini yap canim.
cocuguna bakiyorsun, yemegini yapiyorsun, evinlede ilgileniyorsan daha ne olsun:)

Yok canım düşünme böyle şeyler sen gayet güzel yetisiyosun herşeye akın okula başlayana kadar sabret sonra daha rahat etcen
insallah ablacim yarin 3te okula gidecegiz listeler asilacak, ogretmenini sinifini ogrenecegiz.
aksamda veliler toplantisi var.
cocuk istemiyorlar mecbur ben gidicem..
cumarteside kaynasmak icin limonata partisi varmis.
insallah su oglan sever okulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…