Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evim cok dar. Ve esya fazla toplamak imkansiz yetisemiyorum inan belki de yoruldum bilmiyorum

İyi geceler kızlar:)
ahh Mervem 5 gun kaldi:)
masallah sana, her sey hazir mi kuzum?
Hazır gibi kuzum yarın gelin çiçeğimi almaya gitcem inşallah :) yarın sporum var ablam kızıyor gitme diye
Az kaldı canım az daha sabır. Spor iyidir stresini atarsın
Evet ablacım azcık kaldı hayırlısı ile :) aynen spor mutluluk yaa:))

Hazır gibi kuzum yarın gelin çiçeğimi almaya gitcem inşallah :) yarın sporum var ablam kızıyor gitme diye

Insallah hersey gonlunce olur canim

Canlarım yarından sonra izne ayrılcam gelebildiğim her fırsatta yanınızda olacam daha vermem gereken kilolarım var ve sımsıkı olması gereken bi göbüşüm var :) şimdilik herkese iyi geceler güzel rüyalar :)

Evim cok dar. Ve esya fazla toplamak imkansiz yetisemiyorum inan belki de yoruldum bilmiyorum
yorulmussundur canim, insan tukeniyor bir yerden sonra.
birkac gun birak her seyi, bir kitaba basla, cok iyi geliyor kitaplar insana.
kendine keyif kahveleri yap, gel buraya bol bol sohbete, gecici bir surec bu :)

Guzel Mervem, her sey gonlunce olsun, cok mutlu ol guzelim.
foto cekimleri bitti mi?
aklim sende canim:)

kac gel kuzum her firsatta, cok ozletme kendini.
Allah'a emanet ol canimin ici, evinizde huzurunuz, mutluluguz, sagliginiz hep bol olsun.
seni cok seviyoruz :)

Hayirli geceler kizlar uyku duzenim bir yoluna girseydi oglumun uyumasi 1 1.5 buluyor en erken bende uykuya dalamiyorum sonra
neden acaba canim.
yeterince yorulmuyor mu acaba?
oglen uykusuna gec mi yatiyor?
aslinda 1 hafta -10 gun ugrassan bir duzen oturtursun Fatoscum, uykusuzluk zor vesselam...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy-------
Mavibocuk-------
melinda23-- 100IA----
abesle_istigal DINLENMEODUL 150JJ
haeshin 100JJ
gogo240550M 100JJ 50M
tiffany20 ODUL 50S
happy_moon-ODUL ----
AKovser-------
KarKralicesi - 10DK Y -
fyfyfy-------
Alya008- 100IA 100JJ
azimli anne--
zey zey-------
saricicek-- 100IA 50S 50M--
fyzanur- -----
oluroylebazen--ODUL 5DK Y 10DK Y 5DK Y -
engindenizz-------

[/td][/td][/td][/td]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…